Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekA 2017/18-as szezon: DAC U11
A 2017/18-as szezon: DAC U11
2018 július 12.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
Utánpótlás
A 2017/18-as szezon: DAC U11

A DAC ifjúsági csapatai teljesítményének értékelése a 2017/18-as idényben: - az U11-es felkészítő korosztály.

A csapat mérlege: a felkészítő korosztálynál nem vezetik az eredményeket

 

Pályára léptek a 2017/18-as idényben: Fenes Tibor, Johancsík László, Švec Adam, Beke Kristóf, Buzgó Alex, Lovas Adam, Katona Tomáš, Both Tibor, Vörös Róbert, Baranyai Alfréd, Jakli Tamás, Szűcs Krisztián, Méhes Szabolcs Marcell, Juhász Krisztián, Staňo Tibor, Bergman Matias, Hacsik Péter

 

A stáb: Lépes György - vezetőedző, Bögi László - asszisztens, Csiba Zsolt – erőnléti edző, Lovas Tibor - csapatvezető

 

A vezetőedző értékelése – Lépes György: „Csapatunk a SZLSZ felkészítő U11-es korosztályának pozsonyi csoportjában kezdte meg a 2017/18-as szezont. A SZLSZ felkészítő bajnokságaiban nem tartják számon az eredményt, hogy az edzők teljes erőbedobással az egyes játékosok egyéni fejlődésére összpontosíthassanak. A bajnoki idény előtt stabilizálnunk kellett a játékoskeretet. Az együttesbe Baranyai Alfréd. Juhász Krisztián és Staňo Tibor révén új tagok érkeztek. A gárda programját úgy állítottuk össze, hogy mindegyik labdarúgó számára biztosítsuk a minőségi edzésfolyamatot és elég játékpercet a mérkőzéseken. A felkészítő korosztályának fő bajnokságán kívül a járási bajnokságba is beneveztük az együttest, és további találkozókat is megszerveztünk minitornák formájában. Az edzésfolyamatban a jövőbeli individuális fejlődés alapjait igyekeztünk lerakni. A legnagyobb hangsúlyt a játékelemek technikai oldalának tökéletesítésére és az alkotó gondolkodás fejlesztésére helyeztük. Folyamatos teszteléssel figyeltük meg az egyes játékosok egyéni fejlődését. A legnagyobb lépéseket Beke Kristóf, Švec Adam, Hacsik Péter, Lovas Adam, Baranyai Alfréd és Jakli Tamás tették meg, míg több gyereknél (Both Tibor, Buzgó Alex, Staňo Tibor) egy hosszantartó sérülés akadályozta meg a teljesítménybeli növekedést. Az év közben rengeteg tornán vettünk részt, továbbá felkészülési mérkőzéseket játszottunk Magyarország, Csehország, Horvátország és Szlovákia élcsapataival. Összességében pozitívan értkelhetem a tavalyi évet. A gárda fejlődése szemmellátható, és a játékosok készen állnak az U12-es korosztályban rájuk váró, nehezebb szezonra.”

Kapcsolódó cikkek
Toborzó a diáklányok csapatába
Hír - 2019.01.20.
Toborzó a diáklányok csapatába
Az Akadémia csapatainak edzőmeccsei
Hír - 2019.01.18.
Az Akadémia csapatainak edzőmeccsei
V. DAC-karácsony: a kitüntetett játékosok
Hír - 2018.12.08.
V. DAC-karácsony: a kitüntetett játékosok
1. liga, 17. forduló: DAC - Poprád 7:1 (4:1)
Hír - 2018.12.03.
1. liga, 17. forduló: DAC - Poprád 7:1 (4:1)
Érsekújvári győzelem a III. Érsek Zsolt emléktornán
Hír - 2018.11.26.
Érsekújvári győzelem a III. Érsek Zsolt emléktornán