Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekZáhumenský szeretne valami különlegeset átélni
Záhumenský szeretne valami különlegeset átélni
2018 április 25.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
Záhumenský szeretne valami különlegeset átélni

A huszonkét esztendős védő minden egyes sárga-kék mérkőzését kiélvezi.

„A Dunaszerdahelyre való téli igazolásomat minden szempontból pozitívan értékelem. Boldog vagyok, hogy végre magasabb célokért küzdhetek, és annak is örülök, hogy fontosabb szerepem is van a csapatban. Az ittlétem minden percét élvezem,” mondja boldogan a hátvéd, aki télen az aranyosmaróti ViOn-tól érkezett a DAC-hoz. „A szezonelőtti célunkat már teljesítettük, de nem lassítunk az idény vége felé sem. Sőt, éppen ellenkezőleg! Szeretnék valami különlegeset átélni. Úgy gondolom, hogy jelenleg mindannyiunk élvezi az összecsapásokat. A szezonból még négy találkozó van hátra, de az európai kupaszereplés jogát már nem hagyjuk kiragadni a kezünkből. Most már csak pozitív meglepetést okozhatunk, és minden egyes jó eredménnyel átírjuk a klubtörténelmet. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legvastagabb betűkkel írjuk be neveinket a klub krónikájába.”

 

A csapat négymeccses győzelmi sorozatot tudhat magáénak, ami az öltözőben uralkodó hangulatra is pozitív hatással van. „Vannak sérültjeink, de a hangulat jó. Pozitívak vagyunk, minden egyes mérkőzést nagyon várunk és élvezünk. Azt gondolom, hogy a szurkolóknak is van miért várniuk a találkozókat, és remélem, hogy a Trencsén elleni szombati összecsapáson is örömet okozunk nekik. Minden bizonnyal egy nehéz meccs lesz, és szerintem nem fogok tudni annyit támadni a helyemről, mint amihez szokva vagyok. Viszont nem sajnálom ezt, lényeg a három pont megszerzése lesz,” mondta eltökélten a Garamszentkeresztről (Žiar nad Hronom) származó játékos, majd hozzáfűzte: „Nagyon várom a stadionbeli hangulatot, már most libabőrös vagyok, amikor rágondolok. Már átéltem itt azt, hogy milyen, amikor nyolcezer ember szurkol – valami fantasztikus. A szüleim elmondták, hogy itt nemcsak a keménymag, hanem az egész stadion drukkol. Ez nagyon tetszett nekik. Sajnos még nem értem a szurkolói rigmusokat, de a hangulat így is varázslatos.”

Kapcsolódó cikkek
Záhumenský a Karvinához távozik
Hír - 2019.01.04.
Záhumenský a Karvinához távozik
Timotej Záhumenský: Együtt védekezni és együtt támadni
Hír - 2018.11.08.
Timotej Záhumenský: Együtt védekezni és együtt támadni
Boldog szülinapot, Timo!
Hír - 2018.07.17.
Boldog szülinapot, Timo!
Timotej Záhumenský: Remek csapatteljesítményt nyújtottunk
Hír - 2018.04.17.
Timotej Záhumenský: Remek csapatteljesítményt nyújtottunk
Timotej Záhumenský: De szép is lenne a Slovan ellen betalálni!
Hír - 2018.03.15.
Timotej Záhumenský: De szép is lenne a Slovan ellen betalálni!