Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekĽubomír Šatka három plusz egy éves szerződést írt alá
Ľubomír Šatka három plusz egy éves szerződést írt alá
2017 június 18.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
Ľubomír Šatka három plusz egy éves szerződést írt alá

Ľubomír Šatka marad a Csallóközben. A fiatal védő, aki jelenleg Szlovákiát képviseli az U21-es Eb-n, három évre szóló szerződést írt alá a DAC-cal, további egy év opcióval.

Ľubomír Šatka a DAC-ban folytatja pályafutását! A 21 esztendős, máriatölgyesi nevelésű futballista (szül. 1995. december 2.) a nemrég befejeződött szezon tavaszi része előtt érkezett hozzánk féléves kölcsönjátékra az angol Newcastle United együttesétől. 2012 óta futballozott Nagy-Britanniában, a fekete-fehérek színeiben végigjárta az ifjúsági csapatokat, és az FA-kupában az A csapat színeiben is pályára lépett. 2016 tavaszán egy hónapot töltött kölcsönben a negyedik ligás York City csapatánál.

 

Ľubomír Šatka az összes szlovák korosztályos válogatott tagja volt, az U15-től egészen a huszonegyesekig. Jelenleg is Pavel Hapal válogatottjával a lengyelországi Eb-n szerepel.

 

A Fortuna Liga tavaszi felében mindössze három találkozóról hiányzott betegség miatt, egyébként a védelmünk stabil tagja volt. Tíz találkozón összesen 900 percet töltött a pályán. A következő idényben növelheti ezek számát, hiszen a 188 cm magas védő három évre szóló szerződést írt alá a DAC-cal, mely további, egy évre szóló opciót is tartalmaz.

 

„Örömmel jelentjük be, hogy Ľubomír Šatkával hosszútávú szerződést kötöttünk. Kölcsönjátéka során beigazolta rendkívüli tehetségét, a pályán és azon kívül is, ezért az ő maradását az átigazolási szezon egyik legfontosabb pontjának tekintettük. Šatka szerződtetése igazolja a csapat építésénél választott utunk és stratégiánk helyességét,” jelentette ki klubunk sportigazgatója, Jan Van Daele.   

Kapcsolódó cikkek
Újabb erősítés Wolverhamptonból: Connor Ronan
Hír - 2019.02.01.
Újabb erősítés Wolverhamptonból: Connor Ronan
Kitambala érkezett próbajátékra
Hír - 2019.01.25.
Kitambala érkezett próbajátékra
A Leverkusen fiatal kapusa érkezik kölcsönbe
Hír - 2019.01.23.
A Leverkusen fiatal kapusa érkezik kölcsönbe
Karsten Ayong a DAC következő erősítése
Hír - 2019.01.14.
Karsten Ayong a DAC következő erősítése
Šatka ajándéka: győztes gól
Hír - 2018.12.09.
Šatka ajándéka: győztes gól