Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekHat játékos távozik a DAC-tól
Hat játékos távozik a DAC-tól
2017 május 30.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
Hat játékos távozik a DAC-tól

A szezon végeztével hat olyan futballista is búcsút int a DAC-nak, akiknek lejárt a szerződése. Jakub Brašeň, Peter Štepanovský, Pape Sarr, Ľubomír Michalík, Németh Zsolt és Darko Tofiloski is távozik a klubtól. 

Jakub Brašeň a 2013/14-es idény tavaszi része előtt érkezett a DAC-hoz. A Besztercebányán nevelkedett, huszonnyolc esztendős labdarúgó három és fél évet töltött Dunaszerdahelyen, ezalatt 92 bajnoki összecsapáson lépett pályára, melyeken hat gólt szerzett. A kupatalálkozókkal együtt 107 tétmérkőzésen szerepelt sárga-kékben.

 

A Szakolcáról származó Peter Štepanovský 2014 szeptembere óta erősítette csapatunkat. Összesen 67 bajnokin 8 gólt lőtt, melyek közül a legemlékezetesebb talán a 2015 márciusában, a pozsonyi Slovan otthonában szerezett győztes találat volt.

 

A szenegáli támadó középpályás, Pape Macou Sarr 2015 februárjában érkezett hozzánk a francia Angers együttesétől. A Fortuna Ligában 64 mérkőzésen 7 gólt lőtt.

 

Az egykori válogatott és csapatkapitány Ľubomír Michalík 2015 tavasza óta játszott Dunaszerdahelyen. Az angol Premier League-ben is szereplő, Csacáról származó labdarúgó - aki a kazah Kajrat Almati csapatától szerződött hozzánk - 61/2-es mérleggel távozik.

 

A huszonhat esztendős balhátvéd, Németh Zsolt 2009 februárjában jött a DAC-hoz. Még ugyanazon év tavaszán debütált az élvonalban, azóta összesítve 45 bajnoki összecsapáson kétszer talált a kapuba.

 

Darko Tofiloski tavaly nyáron igazolt Dunaszerdahelyre az MFK Rózsahegy együttesétől. A macedón kapus a most befejeződött szezonban tizenhárom alkalommal őrizte együttesünk hálóját.

 

„Mind a hat játékosnak köszönjük azt, amit a klubban eltöltött időszak alatt a DAC-ért tettek. Jakub Brašeň már az utunk legelejétől velünk volt, de a többiek is vastag betűkkel írták be magukat a klub életébe. Sok örömteli pillanatot okoztak a számunkra. A továbbiakban jó egészséget és sok sikert kívánunk nekik,” jelentette ki honlapunknak Jan Van Daele, a DAC sportigazgatója.

Kapcsolódó cikkek
Peter Štepanovský a tavasz játékosa!
Hír - 2015.07.11.
Peter Štepanovský a tavasz játékosa!
Jakub Brašeň az ősz játékosa!
Hír - 2016.12.05.
Jakub Brašeň az ősz játékosa!
Jakub Brašeň túl van a műtéten
Hír - 2016.11.29.
Jakub Brašeň túl van a műtéten
Németh Zsoltra kéthetes kényszerpihenő vár
Hír - 2016.08.15.
Németh Zsoltra kéthetes kényszerpihenő vár
Brašeň és Davis számára vége az idénynek, Szarka kérdéses
Hír - 2016.04.20.
Brašeň és Davis számára vége az idénynek, Szarka kérdéses