Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekAdventi gyűjtés a MOL Arénában
Adventi gyűjtés a MOL Arénában
2017 december 07.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
Adventi gyűjtés a MOL Arénában

Akárcsak tavaly, az idei ősz két utolsó fordulója is a jótékonyság jegyében zajlik. 

Az elmúlt két esztendő csodálatos tapasztalatai alapján a Ligás Klubok Uniója (LKU) ezúttal is adventi fordulóknak nevezte ki a Fortuna Liga 2017/18-as őszi felének utolsó két játéknapját. A LKU a klubokkal és a partnerekkel közösen folytatja ezt a szép hagyományt, és immár sorozatban harmadik éve nemcsak a fontos pontokért és a tabellahelyezésekért küzdenek a csapatok, hanem egy sokkal nemesebb célért is - közösen segíteni azoknak, akik a legjobban rá vannak erre szorulva.

 

A LKU Alapítványa ismét egy új, jótékonysági projekttel készült. Tavaly az adventi fordulók során sikerült 9208 eurót összegyűjteni a stadionokban, a húsvéti fordulók keretén belül több mint 100 kg futballfelszerelést kaptak a szociálisan hátrányosabb helyzetű gyermekek, és az anyák napi fordulóban pedig 750 euro gyűlt össze jótékony célokra.

 

A hétvégi, 19. forduló is az Advent jegyében telik, és az összegyűjtött pénzösszeg helyi felhasználásra kerül. Idén stílusos, fából készült karácsonyfadíszek az adventi fordulók szimbólumai. A klubok a saját régiójukból választhatják ki azokat a szervezeteket vagy egyéneket, akiket a befolyt összeggel támogatnak.

 

A szombati, DAC-Aranyosmarót mérkőzés előtt és alatt is megtalálhatók lesznek a LKU Alapítványa - A mi ligánk (Nadácia ÚLK - Naša liga) munkatársai a MOL Arénában, akiktől a szurkolók megvásárolhatják a stílusos, fából készült karácsonyfadíszeket a NAŠA LIGA felirattal. Ez a dísz egy szimbolikus összegért lehet az önöké, és felakaszthatják az otthoni karácsonyfára, vagy akár az adventi koszorút díszíthetik fel vele.

 

Klubunk az egész, jótékonyságból befolyt összeget a DAC egyik hűséges szurkolójának adományozza - a bérlettel rendelkező és a rákbetegségben szenvedő Valocsai Gyulának.

 

Vásárolja meg tehát a stadionban a NAŠA LIGA felirattal ellátott, fából készült díszt, és adakozzon egy jó cél érdekében! Gyula részére a BC sarokban található Fanshop-sátorban, illetve a St. Nicolaus Silver Lounge étteremben elhelyezett perselyekbe is adakozhat. Köszönjük!

 

Megrendelésre elérhető lesz a klub logójával ellátott (lásd lejjebb) különleges, fából készült karácsonyi díszítőelemeket tartalmazó csomag is, amelyet a szurkolók megrendelhetnek, majd a klubnál át is vehetik azt. Egy csomag ára 20 euro, az összeg fele pedig a LKU Alapítványáé, illetve rajtuk keresztül a klubok által kiválasztott címzetteké lesz.   

 

A megrendelőlapot innen tölthetik le. A kitöltés után kérjük, küldjék el a szaboova@fcdac.sk címre. A megrendeléseket 2017. december 13-ig, szerdáig várjuk. A csomagokat a klub titkárságán vehetik át, a karácsonyi ünnepek előtt.

Kapcsolódó cikkek
Klubrekord pontszám és lőtt gólok tekintetében
Hír - 2018.10.16.
Klubrekord pontszám és lőtt gólok tekintetében
VIP Silver élmény - ezt kínáljuk a szombati bajnokira!
Hír - 2018.10.15.
VIP Silver élmény - ezt kínáljuk a szombati bajnokira!
1. liga, 10. forduló: Rózsahegy - DAC 2:1 (1:1)
Hír - 2018.10.15.
1. liga, 10. forduló: Rózsahegy - DAC 2:1 (1:1)
DAC-Zólyombrézó: jegyinfó
Hír - 2018.10.15.
DAC-Zólyombrézó: jegyinfó
Csapataink hétvégi eredményei
Hír - 2018.10.14.
Csapataink hétvégi eredményei