Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekSzerdán 16 órakor Dévényújfalu-DAC kupamérkőzés
Szerdán 16 órakor Dévényújfalu-DAC kupamérkőzés
2017 szeptember 12.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
SLOVNAFT CUP
Szerdán 16 órakor Dévényújfalu-DAC kupamérkőzés

Holnap délután második kupamérkőzését játsza a DAC a 2017/18-as idényben.

Az idei kupaszereplését öt héttel ezelőtt, a harmadik ligás FK Slovan Ivanka pri Dunaji (Pozsonyivánka) otthonában kezdte meg a DAC. A 3:1-es győzelmünk alkalmával Divković, Davis (tizenegyesből) és Čmelík voltak eredményesek.

 

A Slovnaft Cup 3. fordulójában szintén a III. liga pozsonyi csoportjában szereplő ellenféllel sorsoltak össze bennünket. Ezúttal Dévényújfaluban, a helyi FC Lokomotíva otthonában vendégszerepel a DAC.

 

Holnapi ellenfelünk Pozsony elővárosában, Dévényújfaluban székel. Az előző idényt a harmadik vonal hetedik helyén zárták. Az aktuális évadban öt lejátszott találkozó után a nyolcadik helyen állnak. A DAC-hoz hasonlóan, Jozef Balog védencei is a 2. fordulóban kapcsolódtak be a kupasorozatba, és szintén egy két osztállyal alacsonyabb bajnokságban szereplő ellenfél otthonában. Az V. ligás Senkőc (Šenkvice) csapatát 4:0 arányban lépték le (góllövők: Konečný 2, Mihálik tizenegyesből, Lacko).

 

A Slovnaft Cup szétírása szerint a 2. fordulóban egy mérkőzésen dől el a továbbjutás. Döntetlen esetén nincs hosszabbítás, rögtön tizenegyesek következnek. A negyedik fordulótól (hivatalos játéknap: szeptember 27.) minden egyes játéknap párosításait külön sorsolják. A Slovnaft Cup 1.-4. fordulójában mindig az alacsonyabb osztályban szereplő klub a pályaválasztó. Az első három fordulótól eltérően, a negyedik fordulóban már nem érvényes a kelet - nyugat felosztás, illetve a sorozat ezen fázisában a Fortuna Liga csapatai kiemeltek, így nem kerülhetnek össze.

 

Holnapi sikerünk esetén sorozatban három „angol hetet“ abszolválna a csapat, hiszen jövő szerdán (2017.9.20., 19:00 ó) a Fortuna Liga 9. fordulójában a Szenice látogat a MOL Arénába. A Slovnaft Cup 4. fordulóját pedig - amint pár sorral feljebb említettük - szeptember 27-én rendezik.

A Slovnaft Cup 3. fordulójában a III. ligás FC Lokomotíva Devínska Nová Ves otthonában holnap 16:00-órakor lépünk pályára, játékvezetők Michlian - Kováč, Galo.

Mint minden tétmeccsről, holnap is élőben jelentkezünk szöveges közvetítés keretén belül, a mérkőzésről a 213 televízió pedig élő tv-közvetítést sugároz. Kövesse a találkozót percről percre honlapunkon!

 

SZURKOLÓI ÚTMUTATÓ

 

A hazai klub értesíti a szurkolókat, hogy a stadion kapui háromnegyed órával a mérkőzés kezdete előtt, 15:15 órakor nyitnak. A DAC-szurkolók a vendégszektor mögötti Vápencova utcában hagyhatják gépjárműveiket. A belépőjegy ára egységesen 3 euró.

Kapcsolódó cikkek
Dévényújfalu-DAC 0:3 (0:1)
Hír - 2017.09.13.
Dévényújfalu-DAC 0:3 (0:1)
Jövő szerdán kupamérkőzés következik
Hír - 2017.09.06.
Jövő szerdán kupamérkőzés következik
Nagyszombat-DAC 2:0 (0:0)
Hír - 2018.03.13.
Nagyszombat-DAC 2:0 (0:0)
Az elődöntő a tét a nagyszombati rangadón
Hír - 2018.03.12.
Az elődöntő a tét a nagyszombati rangadón
Nagyszombat-DAC: belépőjegyek a kupamérkőzésre
Hír - 2018.03.09.
Nagyszombat-DAC: belépőjegyek a kupamérkőzésre