Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekKristián Koštrna két évre a DAC-hoz igazolt
Kristián Koštrna két évre a DAC-hoz igazolt
2017 június 23.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
Kristián Koštrna két évre a DAC-hoz igazolt

Együttesünk újabb játékossal, a 23 esztendős Kristán Koštrnával erősített. A több poszton is bevethető védőjátékos legutoljára a bolgár élvonalbeli OFK Pirin Blagoevgrad mezét viselte. A Wolverhampton Wanderers akadémiájának növendéke két évre kötelezte el magát a DAC-hoz. 

Kristián Koštrna 1993. december 15-én született Galgócon. A nagyszombati Spartaknál tanulta meg a labdarúgás alapjait, ahonnan tizenöt évesen a Wolverhampton Wanderershez igazolt. Az angol klubnál végigjárta az akadémiát, a „Farkasok” tartalékegyüttesének tagja volt, sőt felkészülési találkozókon az A csapatban is lehetőséget kapott.

 

2014 őszén hazajött, és a Bulgáriába való távozását megelőzően Bélaházon (Boleráz) és az osztrák Parndorfban futballozott. 2016 nyarán az OFK Pirin Blagoevgrad együtteséhez szerződött, ahol a kezdőcsapat stabil tagja volt. A 2016/17-es szezon során összesen 31 mérkőzésen lépett pályára a bolgár élvonalban, ezzel csapat második legtöbbet foglalkozatott játékosa lett.

 

Koštrna tagja volt a korosztályos szlovák válogatottaknak is, az U16-os korosztálytól egészen az U21-ig képviselte hazája színeit. A 176 cm magas védő ballábasnak vallja magát, mindkét lábával azonban egyformán tudja megjátszani a labdát, és több poszton is bevethető. Korábban főleg balhátvédként szerepelt, de játszott az ellenkező oldalon is, illetve a középpályás sor mindkét szélén.

 

Koštrna lett együttesünk újabb erősítése a Fortuna Liga új idénye előtt, a szerződése két évre szól. „Nagyon boldog vagyok, hogy a Dunaszerdahely játékosa lettem. A legnagyobb benyomással rám a stadion, az edzőközpont és a klub ambíciói voltak. Szeretnék a csapat stabil tagja lenni, és teljesítményemmel hozzájárulni a kitűzött célok eléréséhez,” jelentette ki Koštrna mosolyogva az első, sárga-kékben eltöltött napja előtt.

Kapcsolódó cikkek
Kristián Koštrna: Nehéz meccs lesz, de igazolni akarjuk a papírformát
Hír - 2019.04.18.
Kristián Koštrna: Nehéz meccs lesz, de igazolni akarjuk a papírformát
Újabb erősítés Wolverhamptonból: Connor Ronan
Hír - 2019.02.01.
Újabb erősítés Wolverhamptonból: Connor Ronan
Kristián Koštrna: Nagyon jó focit játszunk
Hír - 2019.02.01.
Kristián Koštrna: Nagyon jó focit játszunk
Kitambala érkezett próbajátékra
Hír - 2019.01.25.
Kitambala érkezett próbajátékra
A Leverkusen fiatal kapusa érkezik kölcsönbe
Hír - 2019.01.23.
A Leverkusen fiatal kapusa érkezik kölcsönbe