Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekTomáš Huk: Küzdelem lesz minden egyes labdáért
Tomáš Huk: Küzdelem lesz minden egyes labdáért
2018 július 10.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
Tomáš Huk: Küzdelem lesz minden egyes labdáért

A védelmünk huszonhárom éves oszlopa bízik benne, hogy a szurkolók segítségével átugorhatjuk a nehéz grúz akadályt.

Közeledik a nagy nap, hiszen már csütörtök este Dunaszerdahely 25 év után visszatér az európai kupaporondra. A Dinamo Tbiliszi elleni hazai összecsapás előtt nagyon eltökélt a gárda. „Mindannyian összpontosítunk, mindenki hajt az edzéseken, felelősségteljesen készülünk. Emellett az ellenfél játékát is tanulmányozzuk, de csak maga a mérkőzés mutatja majd meg, hogy milyen csapattal is állunk szemben, és hogy miként kellene ellenük futballozni. Fontos lesz, hogy gyorsan orientálódjunk, hiszen csak így érhetünk el jó eredményt,” árulta el Tomáš Huk, a DAC 23 éves középső védője.

 

A kassai labdarúgás neveltje szerint a szurkolók küzdelmes összecsapásra számíthatnak. „Két fiatal együttes találkozik, amelyek sokat fognak futni és minden egyes labdáért kemény küzdelem lesz. Nem akarok előre arról beszélni, hogyan fog futballozni a Tbiliszi, hiszen nehéz előre látni a taktikájukat. Mi megpróbálunk támadólag fellépni, a saját térfelén letámadni az ellenfelet, hogy a labdaszerzés után minél közelebb legyünk a kapujukhoz. Gólokat akarunk szerezni, hogy előnnyel utazhassunk a visszavágóra.”

 

Huk már átélte az Európa-liga hangulatát, bár pályára még nem lépett a kupasorozatban. Négy éve a kispadról követte figyelemmel a kassai MFK sikertelen párharcát a Liberec ellen. „A kupameccsekre érvényes, hogy ha otthon kezdesz, akkor a legfontosabb, hogy ne kapj gólt. Pontosan ez a második és fontosabb célunk. Jobb 2:0-ra nyerni, mint 4:2-re. Mindenképpen kapott gól nélkül akarjuk lehozni a meccset, és ehhez ugyanolyan felelősségteljesen kell játszanunk hátul, mint az eddigi találkozókon.”

 

Az egykori U21-es válogatott, a tavalyi, 21 éven alatti Európa-bajnokság résztvevője és a két, nem hivatalos válogatott mérkőzéssel rendelkező Huk szerint kiegyenlítettek a továbbjutási esélyek. „Legszívesebben azt mondanám, hogy a DAC esélye 100 százalék. Reálisan nézve viszont 50-50, hiszen egy rajtvonalról indul mindkét együttes. Bízom benne, hogy a szurkolóink segítségével sikerül továbbjutnunk.” 

Kapcsolódó cikkek
A romantikus Huk szeretné megszorongatni a Slovant
Hír - 2019.01.15.
A romantikus Huk szeretné megszorongatni a Slovant
Boldog szülinapot, Tomáš!
Hír - 2018.12.22.
Boldog szülinapot, Tomáš!
Tomáš Huk: Rekordokat döntögetünk, de a klub fejlődése a legfontosabb
Hír - 2018.12.11.
Tomáš Huk: Rekordokat döntögetünk, de a klub fejlődése a legfontosabb
Tomáš Huk: Egymásért küzdeni!
Hír - 2018.11.23.
Tomáš Huk: Egymásért küzdeni!
Tomáš Huk: Bízom benne, hogy az ősz végéig megelőzzük a Slovant!
Hír - 2018.10.12.
Tomáš Huk: Bízom benne, hogy az ősz végéig megelőzzük a Slovant!