Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
Az akadémia alappillérei
Az akadémia alappillérei
2016 február 18.
Az akadémia alappillérei

Az akadémiánk munkájának alapvető pillére és célkitűzése, hogy profi DAC játékosokat neveljen a klubnak. Kizárólag a hazai nevelt játékosok képesek teljes mértékben azonosulni a klub küldetésével. Klubunk abban az esetben lesz sikeres ha sikeres lesz az akadémiája. 

 

Jövőkép és filozófia

 

Az akadémia fő célja és filozófiája, hogy a szellemi és fizikai erejét egyaránt integrálja a játékosokban. Csapatunk továbbra is fog erősíteni más klubok tehetségeivel, de szeretnénk elérni, hogy a csapat magját DAC érzésű saját nevelésű játékosok alkotják. Színvonalas képzési és oktatási feltételek biztosításával azt szeretnénk elérni, hogy fokozatosan európai szintű akadémiává váljunk. Elsődleges célunk, hogy képzett, művelt és szellemileg felkészült tehetségeket neveljünk a felnőtt futballra és ezen belül is a fő célunk, hogy a DAC első csapatában játszanak.