Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekTomáš Huk: Nagyobb szívvel kell futballoznunk
Tomáš Huk: Nagyobb szívvel kell futballoznunk
2016 augusztus 22.Szerző: Krisztián NagyForrás: novinyzemplina.sk (fotó), fcdac.sk (szöveg)
Interjú
Tomáš Huk: Nagyobb szívvel kell futballoznunk

Tomáš Huk a keddi kupamérkőzés után a szombati bajnokin is új posztján, a védelem közepén szerepelt. A 21 éves kassai származású játékosunkkal pár perccel a lefújás után, a nagymihályi stadion folyosóján beszélgettünk.

Hogyan értékelnéd a mérkőzést röviddel a lefújást követően?

„Még nehezemre esik bármit is értékelni… Azzal léptünk pályára, hogy szeretnénk megszakítani a rossz sorozatunkat. Küzdöttünk, de nehéz négy egymást követő vereség után játszani. Nem volt meg a kellő higgadtság bennünk, viszont küzdöttünk. És ilyen gólt kapni… Három perc alatt a hazaiak hat-hét veszélyes standardszituációt is elvégezhettek. Ezek olyan szabálytalanságok után jöttek, amelyeknél a hazai játékosok kimondottan keresték a kontaktust, mindig előre potyogtak. És ha egy futballista azt látja a párharcban, hogy az ellenfél elesik, és a játékvezető azonnal le is fújja, azt fejben nehéz feldolgozni, és nagyon nehéz megállni, hogy ne mondjon semmit a játékvezetőnek, aki szintén látja ezt. Ha öt perc alatt kilenc-tíz veszélyes rögzített játékhelyzetet is lefújnak egy csapat ellen, akkor nehéz nem érezni az igazságtalanságot, nyugodtnak maradni, és nem szólni semmit. Szörnyű érzés mindig egy góllal kikapni, vagy kettőt lőni a Trencsénnek, és mégis vesztesen elhagyni a pályát. Ezért nehéz bármit is értékelnem.”

 

Mi hiányzott a játékunkból?

„A gól, mellyel megszereztük volna a vezetést. Meg is szerezhettük volna, volt néhány helyzetünk. Az egyik ilyennél Áki (Szarka Ákos) remekül fejelt, de sajnos abból sem lett semmi. Úgy léptünk pályára, hogy a minimális célkitűzés szerint ne kapjunk gólt, de nem jártunk sikerrel. Nagyon mérges vagyok, és nem tudom, képes leszek-e ma aludni.”

 

A Sároseperjes győzelmével a tabella utolsó helyére estünk vissza…

„Ez szörnyű, a legrosszabb rémálmomban sem gondoltam volna ezt, de nem szabad leszegni a fejünket. Tovább kell dolgoznunk, és főleg nagyobb szívvel futballoznunk. Bízom benne, hogy ha sikerül megszakítanunk végre a rossz sorozatot, akkor elkapjuk a fonalat, és sikerül felkapaszkodnunk oda, ahol lenni szeretnénk.”

 

Mivel Kassáról származol, voltak rokonaid a szombati mérkőzésen?

„Igen, az édesanyám, édesapám, keresztszüleim és a barátaim is kinn voltak, de nem láttam őket. Nagyon dühös vagyok, hogy csalódást okoztunk, és ráadásul még ilyen módon kaptunk ki!”

Kapcsolódó cikkek
Tomáš Huk a K.O. után semmire sem emlékezett
Hír - 2019.05.14.
Tomáš Huk a K.O. után semmire sem emlékezett
Tomáš Huk: kapitányból százados
Hír - 2019.04.28.
Tomáš Huk: kapitányból százados
Tomáš Huk: Magunk elé tekintünk
Hír - 2019.03.19.
Tomáš Huk: Magunk elé tekintünk
A romantikus Huk szeretné megszorongatni a Slovant
Hír - 2019.01.15.
A romantikus Huk szeretné megszorongatni a Slovant
Boldog szülinapot, Tomáš!
Hír - 2018.12.22.
Boldog szülinapot, Tomáš!