Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekBelekbe tart a DAC csapata
Belekbe tart a DAC csapata
2018 január 26.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
Belekbe tart a DAC csapata

A hazai környezetben abszolvált tizenhat napnyi felkészülés után a csapat ma Törökországba utazik összpontosításra. Február 7-ig az Antalyához közeli Belekben készül majd a gárda. 

A DAC január 10-én, szerdán kezdte meg a téli felkészülést. A hazai környezetben eltöltött tizenhat napot a pozsonyi Inter (5:0), a Sigma Olomouc (1:2) és a Gyirmót (1:2) elleni felkészülési mérkőzések tették színesebbé. Rossi vezetőedző védencei egy időre a török riviéra kellemes környezetére cserélik a hideget, havat és a műfüves pályákat.

 

Ma délben, egészen pontosan 12.02 órakor együttesünk elutazott a tizenhárom napos beleki összpontosításra. A különítmény ezekben a pillanatokban a bécsi repülőtérre tart, ahonnan egyenes járattal Antalyába repül. A felszállás 16.30 órára van tervezve, repülőnknek pedig helyi idő szerint 21.10 órakor kellene leszállnia a félhold országában (Szlovákiában két órával kevesebb van, tehát 19.10-kor).

 

A játékosoknak és a stábnak a Földközi-tenger partján található Bellis hotel nyújt átmeneti otthont. A szálloda edzőkomplexumában pedig a nehéz tavaszi megmérettetésekre igyekszik a lehető legjobban felkészülni az együttes, és itt abszolváljuk az összpontosítás első két barátságos mérkőzését is – január 29-én, hétfőn a dán FC Helsingør, míg két nappal később a bosnyák FK Zseljeznicsar Szarajevó ellen.  

 

„Törökországban a téli felkészülés második fele vár ránk, amely eddig sem csak az állóképesség fejlesztéséről szólt. Az erőnlét mellett ugyanúgy dolgoztunk a játékunk technikai és taktikai oldalán is. Azonban a különbség az, hogy a felkészülés első szakaszában a keret mind a 22-23 játékosa lehetőséget kapott megmutatni magát az előkészületi mérkőzéseken. Törökországban, ahol olyan érdekes ellenfelekkel találkozunk, mint a Sigma Olomouc is volt, már inkább arra a 15-16 futballistára összpontosítunk, akik a gárda gerincét alkotják majd a tavaszi idényben,” jelentette ki röviddel a Törökországba való elutazás előtt Marco Rossi, a dunaszerdahelyiek vezetőedzője.     

Kapcsolódó cikkek
Előkészületi mérkőzésen: FC DAC 1904 - ZTE FC Zalaegerszeg 1:0 (0:0)
Hír - 2018.02.10.
Előkészületi mérkőzésen: FC DAC 1904 - ZTE FC Zalaegerszeg 1:0 (0:0)
Mától hazai környezetben készül a DAC
Hír - 2018.02.08.
Mától hazai környezetben készül a DAC
Güle güle Türkiye! Viszlát, Törökország!
Hír - 2018.02.07.
Güle güle Türkiye! Viszlát, Törökország!
Edzői értékelés: FC Orenburg - FC DAC 1904 (1:0)
Hír - 2018.02.07.
Edzői értékelés: FC Orenburg - FC DAC 1904 (1:0)
Előkészületi mérkőzésen: FC Orenburg - FC DAC 1904 1:0 (1:0)
Hír - 2018.02.06.
Előkészületi mérkőzésen: FC Orenburg - FC DAC 1904 1:0 (1:0)