Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekDAC-Zsolna: szurkolói információk
DAC-Zsolna: szurkolói információk
2018 április 12.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
MOL Aréna
DAC-Zsolna: szurkolói információk

Minden fontos tudnivaló a szombati DAC-Zsolna mérkőzéssel kapcsolatban.

DAC STORE, FUTBALTOUR, HÍRADÓ ÉS TOMBOLA, FREE WIFI

 

Ezúttal sem csak a mérkőzés miatt érdemes Dunaszerdahelyre látogatni a hétvégi bajnoki mérkőzés alkalmával!

 

Használja ki a vásárlási lehetőséget, és látogasson el az új hivatalos DAC Store-ba, amely minden hétköznap és szombaton is nyitva tart! Szombaton három órával a kezdés előtt, 14:00 órakor nyitunk, és 19:30-kor zárunk. Fanshopunkban a forgókapuk átlépése után is be tudnak vásárolni, méghozzá a 2-es számú jegypénztár (az ún. Cashless-kassza) belső ablakában.

 

A FutbalTour és a DAC több meglepetést is készített szurkolóink számára a rájátszás összes hazai találkozójára. A C lelátó alatt egy 3x2,5 méteres, DAC-jelképekkel ellátott fotótapéta várja az érdeklődőket. Az itt készített fényképeket ingyen kinyomtatjuk. Egyúttal tippversenyt is szervezünk, amely során a mérkőzés végeredményét pontosan megtippelő versenyzőink közül kisorsolunk egy nyertest, aki a FotbalTour ajándékutalványát viheti haza. Keressék hoszteszeinket és az említett fotótapétát!

 

A forgókapuknál a színes meccsfüzetet (Híradó) tartalmazó állványok is várják a szurkolókat, benne külön lapon a 2018-as hivatalos tavaszi csapatkép! Újra itt lesz a közkedvelt félidei tombola is, amelybe szponzoraink hét nyereményt ajánlottak fel a meccsfüzet tulajdonosai számára, több mint ötszáz euró összértékben. Keresse a szerencseszámát a Híradó hátsó oldalán! Íme, a díjak:

1. díj: wellness hétvége két személy részére, a sárvári Wolf hotel felajánlása

2. díj: borkóstolóval egybekötött vacsora 200 euró értékben, a hetényi Szuhvin felajánlása

3. díj: élménymenü 59 euró értékben a dunaszerdahelyi Villa Rosa étteremben

4. díj: két belépő a DAC következő hazai mérkőzésére

5. díj: ajándékutalvány klasszikus masszázsra, az egyházkarcsai Nagy Relax felajánlása

6. díj: Kukkonia ajándékcsomag

7. díj: ajándékcsomag a DAC store kollekciójából

 

Az aktuális idény során megnyílt a szabad internet hozzáférés az egész stadion területén. Keressék a MOL Aréna free wifi hálózatot, amelybe egyszerűen, a közösségi hálózatok vagy email segítségével tudnak bejelentkezni.

 

ÉRKEZÉS, PARKOLÁS ÉS BELÉPTETÉS A STADIONBA

 

A vendégcsapat szurkolói az öreg fő tribünön kijelölt külön szektorban kapnak helyet, amely el lesz választva a hazai szurkolók szektorától. A vendégszurkolók belépése a hazai drukkerektől elválasztva történik, méghozzá a Sport utcáról nyíló belépő folyosón keresztül, a vendégszektor mögött. A vendégdrukkerek érkezését a rendőrség biztosítja. A zsolnai csapat szurkolói számára a régi főtribünnel szembeni, a Sport és Mező utcákat összekötő út parkolójában lesz kijelölt parkoló.

 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét az ezzel kapcsolatos, stadion körüli közlekedési korlátozásokra. A Sport utca, illetve a Sport és Mező utcákat összekötő út azon szakasza, mely a régi fő tribün előtt található kb. 15:30 órától lezárásra kerül a motoros és gyalogos forgalom számára egyaránt.

 

Az Észak I. lakótelep irányából érkező DAC szurkolóknak javasoljuk, hogy az említett szakaszt kerüljék el. A parkolás a szokásos helyszíneken lehetséges, de a Vásártérre való behajtás csak a közelben található parkolók megteléséig lesz lehetséges, ezt követően szintén lezárásra kerül a motoros forgalom előtt. Javasoljuk még a Max és a Family Center bevásárlóközpontoknál található szabad parkolók használatát.

 

A hazai csapat szurkolói számára az A, B és a C tribünök lesznek megnyitva. A tolókocsis látogatóknak kijelölt helyek az AB, BC szektor és a Silver VIP alatt találhatók.

 

A stadionba való belépés csak a forgókapukon keresztül lehetséges, amelyek a következő helyeken találhatóak:

- Az A és B tribün továbbá a B és C tribün sarkán: belépés az AP, B és C lelátókra

- Az A tribün recepcióján át: Sky box, VIP

 

A szurkoló belépéskor hozzáérinti a megvásárolt belépő színes felét a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu egy személy belépésére. A forgókapuk csak az arra a tribünre szóló, megfelelő belépők számára engedélyezik a bejutást (például az AL szektorba szóló belépővel nem lehet belépni a stadion többi részébe).

