Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekAluku 2020 nyaráig hosszabbított
Aluku 2020 nyaráig hosszabbított
2017 október 24.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
Aluku 2020 nyaráig hosszabbított

Esmerald Aluku a következő játékosunk, aki új szerződést írt alá. A tizennyolc éves albán tehetség 2020-ig kötelezte el magát a DAC-hoz.

Davis, Huk, Pačinda és Divković után Aluku lett a DAC ötödik olyan labdarúgója, akinek a klub új szerződést ajánlott az elmúlt hetek során. A tizennyolc esztendős albán középpályás a 2019/20-as szezon végéig hosszabbította meg szerződését a DAC-cal.

 

Esmerald Aluku 1998. december 31-én született Albánia fővárosában, Tiranában. Tízévesen kapta meg az első játékosigazolványát az amatőr FC Lapraka gárdájánál, majd két év elteltével a tehetsége feltűnt a görögországi Arsenal Elite Academynek, ahonnan a legutóbbi téli szünet során érkezett Dunaszerdahelyre.

 

„A DAC-nál komoly esélyt érzek arra, hogy folyamatosan játéklehetőséget kapjak, ami rendkívül fontos az én koromban. Jól érzem magam itt, és ezért is bólintottam rá örömmel a klub szerződésajánlatára. A döntésben a családom véleménye is szerepet játszott, de a végső határozatot én hoztam meg. Szívesen lennék bajnok a csapattal az elkövetkező években, és örömmel mérettetnénk meg magunkat az európai kupaporondon is. Személyes célom, hogy idővel Angliába vagy Spanyolországba igazoljak,” jelentette ki a 18 esztendős, labdabiztos futballista, akinek Luka Modrić és Marco Verratti a példaképei.

 

Aluku eddig 14 élvonalbeli és három kupamérkőzésen lépett pályára a DAC első csapatának színeiben, gólt még nem szerzett.

 

Klubunk sportigazgatója, Jan Van Daele így értékelte a fiatal tehetség szerződéshosszabbítását: „Örömmel jelentjük be, hogy szerződést hosszabbítottunk az egyik legtehetségesebb fiatal játékosunkkal, Esmerald Alukuval. Esme rendkívüli tehetségként érkezett egy éve az Akadémiánkra, és nagyon rövid időn belül hatalmas fejlődésen ment keresztül. Ennek tudható be, hogy hamarosan az első csapathoz került. A múlt szezon tavaszi részében 11 élvonalbeli bajnokin lépett pályára, és egyike volt a Fortuna Liga legfiatalabb játékosainak. Jelenleg már túl van az apró sérülésén, amely az aktuális szezon első szakaszában a pályán kívülre száműzte őt. Boldogok vagyunk, hogy úgy döntött, a jövőjét a DAC-cal köti össze, és bizalmat szavazott a folyamatban levő projektünknek.” 

Kapcsolódó cikkek
Boldog szülinapot, Ali!
Hír - 2018.12.31.
Boldog szülinapot, Ali!
Boldog szülinapot, Ali!
Hír - 2017.12.31.
Boldog szülinapot, Ali!
Aluku: A DAC egy remek klub, itt tovább fejlődhetek
Hír - 2017.02.17.
Aluku: A DAC egy remek klub, itt tovább fejlődhetek
Eric Davis már várja a hazatérést, előtte hat pontot szeretne begyűjteni
Hír - 2019.05.16.
Eric Davis már várja a hazatérést, előtte hat pontot szeretne begyűjteni
Martin Jedlička lett az áprilisi hónap játékosa
Hír - 2019.05.16.
Martin Jedlička lett az áprilisi hónap játékosa