Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekHorváth és Asanovic szerződést hosszabbított
Horváth és Asanovic szerződést hosszabbított
2015 december 04.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-csapat
Horváth és Asanovic szerződést hosszabbított

Horváth Béla és Antonio Asanovic ma szerződést hosszabbított a DAC-cal. Mindkét játékos újabb fél évre, az aktuális szezon végéig írt alá.

A 31 éves Horváth Béla tavaly nyáron érkezett a DAC-hoz, eddig 24 bajnokin 1 gólt lőtt színeinkben. A 2015/16-os idény első 18 fordulójában öt alkalommal lépett pályára.

 

Antonio Asanovic nyáron Szencről igazolt a DAC-ba. A 24 éves horvát légiós nyolc bajnoki mérkőzésen szerepelt az ősz során.

 

„Szerződésem a lejártához közeledett, ezért elbeszélgettünk az edzővel, és megegyeztünk abban, hogy mindkét fél szeretné meghosszabbítani. A klub opcióval rendelkezett, és nagyon örülök, hogy ezt ki is használta. Úgy, mint eddig, továbbra is teljes erőbedobással odateszem magam. Persze a pályán lenne a legjobb segíteni a csapatot, de a lényeg, hogy közösen minél jobban teljesítsünk. Nem szoktam nagyon távoli célokat nézni, most elsősorban szeretném a téli felkészülést egészségesen befejezni és jó erőnlétben lenni a tavaszi tétmecssekre. A kupában is ott szeretnénk lenni a legfelső fokon, a csapatnak tehát vannak komoly céljai. Ami engem illet az egyéni dolog, itt a legfontosabb a DAC és a csapat sikerei,“ mondta a szerződés aláírását követően Horváth Béla.

 

Antonio Asanovic így nyilatkozott: „Nagyon örülök, hogy további hat hónapra a csapat tagja lehetek. Tomislav Maric vezetőedző azt mondta, szeretné ha maradnék a szezon végéig. Mindeddig nagyon jól éreztem magam Dunaszerdahelyen, továbbra is várni fogom a lehetőséget és annyit ígérhetek, mindig száz százalékra fogok küzdeni a csapatért.“

 

Mindkét (H)horvát(h)-nak további sok sikert kívánunk csapatunk színeiben!

Kapcsolódó cikkek
Boldog szülinapot, Horváth Béla!
Hír - 2015.06.28.
Boldog szülinapot, Horváth Béla!
Horváth Béla újabb egy évre írt alá
Hír - 2015.01.30.
Horváth Béla újabb egy évre írt alá
Šatka a válogatott tartalékjai között
Hír - 2017.08.22.
Šatka a válogatott tartalékjai között
Marco Rossi a DAC új vezetőedzője
Hír - 2017.06.11.
Marco Rossi a DAC új vezetőedzője
László Csaba távozik a DAC-ból
Hír - 2017.06.09.
László Csaba távozik a DAC-ból