Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekLégy a DAC és a Fortuna Liga első szépségkirálynője!
Légy a DAC és a Fortuna Liga első szépségkirálynője!
2017 augusztus 10.Szerző: Krisztián NagyForrás: fortunaliga.sk, fcdac.sk
Légy a DAC és a Fortuna Liga első szépségkirálynője!

A Ligás Klubok Uniója ma egy új projektet indított, mely elsősorban a férfi szurkolóknak okoz majd örömet.

Ilyet még nem láttunk! A Ligás Klubok Uniója (LKU) elindította az egész szezonra szóló projektjét, mely a Fortuna Liga Szépe 2017/18 elnevezést kapta. A projekt célja, hogy megkeresse a szlovákiai futballstadionok legszimpatikusabb hölgyét. „A Fortuna Liga Szépe összeköti a futball és a nők szépségét a szurkolók boldogságával. Ez a projekt egy kapocs a sportélet és az életstílus között,” nyilatkozta a bajnokság hivatalos honlapjának Ivan Kozák, a LKU elnöke.

 

Ez azonban nem egy hagyományos szépségverseny. A Fortuna Liga Szépének több kritériumnak is meg kell felelnie. A jövőbeli szépségkirálynőnek elsősorban futballszurkolónak kell lennie. „A stadionokban rengeteg szép nő fordul meg. Ezzel a kezdeményezéssel a szurkolóknak is örömet akarunk szerezni. A lányok a stadionokban vagy online a www.missfortunaligy.sk címen jelentkezhetnek. A projektbe az összes élvonalbeli klub bekapcsolódott. A 12 döntős hölgy ugyanis a 12 élvonalbeli csapatot fogja képviselni,” tette hozzá a LKU igazgatója, Michal Mertinyák.

 

Regisztráció

Augusztus 10-től indult útjára a jelentkezés a www.missfortunaligy.sk honlapon. A 18 és 29 év közötti hölgyek egyszerűen regisztrálhatnak. Elég, ha kitöltik a személyes adataikat, és feltöltenek legalább egy fényképet. Ezt követően a szurkolók fognak szavazni a kedvenceikre. A versenybe azonban a stadionokban is lehet jelentkezni a bajnokság kiválasztott mérkőzései előtt.

 

A MOL Arénában az első alkalommal 2017. augusztus 20-án, vasárnap lehet a versenyre jelentkezni, a DAC–Zsolna mérkőzés előtt.

 

Hogyan zajlik majd a verseny?

Augusztustól szeptemberig jelentkezhetnek a hölgyek. A www.missfortunaligy.sk oldalon egyúttal elindul a szavazás a már bejelentkezett lányokra. Egy nap egyszer lehet szavazni. A következő, elődöntős fordulóba összesen a 36, legtöbb szavazatot kapó lány jut be (mindegyik klubból 3). Az elődöntőket a saját klubjaikban abszolválják a hölgyek, ahol futballal kapcsolatos feladatok várnak rájuk.

 

A tizenkét döntős lány - köztük a DAC legszebb szurkolólánya - kiléte 2017 végére derül ki. Erről az öltöző, az edzői stáb, a rendező és nem utolsósorban a szurkolók szavazata dönt majd. Márciusban egy összpontosítás, áprilisban pedig egy gálaest van a programban, amely során megismerjük az első Fortuna Liga Szépét. „Úgy gondolom, hogy a lányoknak megvan a motivációjuk. A győztes egy évig használhatja a Todos cég által felajánlott autót, 1500 euro értékű kreditet nyer a Fortuna SK-tól, egy 500 euro értékű vásárlási utalványt kap az Adidas cégtől és egy kétszemélyes, 1200 euro értékű álomutazást is nyer egy kiválasztott futballmeccsre a Futbaltour jóvoltából,” árulta el a LKU elnöke, Ivan Kozák.  

 

Kapcsolódó cikkek
Zólyombrézón kezdjük az új bajnoki idényt
Hír - 2018.06.01.
Zólyombrézón kezdjük az új bajnoki idényt
Ünnepeljük együtt az EL-be jutást!
Hír - 2018.05.19.
Ünnepeljük együtt az EL-be jutást!
Novota Jani visszatér a DAC-ba
Hír - 2018.05.02.
Novota Jani visszatér a DAC-ba
Legyen a DAC az első!
Hír - 2018.04.18.
Legyen a DAC az első!
Gyászolunk: Elhunyt Lazár György (†71), egykori DAC-játékos
Hír - 2017.11.08.
Gyászolunk: Elhunyt Lazár György (†71), egykori DAC-játékos