Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekA legnagyobb rangadón nyit meg az új főtribün
A legnagyobb rangadón nyit meg az új főtribün
2017 október 05.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
MOL Aréna
A legnagyobb rangadón nyit meg az új főtribün

A MOL Aréna új fő tribünjét 2017. november 3-án, a DAC-Slovan rangadón avatjuk fel. 

A MOL Aréna sorozatban harmadik, fő lelátójának építése hamarosan befejeződik. A tribün külső és belső helyiségeit 2017. november 3-án, a Fortuna Liga 15. fordulójában megrendezett DAC-Slovan derbi alkalmával avatjuk fel.

 

Az A tribün teljes kapacitása 3062 ülőhely:

180 Skybox

305 Gold Vip és Silver Premium Vip

776 Silver Vip

165 Bronz Vip

100 Press

75 televíziós és rádiókommentátor

1254 standard

175 az AB sarka

32 a tolókocsisoknak és kísérőiknek

 

Az új fő lelátó megnyitását követően tehát összesen 9901 férőhelyes lesz a stadion (beleszámolva a 175 helyes Press szektort is).

 

A főtribün 122,4 méter hosszú és a négy szintje 15 méter magasságú, a főépület alapméretei 90,30 m x 30,50 m.

 

Az új ékességünk minden egyes látogató számára kiváló szolgáltatásokat nyújt. A 235 négyzetméteres hazai öltöző például a jelenleginél négyszer nagyobb. A sajtó képviselői a hagyományos helyiségek (mixzóna, konferenciaterem) mellett külön munkahelyet kapnak, ami saját termet jelent úgy az újságírók, mind a fotósok részére. A rajongókat a hétköznapokon is várja majd a Fanshop a klubmúzeummal, illetve egy bisztró.

 

A tíz standard (Business) és a három nagy (Royal) Skybox, valamint minden Vip ülés is maximális élményt nyújtanak a szurkolóknak. A kényelmes üléseken kívül erről az egyedi háttér is tesz majd. A régió legjobb szakácsainak ínyenc specialitásai és a nagyszerű italok, vagy az üzleti partnerekkel folytatott informális találkozók tökéletes kiegészítőt jelentenek a csapat mérkőzéseihez. Mindezt csak a MOL Arénában találja!

 

Az építkezés befejeztével és a fő A lelátó átadásával rekordidő alatt - tizenegy hónap - fejeződik be a dunaszerdahelyi stadion rekonstrukciójának második fázisa.

 

A harmadik fázis az öreg fő tribün bontási munkálataival kezdődik, és az utolsó, D lelátó felépítésével végződik a Sport utca felől. Az építkezési munkálatok befejezését követően, 2018 júniusában a stadion végleges befogadóképessége 12 700 fő lesz, és Szlovákiában mindössze harmadik stadionként fog megfelelni az UEFA előírásai szerinti negyedik kategóriás stadionoknak. Ez azt jelenti, hogy a DAC otthonában megrendezésre kerülhetnek nemzetközi és válogatott mérkőzések, méghozzá minden korosztályban.

 

Az építkezés utolsó, negyedik fázisában a többfunkciós parkolók és autóbuszmegállók épülnek meg a Gyurcsó utca környékén.

 

Az új tribünre (is) szóló szezonbérletek árusítása az elkövetkező napokban indul. Előtte az egyes Vip kategóriák árjegyzékeiről és az általuk kínált előnyökről is bővebben beszámolunk.

Kapcsolódó cikkek
A jövőnek is megvan a maga múltja
Hír - 2018.05.16.
A jövőnek is megvan a maga múltja
Ima a DAC csapatáért
Hír - 2018.02.21.
Ima a DAC csapatáért
A régi főtribün bontásáról
Hír - 2018.01.22.
A régi főtribün bontásáról
FELHÍVÁS: Legyen a történelmünk részese és alkotója!
Hír - 2017.12.19.
FELHÍVÁS: Legyen a történelmünk részese és alkotója!
Folytatódik a VIP Silver bérletek árusítása
Hír - 2017.11.13.
Folytatódik a VIP Silver bérletek árusítása