Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekEric Davis szerződést hosszabbított, az ezüstérem hazájában csalódást okozott
Eric Davis szerződést hosszabbított, az ezüstérem hazájában csalódást okozott
2017 február 04.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
Eric Davis szerződést hosszabbított, az ezüstérem hazájában csalódást okozott

Hosszú, több hónapos kényszerpihenő után a panamai válogatottal ezüstérmes lett a januári Közép-amerikai Kupán, a múlt heti, Kairat elleni edzőmeccsen pedig ismét pályára lépett sárga-kékben is. Eric Davis szerződést hosszabbított a DAC-cal, és ismét bevetésre kész.

„A hosszú kihagyást követően immár nagyon jól érzem magam, és szeretnék minél jobban felkészülni a szezon tavaszi felére. Először a térdemmel kellett pihennem, majd izomproblémáim voltak. Az, hogy három meccsen is szerepelhettem a Közép-amerikai Kupa küzdelmeiben, nagyon jót tett nekem, hiszen a hosszú kihagyás után nem volt meg a kellő önbizalmam. Úgy érzem, jól teljesítettem a tornán, és szerencsére az egészségemmel sem volt gond. Picit csalódottak vagyunk, hogy a hazámban, Panamában megrendezett megmérettetésen csak a második helyet sikerült elcsípnünk, de a csapatban sok a fiatal játékos. Természetesen győzni szerettük volna, és legközelebb ez is lesz a célunk. Klubomhoz azzal a céllal tértem vissza otthonról, hogy tavasszal a lehető legjobb teljesítményt nyújtsam. Szeretnénk minél tovább jutni a kupában, a bajnokságban pedig a lehető legelőkelőbb helyen végezni. Továbbá stabil helyet akarok kiharcolni magamnak a kezdőcsapatban. Jól érzem magam Dunaszerdahelyen, hiszen remek a társaság. Egyedüli gond, hogy nem beszélem sem a szlovákot, sem az angolt, de fokozatosan tanulok. Először kölcsönben voltam a DAC-nál, és a közelmúltban három esztendőre szóló szerződést írtam alá,” mondja a 25 éves panamai balhátvéd.

 

Az októberi Myjava-DAC (1:2) bajnoki óta a Kairat elleni mérkőzés volt az első, amelyen csapatunk színeiben pályára lépett. „A Kairat egy kiváló csapat, nagyon dinamikus játékosokkal, nagy játékerőt képvisel. Nagyon jól éreztem magam a pályán, persze mindig van min javítani, de elsősorban annak örülök, hogy a hosszú kihagyás után klubmezben is végigjátszottam egy teljes mérkőzést,” tért vissza Davis a múlt szombati, Törökországban játszott felkészülési mérkőzéshez.

Kapcsolódó cikkek
A második DAC-kedd a Villa Rosában!
Hír - 2019.04.07.
A második DAC-kedd a Villa Rosában!
Boldog szülinapot, Eric!
Hír - 2019.03.31.
Boldog szülinapot, Eric!
Válogatott labdarúgóink akcióban
Hír - 2019.03.27.
Válogatott labdarúgóink akcióban
Davisék a brazilokkal, Kalmárék a horvátokkal dacoltak
Hír - 2019.03.25.
Davisék a brazilokkal, Kalmárék a horvátokkal dacoltak
Blackman Brazília ellen debütálhat a válogatottban!
Hír - 2019.03.13.
Blackman Brazília ellen debütálhat a válogatottban!