Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekÉv végi ankét a DAC csapatával (1. rész)
Év végi ankét a DAC csapatával (1. rész)
2017 december 21.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
Év végi ankét a DAC csapatával (1. rész)

Csapatunk játékosai tekintenek vissza a lassan lezáruló évre, valamint arról is beszélnek, hogyan töltik az ünnepeket, és mit várnak a 2018-as esztendőtől.

Az egész keretnek ugyanazt a három kérdést tettük fel:

Hogyan értékelnéd a 2017-es évet?

Hol töltöd a karácsonyt és a szilvesztert?

Mit kívánsz magadnak és a DAC szurkolóinak a 2018-as esztendőre?

 

Tomáš Huk

„Ez az év főleg eredmények tekintetében volt sikeres. Idén mindössze négy mérkőzésen szenvedtünk vereséget, ami nagy siker. Természetesen jobb lett volna több győzelmet elérni, de a klub és a csapat egy nagy lépést tett előre a 2017-es esztendőben, amelyet sikeresnek nyilvánítok. Bízom benne, hogy jövőre még jobb eredményeink lesznek.”

„Karácsonyra hazalátogatunk Kassára a családjainkhoz a barátnőmmel, majd mivel ő Pozsonyban dolgozik, a szilvesztert Dunaszerdahelyen töltjük baráti társaságban.”

„A szurkolóknak azt kívánom, hogy minél több örömük legyen belőlünk, és hogy minél jobb eredményekkel örvendeztessük meg őket. Azt akarom, hogy sikeres legyen a DAC, mindannyiunknak boldogságot és egészséget kívánok. Remélem, hogy jövőre még jobbak leszünk.”

 

Erik Pačinda

„Szerintem elégedettek lehetünk, még ha küzdünk is a felsőházban való helyért. Ott akarunk lenni, ez a célunk. Idén elég jól elkerültek a sérülések, még ha az esztendő elején bajlódtam is a hátammal. Elmúlt, és azt mondhatom, hogy szinte az egész évet végig edzettem. Viszont több gólt is szerezhettem volna 2017-ben. A magánéletemben jól megvagyunk a barátnőmmel, így elégedettek lehetünk.”

„A karácsonyt a családommal, Kassán töltöm. Szilveszterre viszont már visszatérek Dunaszerdahelyre.”

„Magamnak főleg egészséget és jó teljesítményeket kívánok. A szurkolóknak is minden jót kívánok, és azt is, hogy továbbra is támogassanak minket – akár megy a játék, akár nem.”

 

Kristián Koštrna

„Részemről nem volt túl pozitív ez az év, hiszen nem kaptam folyamatos játéklehetőséget. Csapatként viszont pozitívan értékelem.”

„A karácsonyt a családommal töltöm, szilveszterre pedig egy hétvégi házat veszünk ki a haverokkal.”

„Saját magamnak azt kívánom, hogy folyamatosan játsszak. A szurkolóknak pedig azt, hogy együtt átélhessünk valamilyen nagyobb sikert.”

 

Száraz Benjamin

„A futball szempontjából pozitív évet zárunk, hiszen sok pontot szereztünk. Nagyon jó a közösség és az öltözői hangulat a csapattársakkal remek a kapcsolatom. A régi barátnőmmel ismét együtt vagyunk, és a családban is minden rendben van – vagyis minden szuper.”

„A karácsonyt családi körben töltöm, a szilvesztert pedig a barátaimmal.”

„A szurkolóknak és a csapatnak azt kívánnám, hogy végezzünk az első hat között, aztán küzdjünk meg a bajnoki címért. Saját magamnak több játéklehetőséget kívánnék.”

 

Vida Kristopher

„Jól kezdtük az évet, januártól-februártól folyamatosan javuló teljesítményt nyújtottunk. Sajnos az utolsó pár mérkőzés miatt visszaestünk a tabellán. Viszont az előző szezont úgymond a sírból hoztuk vissza, ezt egy jó felkészülés követte, majd remekül indítottuk az új idényt. A helyezésünk jó, az élmezőny tagjai vagyunk. Személy szerint nem vagyok teljesen elégedett a pályán nyújtott teljesítményemmel, viszont a magánéletemben ez az év úgy alakult, ahogy szerettem volna, minden tökéletes. Jó volt a nyaralásunk, és télen is lesz kikapcsolódási program.

„A karácsonyt én és a barátnőm is minden évben a saját családunkkal töltjük, majd este családostól meglátogatjuk egymást. Még nem tudom, hol töltöm majd a szilvesztert, de lehet, hogy majd én szervezek valamit.”

„2018-ra egy remek második félévet kívánok. Azt szeretném, hogy az első háromban végezzünk, és tudom, hogy ez a szurkolók vágya is, így ennél többet nem kívánhatok.”

 

Ľubomír Šatka

„A futball szempontjából nagyon pozitív volt az év, hiszen a Dunaszerdahelyre való érkezésem óta folyamatos játéklehetőséget kapok. Nagyon jól szerepelt a csapat, két klubrekordot is felállítottunk. Az egész esztendőben mindössze négy bajnoki összecsapást vesztettünk el, ami remek mérleg. Személyes sikerként tekintek arra, hogy szerepelhettem az Európa-bajnokságon, és gólt is sikerült szereznem. Magánéleti szempontból nagyon jól érzem magam Dunaszerdahelyen, már otthon érzem itt magam.”

