Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekAlmási László: Hazahúzott a szívem. A tizenhét éves támadó három évre ír alá DAC-hoz
Almási László: Hazahúzott a szívem. A tizenhét éves támadó három évre ír alá DAC-hoz
2016 augusztus 11.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
Almási László: Hazahúzott a szívem. A tizenhét éves támadó három évre ír alá DAC-hoz

A tizenhét éves saját nevelésű játékosunk, Almási László három szenicei év után visszatér a DAC-hoz. A tehetséges, első ligás tapasztalatokkal rendelkező futballista tegnap átment az orvosi vizsgálatokon, ma pedig aláírja a három évre szóló szerződését.

A tizenhét esztendős Almási László (szül. 1999. március 30.) klubunk neveltje. 2013-ban Szenicére távozott, ahol egy éve professzionális szerződést kapott. 2016 márciusának elején tizenhat évesen debütált a Fortuna Ligában. A 2015/16-os szezon tavaszi részében összesen hatszor lépett pályára az élvonalban (ebből háromszor a kezdőcsapat tagjaként), és egy gólt szerzett. A hetedik - és eddigi utolsó - első ligás találkozóját az aktuális idény nyitófordulójában játszotta. Az élvonalban összesítve tehát 7/1-es mérleggel rendelkezik, és ezeket a számokat immár sárga-kék mezben növelheti.

 

A DAC ugyanis megegyezett az FK Szenicével a tehetséges fiatal labdarúgó átigazolásában, így a Dunaszerdahelyen született játékos három év után visszatér nevelőegyesületéhez. A 195 cm magas támadó tegnap sikeresen átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon, és ma pedig aláírja a három évre szóló szerződését.

 

Almási a szlovák 18 éven aluli válogatott tagja, korábban az U16-os és U17-es nemzeti tizenegy színeiben hat gólt szerzett.

 

„A DAC már régebben érdeklődött irántam, engem pedig mindig is hazahúzott a szívem. Most, hogy a felnőttek közé hívtak, ez volt az utolsó löket, ami meggyőzött, hogy elfogadjam a dunaszerdahelyiek ajánlatát. Mivel a közelben lakom, és a DAC volt az első klubom, a szívem ide húzott. Céljaim egyelőre rövidtávúak. Szeretnék minél előbb bekerülni a kezdőcsapatba, megtartani ott a helyem és rugdalni a gólokat,” nyilatkozta honlapunknak a Csallóközkürti fiatalember.

Kapcsolódó cikkek
Újabb erősítés Wolverhamptonból: Connor Ronan
Hír - 2019.02.01.
Újabb erősítés Wolverhamptonból: Connor Ronan
Kitambala érkezett próbajátékra
Hír - 2019.01.25.
Kitambala érkezett próbajátékra
A Leverkusen fiatal kapusa érkezik kölcsönbe
Hír - 2019.01.23.
A Leverkusen fiatal kapusa érkezik kölcsönbe
Karsten Ayong a DAC következő erősítése
Hír - 2019.01.14.
Karsten Ayong a DAC következő erősítése
Újabb erősítés Nagymihályból: Martin Bednár
Hír - 2018.09.05.
Újabb erősítés Nagymihályból: Martin Bednár