Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekDAC-Nagymihály: szurkolói információk
DAC-Nagymihály: szurkolói információk
2018 február 23.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
MOL Aréna
DAC-Nagymihály: szurkolói információk

Az év első hazai mérkőzése előtt összegeztünk minden fontos tudnivalót.

FANSHOP, HÍRADÓ, FREE WIFI

 

A 2018-as esztendő első hazai bajnoki mérkőzésén alkalom nyílik megvásárolni a hivatalos DAC Fanshop termékeit. A Fanshop kivételesen a 2-es számú jegypénztár (az ún. Caslhless-kassza) belső ablakában lesz megtalálható.

 

A forgókapuknál és a büfékben a színes meccsfüzetet (Híradó) tartalmazó állványok is várják a szurkolókat. Ismét bővített, tizenkét oldalas kiadást készítettünk, amelyben a szokásos rovatok mellett a fotóalbum egy következő fejezetét találhatják két játékos kártyájával. Ezúttal Timotej Záhumenský és Cesar Blackman fotója kerülhet a gyűjteményükbe.

 

Tavaly az őszi zárófordulóban megnyílt a szabad internet hozzáférés az egész stadion területén. Keressék a MOL Aréna free wifi hálózatot, amelybe egyszerűen, a közösségi hálózatok vagy email segítségével tudnak bejelentkezni.

 

ÉRKEZÉS, PARKOLÁS ÉS BELÉPTETÉS A STADIONBA

 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét a stadion körüli, 12:30 órakor életbe lépő közlekedési korlátozásokra. A parkolás a szokásos helyszíneken lehetséges, illetve javasoljuk a Max és a Family Center bevásárlóközpontoknál található szabad parkolók használatát.

 

Az új fő lelátót (A tribün) gyalog csak érvényes belépővel lehet megközelíteni.

 

A hazai csapat szurkolói számára az A, B és a C tribünök lesznek megnyitva. A tolókocsis látogatóknak kijelölt helyek az AB, BC szektor és a Silver VIP alatt találhatók. A vendégcsapat nem igényelt belépőjegyeket a szurkolói számára, így az öreg főlelátó zárva marad. Úgyszintén csukva lesz az AL szektor is.

 

A stadionba való belépés csak a forgókapukon keresztül lehetséges, amelyek a következő helyeken találhatóak:

- Az A és B tribün továbbá a B és C tribün sarkán: belépés az AP, B és C lelátókra

- Az A tribün recepcióján át: Sky box, VIP

 

A szurkoló belépéskor hozzáérinti a megvásárolt belépő színes felét a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu egy személy belépésére. A forgókapuk csak az arra a tribünre szóló, megfelelő belépők számára engedélyezik a bejutást (például az AL szektorba szóló belépővel nem lehet belépni a stadion többi részébe).

 

Megkérjük a szurkolókat a korai érkezésre. A stadion kapui másfél órával a kezdés előtt nyitnak (12:30).

 

A személyes ellenőrzés miatt a női szurkolók számára külön forgóajtó áll rendelkezésre.

 

BELÉPŐJEGYEK ÉRTÉKESÍTÉSE ÁS CASHLESS RENDSZER A BÜFÉKBEN

 

A belépőjegyek értékesítése az eredeti szétírás szerint folytatódik a MOL Aréna jegypénztáraiban, illetve online a predpredaj.sk portálon.

 

A MOL Aréna büféiben csak az ún. Cashless kártyával lehetséges fizetni. Ez a készpénznélküli rendszer a feltöltőkártyák elve alapján működik, helyettesítve a készpénzes fizetést. A szombati DAC-Nagymihály bajnoki alkalmával is csak ezen a módon tudnak a szurkolók a büfékben fogyasztani.