„A karácsonyt családi körben töltöm. Amikor Angliában futballoztam, nem volt lehetőségem hazajönni az ünnepekre. A szilvesztert a barátaimmal egy hétvégi házban töltöm.”

„Saját magamnak azt kívánom, hogy kerüljenek el a sérülések, továbbra is folyamatos játéklehetőséget kapjak, és fejlődjek. A szurkolóknak azt kívánom, hogy továbbra is nagy számban látogassák a mérkőzéseket, és hogy továbbra is jó eredményekkel örvendeztessük meg őket. Ismerjük a klub ambícióit – reméljük, hogy sikerül megvalósítanunk azokat, örömet okozva a drukkereknek.”

 

Esmerald Aluku

„Ez egy kissé bonyolult év volt a számomra, mert többször is sérüléssel bajlódtam. Nem játszottam túl sokat, ez nem volt annyira jó. Remélem, hogy jövőre több lehetőséget kapok. Fokozatosan minden a helyére került, és jól érzem magam Dunaszerdahelyen.”

„Mi nem ünnepeljük a karácsonyt, de kapok ajándékokat, mivel december 31-én születtem.”

„2018-ban szeretnék egy erősebb csapathoz igazolni, ezért igyekszem a lehető legtöbbet kihozni magamból. Úgy gondolom, hogy Szlovákiában miénk a legjobb szurkolótábor, és meg kell nekik mutatnunk, mit tudunk. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok nekik.”

 

Marin Ljubičić

„Idén remek mérkőzéseket játszottunk. Mindenki sokat dolgozott, hogy a klub feljebb léphessen. Létrejött az új stadion és az akadémia. Ha még magasabbra akarunk jutni, akkor többet kell dolgoznunk. A lehető legtöbb győzelmet akarjuk aratni, hogy a klub is nőjön.”

„A karácsonyt és a szilvesztert is odahaza, Splitben töltöm. Ha egy évben öt-hat hónapot külföldön élsz, akkor otthon csak pihenni szeretnél. „

„Mindenkinek boldog karácsonyt és sikeres új évet kívánok. Maradjunk egészségesek és sikeresek.”

 

Marko Zsivkovics

„A 2017-es év jó volt a futball szempontjából. Nem voltam sérült, minden mérkőzésen pályára léphettem.”

„Nálunk január 7-én ünneplik a karácsonyt, amelyet otthon fogok tölteni családi körben. Szilveszterkor pedig a barátaimmal leszek.”

„Saját magamnak szerencsét, a szurkolóknak pedig sok jó futballélményt kívánok.”

 

Kontár Zoltán

„Klubszinten nagyon pozitívan értékelem ezt az évet. Egészen jó eredményeket értünk el, örömet okoztunk a szurkolóknak, elkészült a stadionunk is. Saját magamtól egy jobb szezont vártam, hiszen nagyon keveset játszottam, de legalább a tartalékcsapatban lejátszott mérkőzésekkel pótoltam ezt. Annak viszont örülhetek, hogy a B csapattal jól szerepeltünk. Továbbra is keményen fogok dolgozni azért, hogy visszakerüljek az A csapat kezdő tizenegyébe.”

„A karácsonyt otthon töltöm, a szilveszterre még nincsenek terveim. Az ünnepeket a barátaimmal és a barátnőmmel töltöm.”

„Saját magamnak több játékpercet és sérülésmentességet kívánok. A szurkolóknak pedig azt, hogy továbbra is tartsanak ki mellettünk, és hogy minél több közös sikert élhessünk át velük.”

 

Musefiu Ashiru

„Sikeres év volt számomra 2017. Jó futballistákkal és edzőkkel dolgozhattam együtt. Nagyon örülök, hogy a DAC-nál szerepelhetek, amely Szlovákia egyik legerősebb csapata. Boldog vagyok, hogy egy sikeres csapat tagja lehetek.”

„A karácsonyt Nigériában töltöm a családommal. Már nagyon várom, hogy találkozhassak velük, hiszen hiányoznak.”

„A csapatnak azt kívánnám, hogy ebben a szezonban benne legyünk az első háromban, és a következőben még egy szintet lépjünk feljebb. A szurkolóknak pedig azt üzenném, hogy továbbra is támogassanak minket. Nagyon tetszik, ahogy szurkolnak, mindent beleadnak. Ha a csapat folytatja a fejlődést, akkor egyre többet lehetünk képesek elérni.”

Kapcsolódó cikkek
Toborzó a diáklányok csapatába
Hír - 2019.01.20.
Toborzó a diáklányok csapatába
Edzői értékelés: FC DAC 1904 - Soroksár SC 1:0 (0:0)
Hír - 2019.01.20.
Edzői értékelés: FC DAC 1904 - Soroksár SC 1:0 (0:0)
Boldog szülinapot, Karsten!
Hír - 2019.01.20.
Boldog szülinapot, Karsten!
Előkészületi mérkőzésen: FC DAC 1904 - Soroksár SC 1:0 (0:0)
Hír - 2019.01.19.
Előkészületi mérkőzésen: FC DAC 1904 - Soroksár SC 1:0 (0:0)
Itt követheti élőben a DAC-Soroksár edzőmérkőzést
Hír - 2019.01.19.
Itt követheti élőben a DAC-Soroksár edzőmérkőzést