Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekA Macron lett a DAC új technikai partnere
A Macron lett a DAC új technikai partnere
2017 szeptember 23.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A Macron lett a DAC új technikai partnere

Csapatunk már vasárnap az olasz gyártó szerelésében lép pályára. Újdonság a saját dizájn tervezett kialakítása is.

A DAC öt évre szóló szerződést írt alá a híres olasz sportszergyártó céggel, a Macronnal. Együttesünk már holnap, a Nagymihály otthonában felavatja az új sportszergyártó mezeit.

 

„Nagyon boldogok és büszkék vagyunk, hogy az FC DAC futballklub partnerei lettünk. Számunkra ez a kapcsolat a lehető legjobb lépés a szlovákiai piac felé, és egyúttal egy következő lépés, amely alátámasztja a nemzetközi szintéren való növekedésünket,” jelentette ki honlapunknak Gianluca Pavanello, a Macron cég igazgatója. A DAC lett az első professzionális klub Szlovákiában, amely az olasz sportszergyártó cég termékeit viseli majd.

 

A Macron egy olasz sportszergyártó vállalat, melynek Bologna közelében található a főhadiszállása. 1971-től van jelen a piacon, 2001-ben vált a profi futballcsapatok beszállítójává. A legismertebb gárdák közé, amelyeket az olaszok öltöztettek vagy jelenleg is öltöztetnek, a római Lazio, a Bologna, a Spal, a Napoli, a La Coruňa, a Nice, a belgrádi Crvena Zvezda, a Hajduk Split, a lisszaboni Sporting, a Stoke City, a Bolton Wanderers vagy az albán válogatott tartozik. Boltonban ezen felül 2014 júliusában Marcon Stadium lett a csapat otthonának hivatalos neve.

 

A Macron öltözteti a Budapest Honvéd együttesét is, és ez a kapcsolat 24 év elteltével újra bajnoki címet hozott a múlt szezonban - méghozzá Marco Rossival a kispadon, aki nyártól már a DAC csapatát irányítja.

 

A futballruházaton kívül más sportágak számára - például kosárlabda, röplabda, kézilabda, rögbi, baseball vagy atlétika - is gyárt ruházatot a Macron.

 

A cég jelszava a WORK HARD, PLAY HARDER.

 

„Ez egy hihetetlenül izgalmas kapcsolat a klubunk számára. A DAC-hoz hasonlóan a Macron is gyors fejlődéséről ismert, és már nagyon várjuk a közös munkát. Az a tény, hogy egy ilyen jelentős nemzetközi céggel hosszútávú szerződést írhattunk alá, azt bizonyítja, hogy a DAC egyre inkább elismertté válik Közép-Európán kívül is. Büszkeséggel tölt el minket, hogy mostantól a Macron-család tagjainak számítunk,” mondta Jan Van Daele, a DAC sportigazgatója.

 

A Macron kétféle mezzel látta el a DAC-ot. Az első számú felszerelés a hagyományos, sárga-kék klubszínekben pompázik, míg a másik egészében fekete színű. Az utóbbi, idegenbeli mérkőzésekre való garnitúrát immár holnap, Nagymihályban avatjuk fel. „A klub hagyományos színeivel rendelkező mezeket először a szombati, Nagyszombat elleni rangadón használjuk. Egy hatalmas újdonságot is hozott a Macron: a saját dizájn kialakításának lehetőségét. A saját tervezés alapján készült mezeket már februárban be szeretnénk mutatni. Pont ebből ez elgondolásból döntöttünk úgy, hogy azok a mezek, amelyekben az őszi szezon végéig lép pályára csapatunk, nem kerülnek az üzletek polcaira. Bízom benne, hogy a szurkolóink annál inkább fogják várni a februárt, amikor is először vehetik meg a Macron márkájú, saját tervezésű mezeket,” árulta el a DAC marketingmenedzsere, Martin Tornyai.

 

A felnőttcsapaton kívül a Marcon által gyártott szerelést a klubunk korosztályos együttesei is használni fogják. A fiataloknál az új márkába való „átöltözés” a következő hetekben valósul meg. 

 

Kapcsolódó cikkek
Szeptember 6-án: DAC-Puskás Akadémia edzőmeccs
Hír - 2018.08.22.
Szeptember 6-án: DAC-Puskás Akadémia edzőmeccs
Zólyombrézón kezdjük az új bajnoki idényt
Hír - 2018.06.01.
Zólyombrézón kezdjük az új bajnoki idényt
Ünnepeljük együtt az EL-be jutást!
Hír - 2018.05.19.
Ünnepeljük együtt az EL-be jutást!
Novota Jani visszatér a DAC-ba
Hír - 2018.05.02.
Novota Jani visszatér a DAC-ba
Legyen a DAC az első!
Hír - 2018.04.18.
Legyen a DAC az első!