Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekKalmár Zsolt: Vasárnapra százszázalékosak leszünk
Kalmár Zsolt: Vasárnapra százszázalékosak leszünk
2018 február 15.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
Interjú
Kalmár Zsolt: Vasárnapra százszázalékosak leszünk

A magyar válogatott játékos szerint jól felkészült a csapat a tavaszi folytatásra.

Hogy áll szerinted a csapat pár nappal a bajnoki rajt előtt?

„Úgy gondolom, hogy nagyon jól sikerült a felkészülés. Voltak jó és gyengébb meccseink is. Erőnlétileg remek állapotban vagyunk, mentálisan viszont még van hova javulnunk, hiszen a mérkőzéseken több olyan periódus is akadt, amelyek során nem a megfelelő módon koncentráltunk. Szerintem vasárnapra százszázalékosak leszünk.”

 

Személy szerint hogy érzed magad? A téli felkészülés mind a nyolc mérkőzésén pályára léptél, de egyiket sem játszottad végig. Mi volt ennek az oka, volt valamiféle megegyezésed a vezetőedzővel?

„Nem beszél erről az edző, de véleményem szerint a felkészülés alatt mindenkinek játszania kell. Kevesen játszották végig a kilencven percet. Én sem vagyok még topformában, de remélem, hogy hétvégén egész mérkőzést kapok, és remek játékkal rukkolunk majd elő.”

 

Milyen tavaszi idényt vársz magadtól és a csapattól?

„Nehéz megmondani, de remélem, hogy sikerül elérni a célunkat: az első három mérkőzésen bebiztosítani a helyünket az első hatba. Ezt követően szeretnénk a dobogón végezni, ami európai kupaindulást érne.”

 

Vasárnap a sereghajtó Szenicéhez utazunk, amelynél nagy változások mentek végbe a téli szünetben. Ráadásul arra is emlékezhetünk, hogy itthon milyen nehezen sikerült őket legyőzni...

„Hallottam, hogy sok új játékosuk és új edzőjük is van. Nem lesz könnyű meccs, hiszen idegenben lépünk pályára, és valószínűleg a talaj sem lesz olyan minőségű, amely a mi játékunknak kedvezne. Harcos összecsapásra számítok, de a három pontért utazunk.”

 

Mit szólsz ahhoz, hogy 3115 bérletet sikerült eladnunk?

„Nagyszerű, és remélem, hogy akár tízezren is buzdítanak majd minket minden egyes mérkőzésen, ha a csapat jól fog teljesíteni.”

 

Tegnap volt Valentin napja. Mivel lepted meg a barátnődet? Mióta vagytok együtt, és mi fogott meg benne, mit szeretsz benne a legjobban?

„Egy Pandora-karkötővel leptem meg és egy csokor virággal. Mivel kedden ünnepeltük az első évfordulónkat, így egyben tartottuk az ünneplést. Ez egy különleges pillanat a számunkra. A mosolya, kedvessége fogott meg benne. Nagyra becsülöm azt is, hogy elfogadja a munkámat, megérti, hogy sokat kell mennem és gyakran vagyok távol otthonról. Persze, ebből néha egy kis veszekedés is kerekedik (nevet).” 

Kapcsolódó cikkek
Kalmár Zsolt: Győzni megyünk Pozsonyba!
Hír - 2018.09.13.
Kalmár Zsolt: Győzni megyünk Pozsonyba!
Hogyan szerepeltek a DAC válogatottjai?
Hír - 2018.09.12.
Hogyan szerepeltek a DAC válogatottjai?
Hét válogatott játékosunk lesz akcióban
Hír - 2018.08.29.
Hét válogatott játékosunk lesz akcióban
Kalmár Zsolt: Már százszázalékos állapotban vagyok
Hír - 2018.08.14.
Kalmár Zsolt: Már százszázalékos állapotban vagyok
Szenzációs hír! Kalmár Zsolt a DAC-ba igazol!
Hír - 2018.07.06.
Szenzációs hír! Kalmár Zsolt a DAC-ba igazol!