Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekŠatka és Davis játszhat, Pačinda több hétre kidőlt
Šatka és Davis játszhat, Pačinda több hétre kidőlt
2018 április 10.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
Šatka és Davis játszhat, Pačinda több hétre kidőlt

Csapatunk házi gólkirálya izomsérülés miatt több hétig nem léphet pályára.

Az elmúlt napokban több olyan pillanatban is részünk volt, amelyeket senki sem lát szívesen a stadionokban. Akár a Nagyszombat elleni hazai mérkőzésen történő, Čmelík eszméletvesztést okozó eséséről, Bajić fájdalmas ordításáról a tartalékcsapatunk Vágsellye elleni összecsapásán vagy Pačinda Trencsénben elszenvedett vasárnapi izomsérüléséről legyen szó. 

 

Erik Pačinda számára a hétvégi, trencséni AS otthonában lejátszott találkozó már a tizedik percben véget ért. Miközben tiszta gólhelyzetbe sprintelt, odakapott a bal hátsó combjához, és amint lefeküdt a fűre, nyilvánvaló volt, hogy nem játssza végig a Csák Máté vára alatt megrendezett összecsapást. Az ezt követő orvosi kivizsgálások kimutatták, hogy izomsérülést szenvedett, amelynél a feltételezett gyógyulási idő több hétig is eltarthat.

 

Vasárnap a másik Ericnek, a panamai balhátvéd Davisnek is idő előtt kellett elhagynia a pályát. Az ő esetében szerencsére csak görcsről volt szó, és elővigyázatosságból lett lecserélve. Négy góljával a DAC harmadik legeredményesebb játékosa rendben van, egészséges.

 

A válogatott mérkőzések miatti szünet utáni mindkét összecsapást kihagyta a Šatka, Černák páros. Ľubomír Šatka sérülten érkezett vissza a válogatottól, méghozzá a vádliját fájdította. Védelmünk oszlopa viszont már a legközelebbi, Zsolna elleni mérkőzésen valószínűleg az edzők rendelkezésére állhat. Roland Černák a szlovák huszonegy éven alatti válogatott albániai összecsapása után érzett fájdalmat az ágyékában. Az ő esetében nincs szó súlyosabb sérülésről, viszont az ezen a héten elvégzett vizsgálatok után okosabbak leszünk.

 

Tehetséges balhátvédünknek, Branko Bajićnak mindössze húsz percig tartott a III. liga DAC B – Duslo Vágsellye mérkőzés. A tizenkilenc éves bosnyák futballistának kifordult a térde, és az elkövetkező napok orvosi kivizsgálásai után tudjuk meg, mekkora is a baj.

 

Mindegyik sérültünknek mihamarabbi visszatérést kívánunk! 

 

Kapcsolódó cikkek
Hogyan szerepeltek a DAC válogatottjai?
Hír - 2018.09.12.
Hogyan szerepeltek a DAC válogatottjai?
Hét válogatott játékosunk lesz akcióban
Hír - 2018.08.29.
Hét válogatott játékosunk lesz akcióban
Brazíliának, Argentínának és Panamának szurkolnak
Hír - 2018.06.05.
Brazíliának, Argentínának és Panamának szurkolnak
Pályafutásuk legerősebb ellenfele
Hír - 2018.06.01.
Pályafutásuk legerősebb ellenfele
Pačinda és Šatka bevetésre készen
Hír - 2018.05.29.
Pačinda és Šatka bevetésre készen