Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekA DAC válogatottjai: Huk, Polievka és Kelemen
A DAC válogatottjai: Huk, Polievka és Kelemen
2016 november 08.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
Utánpótlás
A DAC válogatottjai: Huk, Polievka és Kelemen

Klubunk három futballistája is meghívót kapott a szlovák korosztályos válogatottakba a soron következő, novemberi nemzetközi mérkőzésekre: Tomáš Huk az U21-es, Róbert Polievka az U20-as és Kelemen Marko a tizenhét éven alatti nemzeti csapat tagja.

A novemberi nemzetközi mérkőzések időszakában a 21 éven alatti szlovák válogatott programjában egy felkészülési meccs szerepel, melyen holnap, november 9-én 16.30 órai kezdettel Miaván a skót U 21-es csapatot fogadják Pavel Hapal védencei. A szövetségi kapitány hosszabb idő után együttesünk védekező játékosának, Tomáš Huknak is meghívót küldött.

 

A szlovák junior válogatottakban klubunkat két futballista is képviseli. A 2017-es, Lengyelországban megrendezésre kerülő U21-es Európa-bajnokságra való felkészülés jegyében a szlovák U21-es csapat a 20 éven aluli válogatott égisze alatt vesz részt egy hagyományos nemzetközi tornán a spanyolországi La Mangában. Az U21-es csapat szövetségi kapitánya, Pavel Hapal csak 1996-ban és később született játékosokat nevezett a megmérettetésre - többek között a DAC támadóját, Róbert Polievkát is. A szlovák fiatalok két mérkőzést játszanak: november 12-én, szombaton 14.00 órai kezdettel Norvégia, majd kedden, november 15-én, szintén 14.00 órakor Írország lesz az ellenfél.

 

A szlovák tizenhét éven alatti válogatottra a jövő héten két felkészülési találkozó vár a magyar korosztályos csapat ellen. Kedden, november 15-én 11.00 órai kezdettel Csákváron, két nap múlva pedig ugyanabban az időben Telkiben lépnek pályára Ladislav Hudec szövetségi kapitány védencei. A DAC-ból Kelemen Marko (a felvételen) is tagja a korosztályos válogatottnak.

Kapcsolódó cikkek
A DAC-ból hatan utaznak az Európa-bajnokságra!
Hír - 2017.06.06.
A DAC-ból hatan utaznak az Európa-bajnokságra!
Hat DAC-játékos küzd az EB-n való részvételért
Hír - 2017.03.15.
Hat DAC-játékos küzd az EB-n való részvételért
Válogatottjaink: Panamától Szentpétervárig
Hír - 2017.01.16.
Válogatottjaink: Panamától Szentpétervárig
Tomáš Huk: behívó a felnőtt válogatottba!
Hír - 2016.12.19.
Tomáš Huk: behívó a felnőtt válogatottba!
Tomáš Huk a DAC játékosa!
Hír - 2016.02.06.
Tomáš Huk a DAC játékosa!