Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekA zalaegerszegi ZTE Aréna avatóján veszt részt a DAC
A zalaegerszegi ZTE Aréna avatóján veszt részt a DAC
2017 március 16.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
A zalaegerszegi ZTE Aréna avatóján veszt részt a DAC

Jövő szombaton, 2017. március 25-én Zalaegerszegre látogat a DAC csapata, ahol a ZTE Aréna ünnepélyes avatóján, és az azzal egybekötött labdarúgótornán vesz részt.

A jövő heti válogatott szünetben sem marad mérkőzés nélkül a DAC A-csapata. Bajnoki helyett két 45-perces barátságos találkozót abszolvál, mégpedig a felújított zalaegerszegi ZTE Aréna ünnepélyes stadionavató gáláján.

 

A háromcsapatos mini torna résztvevői a hazai NBII-es ZTE FC, az osztrák élvonalbeli Sturm Graz, valamint a DAC.

 

„Örömteli dolog, hogy a zalaegerszegi stadionavatóra meghívtak bennünket. Egy nem mindennapi felkérést kapott a DAC, ami jól mutatja a klub fontosságát az anyaországban. Szívesen teszünk eleget ennek a meghívásnak, hiszen ezzel is tovább tudjuk mélyíteni az anyaországból érkező drukkerek szimpátiáját. Már hosszú ideje nem történt ilyen, hogy a DAC-ot meginvitálják egy stadionavatóra, egy olyan gálamérkőzésre, ami az örömről, az építkezésről szól. Az mellett, hogy öregbíteni tudjuk a DAC hírnevét, egyúttal a két klub közti kapcsolatot, az esetleges további együttműködést is szeretnénk megalapozni, erősíteni. Nem az lesz a legfontosabb, hogy megnyerjük a viadalt, ezúttal a részvétel a fontos. Nem szabad elfelejteni, hogy négy válogatott játékosunk hiányozni fog. Szintén rég volt példa rá, hogy a DAC A-csapatából egy időben négy játékost behívjanak különböző nemzetek válogatottjába. Gondolok itt a három U21-es kerettagra, Hukra, Šatkára és Šafrankóra, valamint Simonra, aki élete első válogatott mérkőzésére készül. Az ő példáján látni, hogy aki alázattal dolgozik és viselkedik a futball iránt, arra még Kongóból is felfigyelnek. Továbbá gondolnunk kell arra is, hogy a B-csapatunk vasárnap bajnoki mérkőzést játszik, de mindenkép olyan kerettel fogunk Zalaegerszegre utazni, amely méltón tudja képviselni a DAC-ot ezen a villámtornán,“ mondja László Csaba, a DAC vezetőedzője.

 

A hazai klub a DAC-sállal, DAC-mezben érkező szurkolóink részére külön szektort (Északi V. szektor) biztosít, térítésmentes belépővel.

 

A teljes program:

 

Kapcsolódó cikkek
Ünnepeljük együtt az EL-be jutást!
Hír - 2018.05.19.
Ünnepeljük együtt az EL-be jutást!
Novota Jani visszatér a DAC-ba
Hír - 2018.05.02.
Novota Jani visszatér a DAC-ba
Legyen a DAC az első!
Hír - 2018.04.18.
Legyen a DAC az első!
Gyászolunk: Elhunyt Lazár György (†71), egykori DAC-játékos
Hír - 2017.11.08.
Gyászolunk: Elhunyt Lazár György (†71), egykori DAC-játékos
A Facebook változtatása a DAC-ot is elérte!
Hír - 2017.10.20.
A Facebook változtatása a DAC-ot is elérte!