Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekKontár Zoltán: A csapat győzelme a legfontosabb
Kontár Zoltán: A csapat győzelme a legfontosabb
2016 október 31.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
Kontár Zoltán: A csapat győzelme a legfontosabb

Madarat lehetett volna vele fogatni. Kontár Zoltán parádésan, győztes mérkőzésen és góllal mutatkozott be a DAC A csapatában. Közvetlenül a szombati Myjava-DAC (1:2) bajnoki után nyilatkozott honlapunknak.

„Fantasztikus érzések vannak bennem, szebb kezdést nem is várhattam volna. Én szereztem az egyenlítő gólt, de természetesen a csapat győzelme a legfontosabb. Nagyon örülök a sikernek! Szerintem az első félidőben remekül tartottuk magunkat, jól is játszottunk. A második játékrészben a hazaiak beszorítottak minket, azonban jó csapatmunkával sikerült győznünk. Nagyon örülök annak, hogy sikerült betalálnom. Már a bemelegítéskor is jól sikerült befejeznem a beadásokat, és az edzők is biztattak, hogy a meccsen is be fog menni. Ráadásul még Darko Tofiloski is előre megmondta, hogy gólt fogok fejelni. Azt, hogy a kezdőcsapat tagjaként léphetek pályára, csak két órával a találkozó előtt tudtam meg véglegesen. Voltak sejtéseim, de nem tudtam semmi biztosat. A vezetőedző is annyit mondott, hogy majd meglátja, kinek ad lehetőséget - ötven-ötven százalékra éreztem az esélyt. Sejtem, hogy az első sárga-kék gólom sokba fog kerülni, de az anyagiakon kívül mást is viszek majd a csapattársaimnak az öltözőbe. A szurkolók kiválóak voltak, és nagyon örülök annak, hogy ilyen nagy számban kísértek el minket Miavára. Kilencven percen keresztül vittek minket előre. A gólomat nagypapámnak ajánlom, aki sajnos már nem lehet közöttünk, és természetesen az egész családomnak,” mondta boldogan a 22 éves patonyréti fiatalember, aki augusztusban kétéves szerződést kötött a DAC-cal.

Kapcsolódó cikkek
Kontár Zoltán Gyirmóton folytatja
Hír - 2018.06.22.
Kontár Zoltán Gyirmóton folytatja
Kontár Zoltán térdműtéten esett át
Hír - 2017.11.23.
Kontár Zoltán térdműtéten esett át
Boldog szülinapot, Zoli!
Hír - 2017.11.07.
Boldog szülinapot, Zoli!
Névjegy: Kontár Zoltán
Hír - 2016.11.15.
Névjegy: Kontár Zoltán
Boldog szülinapot, Zoli!
Hír - 2016.11.07.
Boldog szülinapot, Zoli!