Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekŠatka főleg a szurkolók miatt várja a szombati meccset
Šatka főleg a szurkolók miatt várja a szombati meccset
2017 február 22.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
Šatka főleg a szurkolók miatt várja a szombati meccset

Ľubomír Šatka első ligamérkőzésén nyújtott teljesítményével hozzájárult, hogy érintetlen hálóval távoztunk Zólyombrézóról. A fiatal védő már nagyon várja, hogy hazai közönség előtt is pályára léphessen.

„Jó érzéseim vannak az első élvonalbeli mérkőzésemet követően. Hátvédként főleg annak örülök, hogy sikerült kapott gól nélkül lehozni a meccset. Azért viszont kár, hogy nem sikerült győznünk - még szebb lehetett volna a bemutatkozásom a Fortuna Ligában. Előre tudtuk, hogy egy nehéz, küzdelmes mérkőzés vár ránk. Természetesen egy kicsit kellemetlen meglepetés volt a pálya állapota, bár valahol számítottunk is rá, hogy nem lesz a legjobb állapotban, és lényegében ez határozta meg az egész találkozót. Az Angliában eltöltött évek után azzal a céllal tértem haza, hogy nehéz találkozókat játsszak, melyekre szükségem van ilyen fiatalon. Jó volt Tomáš Hukkal együtt szerepelni a védelem szívében, akit a korosztályos válogatottakból már jól ismerek. A felkészülés során is egymás mellett játszottunk, összeszoktunk, sőt az edzéseken is többnyire egy csapatban szerepeltünk. Jól ment a kommunikáció, és úgy vélem, jól semlegesítettük az ellenfél támadóit, nem engedtük nagyobb helyzetbe kerülni őket. Kár, hogy Tomáš begyűjtötte az ötödik sárga lapját, így nem szerepelhet a soron következő bajnokin, de úgy gondolom, hogy bárki is kapjon lehetőséget, egészen biztosan igyekszik majd a legjobb teljesítményt nyújtani, és mindent megtesz majd azért, hogy jó eredményt érjünk el. A szüleim nem voltak ott Zólyombrézóban, a televízióban nézték meg az összecsapást - akárcsak az egész családom -, de a hazai mérkőzésekre talán majd kilátogatnak. A család elégedett volta a teljesítményemmel, és a barátaim is megdicsértek. A hazai bemutatkozásom elsősorban a szurkolók miatt várom. Remélem, hogy sokan kilátogatnak majd, és egy jó eredménnyel tudunk majd kedveskedni nekik - gólokat lövünk, és három pontot szerzünk. Megnéztem a Tatran-bajnokit, a pozsonyiak kombinációs játékkal jutottak el többször is a hazaiak tizenhatosáig, és lényegében az egyéniségek szállították a Slovan győzelmét. Nehéz mérkőzésre számítok, a Sároseperjes jól küzdött, zártan védekeztek. Ha Dunaszerdahelyre is ilyen játékfelfogással érkeznek, akkor át kell törnünk a védelmüket. Szép lenne, ha gólt szereznék, de nem ez az elsődleges munkám. Persze, ha sikerül, akkor természetesen nagyon boldog leszek,” árulta el honlapunknak Ľubomír Šatka, a DAC 21 esztendős védőjátékosa.

Kapcsolódó cikkek
Válogatott labdarúgóink akcióban
Hír - 2019.03.27.
Válogatott labdarúgóink akcióban
Az első gól döntött
Hír - 2019.03.22.
Az első gól döntött
Kalmár és Šatka: Bárhogy is végződik, a meccs után mezt cserélünk
Hír - 2019.03.21.
Kalmár és Šatka: Bárhogy is végződik, a meccs után mezt cserélünk
Blackman Brazília ellen debütálhat a válogatottban!
Hír - 2019.03.13.
Blackman Brazília ellen debütálhat a válogatottban!
Ľubomír Šatka: Szenice kiszámíthatatlan ellenfél
Hír - 2019.02.26.
Ľubomír Šatka: Szenice kiszámíthatatlan ellenfél