 

A Cashless kártyák értékesítése és feltöltése a belépőjegyek értékesítésével egyidejűleg a jegypénztárakban zajlik, azok nyitvatartási ideje alatt. A VIP szektor látogatóinak az A lelátó recepcióján, szombaton 12:30 és 16:30 között lesz megnyitva egy cashless kassza. Ezen felül a recepción, illetve a St. Nicolaus SILVER LOUNGE étteremben egy-egy feltöltő automatát helyeztünk el.

 

A MOL Aréna jegypénztárainak nyitvatartási ideje:

 

Péntek, 2018.02.23.

14.00-19.04: a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára (a Sport utca felől)

Szombat, 2018.02.24. (DAC-Nagymihály - meccsnap!)

11.00-tól 17.00-ig: a MOL Aréna 2-es számú jegypénztára (a forgóajtóknál); a mérkőzés után itt igényelhető vissza a Cashless kártyán fennmaradó kredit

11.00-tól a második félidő kezdetéig: a MOL Aréna 3-as számú jegypénztára (a B1-es szektornál)

 

A jegypénztárakban készpénzes és bankkártyás (1-es és 2-es számú jegypénztár) fizetés is lehetséges.

 

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

 

A mérkőzést az 1/2014 számú a sportrendezvényekről szóló törvény értelmében a mérkőzés előtt és alatt szigorú biztonsági intézkedések lesznek foganatosítva úgy a szervező, mint a rendőrség részéről. A stadionba való belépés előtt személyi ellenőrzésekre kerül sor.

 

A stadionba vezető belépési pontokon a szervező szolgálat minden meghatalmazása kihasználásra kerül, méghozzá az ide vonatkozó törvény és a szervező szolgálat elvárt kötelességei betartásának alapján. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Minden transzparens és zászló is ellenőrzésre kerül, amelyek nem lehetnek szilárd rúdon, és amelyek esetlegesen fegyverként használhatók. Abban az esetben, ha az említett tárgyak gyalázó, gúnyolódó szavakat, illetve olyan képeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a köznyugalom megzavarására, elkobzásra kerülnek, és a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba. A stadion egyes szektorai átjárhatatlanok, melyek kapuval lesznek elválasztva, és a szervező szolgálat megfigyelése alatt állnak majd.

 

Kérjük a szurkolókat, ne hozzanak magukkal más államok szimbólumait, mert ezeket a rendezők nem engedik be a stadionba, és tulajdonosaikat átadják a rendőrségnek.

 

A belépők egyszer használatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba való belépés után már nem lesz lehetséges elhagyni azt, majd ismét visszatérni. Az egész mérkőzés során minden nézőnek magánál kell tartania az érvényes belépőjét, és a találkozó során felmutatnia azt a szervező szolgálat felszólítására.

 

Figyelmeztetjük szurkolóinkat, hogy bármilyen tárgyak bedobálása a pályára szigorúan tilos. Ennek megszegése szabálysértésnek minősül, amely a stadionból való kizárást von magával. Az egész stadiont és az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera által rögzített incidens azonnali kiértékelésre és elrendezésre kerül a szervező szolgálat és a rendőrség által. Rendbontás esetén a biztonsági egységek azonnali beavatkozása következik. 

Kapcsolódó cikkek
DAC-Nagymihály és DAC-Nagyszombat: jegyinfó
Hír - 2018.02.20.
DAC-Nagymihály és DAC-Nagyszombat: jegyinfó
Indul az online jegyvásárlás a DAC-Nagymihály bajnokira
Hír - 2018.02.12.
Indul az online jegyvásárlás a DAC-Nagymihály bajnokira
Rózsahegy-DAC: elfogytak a belépőjegyek!
Hír - 2018.05.18.
Rózsahegy-DAC: elfogytak a belépőjegyek!
Rózsahegy-DAC: jegyinfó és szurkolói utazás
Hír - 2018.05.15.
Rózsahegy-DAC: jegyinfó és szurkolói utazás
Újabb ötszáz belépőjegy a Slovan elleni bajnokira
Hír - 2018.05.11.
Újabb ötszáz belépőjegy a Slovan elleni bajnokira