 

Megkérjük a szurkolókat a korai érkezésre. A stadion kapui másfél órával a kezdés előtt nyitnak (15:30).

 

A személyes ellenőrzés miatt a női szurkolók számára külön forgóajtó áll rendelkezésre.

 

BELÉPŐJEGYEK ÉRTÉKESÍTÉSE ÁS CASHLESS RENDSZER A BÜFÉKBEN

 

belépőjegyek értékesítése az eredeti szétírás szerint folytatódik a MOL Aréna jegypénztáraiban, illetve online a predpredaj.sk portálon.

 

A MOL Aréna büféiben csak az ún. Cashless kártyával lehetséges fizetni. Ez a készpénznélküli rendszer a feltöltőkártyák elve alapján működik, helyettesítve a készpénzes fizetést. A szombati bajnoki alkalmával is csak ezen a módon tudnak a szurkolók a büfékben fogyasztani.

 

A Cashless kártyák értékesítése és feltöltése a belépőjegyek értékesítésével egyidejűleg a jegypénztárakban zajlik, azok nyitvatartási ideje alatt. A VIP szektor látogatóinak az A lelátó recepcióján, meccsnapon 15:30 és 19:30 között lesz megnyitva egy cashless kassza. Ezen felül a recepción, illetve a St. Nicolaus SILVER LOUNGE étteremben egy-egy feltöltő automatát helyeztünk el.

 

A MOL Aréna jegypénztárainak nyitvatartási ideje:

 

Csütörtök, 2018.04.12.

14.00-19.04: a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára (a Sport utca felől)

Péntek, 2018.04.13.

14.00-19.04: a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára (a Sport utca felől)

Szombat, 2018.04.14. (DAC-Zsolna - meccsnap!)

14.00-tól 19.30-ig: a MOL Aréna 2-es számú jegypénztára (a forgóajtóknál); a mérkőzés után itt igényelhető vissza a Cashless kártyán fennmaradó kredit

14.00-tól a második félidő kezdetéig: a MOL Aréna 3-as számú jegypénztára (a B1-es szektornál)

 

A jegypénztárakban készpénzes és bankkártyás (1-es és 2-es számú jegypénztár) fizetés is lehetséges.

 

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

 

A mérkőzést az 1/2014 számú a sportrendezvényekről szóló törvény értelmében a mérkőzés előtt és alatt szigorú biztonsági intézkedések lesznek foganatosítva úgy a szervező, mint a rendőrség részéről. A stadionba való belépés előtt személyi ellenőrzésekre kerül sor.

 

A stadionba vezető belépési pontokon a szervező szolgálat minden meghatalmazása kihasználásra kerül, méghozzá az ide vonatkozó törvény és a szervező szolgálat elvárt kötelességei betartásának alapján. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Minden transzparens és zászló is ellenőrzésre kerül, amelyek nem lehetnek szilárd rúdon, és amelyek esetlegesen fegyverként használhatók. Abban az esetben, ha az említett tárgyak gyalázó, gúnyolódó szavakat, illetve olyan képeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a köznyugalom megzavarására, elkobzásra kerülnek, és a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba. A stadion egyes szektorai átjárhatatlanok, melyek kapuval lesznek elválasztva, és a szervező szolgálat megfigyelése alatt állnak majd.

 

Kérjük a szurkolókat, ne hozzanak magukkal más államok szimbólumait, mert ezeket a rendezők nem engedik be a stadionba, és tulajdonosaikat átadják a rendőrségnek.

 

A belépők egyszer használatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba való belépés után már nem lesz lehetséges elhagyni azt, majd ismét visszatérni. Az egész mérkőzés során minden nézőnek magánál kell tartania az érvényes belépőjét, és a találkozó során felmutatnia azt a szervező szolgálat felszólítására.

 

Figyelmeztetjük szurkolóinkat, hogy bármilyen tárgyak bedobálása a pályára szigorúan tilos. Ennek megszegése szabálysértésnek minősül, amely a stadionból való kizárást von magával. Az egész stadiont és az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera által rögzített incidens azonnali kiértékelésre és elrendezésre kerül a szervező szolgálat és a rendőrség által. Rendbontás esetén a biztonsági egységek azonnali beavatkozása következik. 

Kapcsolódó cikkek
DAC-Zsolna: jegyinfó
Hír - 2018.04.11.
DAC-Zsolna: jegyinfó
DAC-Zsolna: indul az online jegyvásárlás!
Hír - 2018.04.09.
DAC-Zsolna: indul az online jegyvásárlás!
Rózsahegy-DAC: elfogytak a belépőjegyek!
Hír - 2018.05.18.
Rózsahegy-DAC: elfogytak a belépőjegyek!
Rózsahegy-DAC: jegyinfó és szurkolói utazás
Hír - 2018.05.15.
Rózsahegy-DAC: jegyinfó és szurkolói utazás
Újabb ötszáz belépőjegy a Slovan elleni bajnokira
Hír - 2018.05.11.
Újabb ötszáz belépőjegy a Slovan elleni bajnokira