Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekDAC-Dinamo Tbiliszi: szurkolói információk
DAC-Dinamo Tbiliszi: szurkolói információk
2018 július 12.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
MOL Aréna
DAC-Dinamo Tbiliszi: szurkolói információk

Minden fontos tudnivaló a mai DAC-Dinamo Tbiliszi Európa-liga mérkőzéssel kapcsolatban.

ARCFESTÉS, DAC STORE, HÍRADÓ ÉS FREE WIFI

 

Élvezze ki a DAC mai kupamérkőzését, amelyre 25 hosszú évet vártunk!

 

A forgóajtók közelében, a B és C lelátók alatt a kapunyitástól (19:30) ingyenes arcfestést szervezünk a szurkolók részére.

 

A forgókapuknál a színes meccsfüzetet (Híradó) tartalmazó állványok is várják a szurkolókat. A mai speciális kiadás felidézi a DAC eddigi európai kupaszereplését is.

 

Használja ki a vásárlás lehetőségét, és látogasson el a hivatalos DAC Store-ba, amely minden hétköznap és szombaton is nyitva tart! A mai napon három órával a mérkőzés kezdete előtt, 16:00 órakor nyitunk, és 24:00-kor zárunk. A Fanshop kínálata egy egyedi esemény sállal és kis emlékzászlóval bővül, és szintén újdonságnak számít, hogy az üzletben mostantól ajándékutalvány is kapható. A DAC store-ban egy ún. „Fast line” is kialakításra kerül, a kiválasztott árucikkek megvásárlásának felgyorsítása érdekében. A forgókapukon áthaladva is vásárolhatnak a Fanshopban, konkrétan a BC szektorok sarkán megtalálható sátorban, ahol szintén érvényes a szezonbérlettel rendelkezők 5 százalékos árengedménye.  

 

A MOL Arénában megnyílt a szabad internet hozzáférés az egész stadion területén. Keressék a MOL Aréna free wifi hálózatot, amelybe egyszerűen, a közösségi hálózatok vagy email segítségével tudnak bejelentkezni.

 

ÉRKEZÉS, PARKOLÁS ÉS BELÉPTETÉS A STADIONBA

 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét a stadion körüli, cca. 19:00 órakor életbe lépő közlekedési korlátozásokra.

 

Figyelem! A Szent István tér az ott zajló fesztivál miatt le lesz zárva, és áthajtani sem lehet rajta.

 

Azt javasoljuk, hogy az egyéb hagyományos helyeken, illetve a Max és a Family center beváráslóközpontoknál, esetleg a vasútállomás környékén parkolják le járműveiket. A városi önkormányzat személyautók számára megnyitja a Kisudvarnoki úton található gokartpályát.

 

A hazai csapat szurkolói számára az A, B és a C tribünök lesznek megnyitva. A kerekesszékesek kijelölt helyei az AB, BC szektor és a Silver VIP alatt találhatók.

 

Az új vendégszektor a D lelátón és a CD sarok egy részén helyezkedik el, és el van választva a hazai csapat drukkereinek fenntartott szektoroktól. A vendékszurkolók beléptetése a hazaiaktól elkülönítve történik. A vendégszurkolók érkezését a rendőrség biztosítja. A két csapat és a Dinamo Tbiliszi drukkereinek a stadionhoz való megérkezésekor néhány környező utca részleges lezárásra kerülhet. Kérjük a szurkolókat, hogy tartsák tiszteletben a szervezők és a rendőrség eligazításait.

 

Maga a stadionba való belépés csak a forgókapukon keresztül lehetséges, amelyek a következő helyeken találhatóak:

- Az A és B tribün továbbá a B és C tribün sarkán: belépés az AP, B és C lelátókra

- Az A tribün sarkában a Sport utca felől: egyedüli belépőhely az AL szektorba (ezt a részt csak abban az esetben nyitjuk meg, ha a többi, a hazai szurkolók részére kijelölt szektor megtelik)

- Az A tribün recepcióján át: Sky box, VIP

- A C és D tribün sarkán: belépés a CD és D tribünre – az új vendégszektor

 

A szurkoló belépéskor hozzáérinti a megvásárolt belépő színes felét a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu egy személy belépésére. A forgókapuk csak az arra a tribünre szóló, megfelelő belépők számára engedélyezik a bejutást (például az AL szektorba szóló belépővel nem lehet belépni a stadion többi részébe).

 

Megkérjük a szurkolókat a korai érkezésre, hiszen a biztonsági vizsgálat során elfogadott intézkedések a szokásosnál több időt igényelnek. A stadion kapui másfél órával a kezdés előtt nyitnak (19:30).

 

A személyes ellenőrzés miatt a női szurkolók számára külön forgóajtók állnak rendelkezésre.

