Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekEgy másik Zsolna vár ránk
Egy másik Zsolna vár ránk
2017 november 15.Szerző: Filip TimárForrás: fcdac.sk
A-Csapat
Egy másik Zsolna vár ránk

Augusztus végén odahaza 4:2-es vereséget mértünk a zsolnaiakra. Onnantól azonban Adrián Guľa védencei mindössze kétszer szenvedtek vereséget, és egy ponttal lemaradva a tabella harmadik helyén állnak mögöttünk.

A két csapat első egymás elleni mérkőzésén odahaza nem adtunk esélyt a Zsolnának a pontszerzésre, de a szombati összecsapáson egy teljesen más összecsapásra kell készülnünk, hiszen a DAC színeiben Pačinda és Kalmár sem léphet pályára sárga lapos eltiltás miatt. Viszont továbbra is rendelkezésre áll a csapatkapitány Ljubičić és a fiatal Divković, akik a szezon elején betaláltak a szombati ellenfelünknek. „Nagyon erős csapatunk van, minden posztra jó alternatívával rendelkezünk. Ezért mindegy, ki szerzi a gólt, hiszen mindenki az eredményt fogja nézni, nem pedig a gólszerző nevét,” ecsetelte Marin Ljubičić.

 

Főleg a zsolnaiak ötmeccses győzelmi sorozata jelenthet figyelmeztetést a számunkra, amelyet azonban nagy meglepetésre az utolsó helyen álló Szenice tört meg. „Ebben a bajnokságban bárki legyőzhet bárkit, ezért is egyre attraktívabb a Fortuna Liga. Két remek, sok munkával telített hét áll mögöttünk, jól felkészültünk erre a fontos összecsapásra. Ha csak a saját teljesítményünkre és az edző utasításaira összpontosítunk, akkor sikeresek leszünk,” fűzi hozzá Divković.

 

Kulcsfontosságú lesz tehát, hogy továbbra is csapatként és egymásért küzdve futballozzunk, ahogy azt a szezon eddigi részében tettük. „Nagyon jó kollektívát alkotunk, egymásért kell küzdenünk. A csapat minden egyes tagja fontos. Az idény alatt általában mindenkinek megadatik a lehetőség, hogy megmutassa, ő is a csapat segítségére tud lenni,” zárja le a csapatkapitány.

Kapcsolódó cikkek
Rózsahegy-DAC 0:4 (0:3)
Hír - 2018.05.19.
Rózsahegy-DAC 0:4 (0:3)
Szezonzáró! Szezonzáró?
Hír - 2018.05.18.
Szezonzáró! Szezonzáró?
Rózsahegy-DAC: elfogytak a belépőjegyek!
Hír - 2018.05.18.
Rózsahegy-DAC: elfogytak a belépőjegyek!
Rózsahegy-DAC: jegyinfó és szurkolói utazás
Hír - 2018.05.15.
Rózsahegy-DAC: jegyinfó és szurkolói utazás
DAC-Slovan 0:1 (0:1)
Hír - 2018.05.12.
DAC-Slovan 0:1 (0:1)