Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekDavis új szerződést írt alá!
Davis új szerződést írt alá!
2017 szeptember 25.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
Davis új szerződést írt alá!

A panamai balhátvéd 2020-ig kötelezte el magát a DAC-hoz.

A támadó felfogású balhátvéd, Eric Javier Davis Grajales 2020-ig meghosszabbította szerződését a DAC-cal. Ez a remek hír épp akkor kerül napvilágra, amikor a panamai játékos rendkívüli formában futballozik, hiszen a Szenice elleni otthoni találata, illetve a tegnapi, Nagymihályban szerzett bombagólja fontos győzelmeket hozott a sárga-kékeknek. Az ő találatainak is köszönhetően már a tabella 3. helyén áll a DAC.

 

„Nagyon örülök a klub szerződéshosszabbítási ajánlatának. Jól érzem magam Dunaszerdahelyen, köszönöm a klubvezetés bizalmát. Boldog vagyok, hogy továbbra is a DAC kötelékében maradhatok, szeretném sikerekhez segíteni a csapatot. Bízom benne, hogy nem ez lesz a pályafutásom utolsó profi szerződéskötése,” nyilatkozta a megállapodás aláírása után a panamai válogatott labdarúgó. 

 

A Colónban született, huszonhat esztendős futballista 2015 szeptemberétől a DAC játékosa, amikor is az uruguayi élvonalbeli Centro Atletico Fénix együttesétől érkezett hozzánk. Az első félévet kölcsönjátékosként töltötte Dunaszerdahelyen, majd a múlt szezon felében három esztendőre szóló szerződést kötött klubunkkal, amelyet most 2020-ig meghosszabbítottak a felek.

 

A Szlovákiában való érkezését követően immár összesen 44 tétmérkőzést játszott a DAC színeiben, amelyeken a 6 találata mellett 6 gólpasszt is kiosztott. A jelenlegi idényben három találatával a gárda második legjobb góllövője. A sorozatosan nyújtott megbízható teljesítménye Rossi vezetőedző egyik alapemberévé tette, stabil helye van a kezdőcsapatban.

 

A panamai védő hazája válogatottjában is sikeresen futballozik. A gyűjteményében egy ezüst és bronzérem szerepel, amelyeket a Közép-Amerikai Kupák során szerzett. Davis szintén tagja volt annak a válogatottnak, amely 2014-ben harmadik helyen végzett a nívós CONCACAF-aranykupán.

 

„Eric két éve érkezett hozzánk, azóta a klub jelentős változásokon ment keresztül. Eric Davis segítette a csapatot a jó és a rossz időkben egyaránt. A klub fejlődésének köszönhetően Eric is egyre jobban tudott azonosulni a klubbal, a várossal és a szurkolókkal, és ez is hozzásegítette ahhoz, hogy a csapat egyik kulcsfontosságú személyiségéve nőtte ki magát. Ez is azt bizonyítja, hogy jó úton indultunk el. Eric a Fortuna Liga egyik legjobb szélső védője, és a modern, támadófutballt preferáló felfogása egy olyan típusú játékossá teszi őt, aki nagyon keresett a mai labdarúgásban. Amit még ennél is fontosabbnak tartunk, az a személyisége, a pozitív emberi tulajdonságai és a futball iránti szeretete. Ezért is örülünk nagyon annak, hogy Eric rábólintott az ajánlatunkra, és 2020-ig meghosszabbította a szerződését. Játékoskeretünkben korából és a mérkőzési számából adódóan is a legrutinosabbak közé tartozik, ami a kiváló teljesítményével együtt az olyan vezérek közé emeli őt, akikre a fiatal keretünknek minden kétséget kizáróan nagy szüksége van,” jelentette ki Jan Van Daele, klubunk sportigazgatója. 

Kapcsolódó cikkek
A második DAC-kedd a Villa Rosában!
Hír - 2019.04.07.
A második DAC-kedd a Villa Rosában!
Boldog szülinapot, Eric!
Hír - 2019.03.31.
Boldog szülinapot, Eric!
Válogatott labdarúgóink akcióban
Hír - 2019.03.27.
Válogatott labdarúgóink akcióban
Davisék a brazilokkal, Kalmárék a horvátokkal dacoltak
Hír - 2019.03.25.
Davisék a brazilokkal, Kalmárék a horvátokkal dacoltak
Blackman Brazília ellen debütálhat a válogatottban!
Hír - 2019.03.13.
Blackman Brazília ellen debütálhat a válogatottban!