Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekA legnagyobb rangadón nyit meg az új főtribün
A legnagyobb rangadón nyit meg az új főtribün
2017 október 05.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
MOL Aréna
A legnagyobb rangadón nyit meg az új főtribün

A MOL Aréna új fő tribünjét 2017. november 3-án, a DAC-Slovan rangadón avatjuk fel. 

A MOL Aréna sorozatban harmadik, fő lelátójának építése hamarosan befejeződik. A tribün külső és belső helyiségeit 2017. november 3-án, a Fortuna Liga 15. fordulójában megrendezett DAC-Slovan derbi alkalmával avatjuk fel.

 

Az A tribün teljes kapacitása 3062 ülőhely:

180 Skybox

305 Gold Vip és Silver Premium Vip

776 Silver Vip

165 Bronz Vip

100 Press

75 televíziós és rádiókommentátor

1254 standard

175 az AB sarka

32 a tolókocsisoknak és kísérőiknek

 

Az új fő lelátó megnyitását követően tehát összesen 9901 férőhelyes lesz a stadion (beleszámolva a 175 helyes Press szektort is).

 

A főtribün 122,4 méter hosszú és a négy szintje 15 méter magasságú, a főépület alapméretei 90,30 m x 30,50 m.

 

Az új ékességünk minden egyes látogató számára kiváló szolgáltatásokat nyújt. A 235 négyzetméteres hazai öltöző például a jelenleginél négyszer nagyobb. A sajtó képviselői a hagyományos helyiségek (mixzóna, konferenciaterem) mellett külön munkahelyet kapnak, ami saját termet jelent úgy az újságírók, mind a fotósok részére. A rajongókat a hétköznapokon is várja majd a Fanshop a klubmúzeummal, illetve egy bisztró.

 

A tíz standard (Business) és a három nagy (Royal) Skybox, valamint minden Vip ülés is maximális élményt nyújtanak a szurkolóknak. A kényelmes üléseken kívül erről az egyedi háttér is tesz majd. A régió legjobb szakácsainak ínyenc specialitásai és a nagyszerű italok, vagy az üzleti partnerekkel folytatott informális találkozók tökéletes kiegészítőt jelentenek a csapat mérkőzéseihez. Mindezt csak a MOL Arénában találja!

 

Az építkezés befejeztével és a fő A lelátó átadásával rekordidő alatt - tizenegy hónap - fejeződik be a dunaszerdahelyi stadion rekonstrukciójának második fázisa.

 

A harmadik fázis az öreg fő tribün bontási munkálataival kezdődik, és az utolsó, D lelátó felépítésével végződik a Sport utca felől. Az építkezési munkálatok befejezését követően, 2018 júniusában a stadion végleges befogadóképessége 12 700 fő lesz, és Szlovákiában mindössze harmadik stadionként fog megfelelni az UEFA előírásai szerinti negyedik kategóriás stadionoknak. Ez azt jelenti, hogy a DAC otthonában megrendezésre kerülhetnek nemzetközi és válogatott mérkőzések, méghozzá minden korosztályban.

 

Az építkezés utolsó, negyedik fázisában a többfunkciós parkolók és autóbuszmegállók épülnek meg a Gyurcsó utca környékén.

 

Az új tribünre (is) szóló szezonbérletek árusítása az elkövetkező napokban indul. Előtte az egyes Vip kategóriák árjegyzékeiről és az általuk kínált előnyökről is bővebben beszámolunk.

Kapcsolódó cikkek
Ima a DAC csapatáért
Hír - 2018.02.21.
Ima a DAC csapatáért
A régi főtribün bontásáról
Hír - 2018.01.22.
A régi főtribün bontásáról
FELHÍVÁS: Legyen a történelmünk részese és alkotója!
Hír - 2017.12.19.
FELHÍVÁS: Legyen a történelmünk részese és alkotója!
Folytatódik a VIP Silver bérletek árusítása
Hír - 2017.11.13.
Folytatódik a VIP Silver bérletek árusítása
Stadion a klub szívének
Hír - 2017.11.04.
Stadion a klub szívének