 

BELÉPŐJEGYEK ÉRTÉKESÍTÉSE ÉS CASHLESS RENDSZER A BÜFÉKBEN

 

belépőjegyek értékesítése az eredeti szétírás szerint folytatódik a MOL Aréna jegypénztáraiban, illetve online a predpredaj.sk portálon.

 

A MOL Aréna büféiben csak az ún. Cashless kártyával lehetséges fizetni. Ez a készpénznélküli rendszer a feltöltőkártyák elve alapján működik, helyettesítve a készpénzes fizetést. A mai találkozó alkalmával is csak ezen a módon tudnak a szurkolók a büfékben fogyasztani.

 

Cashless kártyák értékesítése és feltöltése a belépőjegyek értékesítésével egyidejűleg a jegypénztárakban zajlik, azok nyitvatartási ideje alatt. A VIP szektor látogatóinak az A lelátó recepcióján, meccsnapon 19:30 és 23:30 között lesz megnyitva egy cashless kassza. Ezen felül a recepción, illetve a St. Nicolaus SILVER LOUNGE étteremben egy-egy feltöltő automatát helyeztünk el.

 

A MOL Aréna jegypénztárainak nyitvatartási ideje:

 

Csütörtök, 2018.07.12. (DAC-Dinamo - meccsnap!)

18:00-tól: a MOL Aréna 2-es számú jegypénztára

19:30-tól a mérkőzés végéig: a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára (a benti ablaknál - itt zajlik majd a Cashless kártyák feltöltése)

 

A jegypénztárakban készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges (2-es számú jegypénztár, 30 euró felett).

 

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

 

Az új szezon előtt érvénybe lépett a SZLSZ új fegyelmi jogszabályzata. A mai mérkőzésre az UEFA szigorú előírásai is vonatkoznak. Mindegyik említett szabályozás az eddigieknél sokkal szigorúbb büntetéseket helyez kilátásba a klubok és a látogatók számára is.    

 

A mérkőzés előtt és alatt szigorú biztonsági intézkedések lesznek foganatosítva úgy a szervező, mint a rendőrség részéről.

 

A stadionba való belépés előtt személyi ellenőrzésekre kerül sor, a ruházatot is beleértve. Azok a személyek, akik a FARE kézikönyve szerinti tiltott szimbólumokat viselnek a ruházaton vagy ilyen szimbólumokat tartalmazó zászlók, tárgyak vannak a birtokukban, nem lesznek beengedve a mérkőzésre. 

 

A stadionba vezető belépési pontokon a szervező szolgálat minden meghatalmazása kihasználásra kerül, méghozzá az ide vonatkozó törvény és a szervező szolgálat elvárt kötelességei betartásának alapján. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Minden transzparens és zászló is ellenőrzésre kerül, amelyek nem lehetnek szilárd rúdon, és amelyek esetlegesen fegyverként használhatók. Abban az esetben, ha az említett tárgyak gyalázó, gúnyolódó szavakat, illetve olyan képeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a köznyugalom megzavarására, elkobzásra kerülnek, és a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba.

 

Kérjük a szurkolókat, ne hozzanak magukkal más államok szimbólumait, mert ezeket a rendezők nem engedik be a stadionba, és tulajdonosaikat átadják a rendőrségnek.

 

A belépők egyszer használatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba való belépés után már nem lesz lehetséges elhagyni azt, majd ismét visszatérni. Az egész mérkőzés során minden nézőnek magánál kell tartania az érvényes belépőjét, és a találkozó során felmutatnia azt a szervező szolgálat felszólítására.

 

Figyelmeztetjük szurkolóinkat, hogy bármilyen tárgyak bedobálása a pályára szigorúan tilos. Ennek megszegése szabálysértésnek minősül, amely a stadionból való kizárást von magával. Az egész stadiont és az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera által rögzített incidens azonnali kiértékelésre és elrendezésre kerül a szervező szolgálat és a rendőrség által. Rendbontás esetén a biztonsági egységek azonnali beavatkozása következik. 

Kapcsolódó cikkek
DAC-Tbiliszi: indul az online jegyvásárlás!
Hír - 2018.07.06.
DAC-Tbiliszi: indul az online jegyvásárlás!
A DAC-Tbiliszi mérkőzésre szóló belépők árusítása
Hír - 2018.06.30.
A DAC-Tbiliszi mérkőzésre szóló belépők árusítása
Fontos információk a Minszkbe utazóknak
Hír - 2018.07.27.
Fontos információk a Minszkbe utazóknak
DAC-Minszk és DAC-Nagymihály: indul az online jegyvásárlás!
Hír - 2018.07.23.
DAC-Minszk és DAC-Nagymihály: indul az online jegyvásárlás!
Belépőjegyek a Minszk és a Nagymihály elleni mérkőzésekre
Hír - 2018.07.20.
Belépőjegyek a Minszk és a Nagymihály elleni mérkőzésekre