Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekHét játékos is szerződést hosszabbított
Hét játékos is szerződést hosszabbított
2018 augusztus 06.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
Hét játékos is szerződést hosszabbított

Vida, Bayo, Blackman Rymarenko, Koštrna és Špiriak is meghosszabbította a jelenlegi szerződését, Jedlička az év végéig marad kölcsönben Dunaszerdahelyen.

A jelenlegi játékoskeret hat tagja is meghosszabbította eredeti kontraktusát klubunkkal, mindannyian 2021 júniusáig. A tehetséges cseh kapus, Martin Jedlička pedig az eredeti, féléves kölcsönjátéka helyett 2019 júniusáig marad a DAC-nál, és klubunk további opciós joggal rendelkezik a fiatal hálóőrre.

 

A Vida Kristopher, Vakoun Issouf Bayo, Kristián Koštrna, Martin Rymarenko és Dominik Špiriak ötösnek 2019 nyaráig szólt a megegyezése, és minden rábólintottak a DAC kétéves szerződéshosszabbítási ajánlatára, így ők a 2020/21-es szezon végéig maradnak Dunaszerdahelyen.

 

A húszéves panamai védő, Cesar Blackman esetében a klub érvényesítette az opcióját, így a június utolsó napján lejáró megegyezése további két évvel lett megtoldva.

 

„Jedlička esetében úgy döntöttünk, hogy felajánljuk neki a kölcsönjátéka meghosszabbításának lehetőségét. Az egész tavaszi szezon során kiváló támasza volt Patrik Macejnek, tegnap pedig megmutatta, hogy a legnehezebb pillanatokban is számíthatunk rá. Vida egészen jól indította az előző idényt, később azonban kikerült a kezdőcsapatból. Remekül felkészült a tavaszra, az egyik legjobb játékosunkká vált, és az utolsó bajnoki fordulóban mutatott teljesítménye már csak hab volt a tortán. Az új évadot pedig szintén nagyszerűen indította. Úgy gondolom, hogy minden szurkoló láthatta, miben is rejlik Bayo ereje. Blackman amint megkapta a lehetőséget, rögtön remek színben tűnt fel. Az ő személyével egy olyan, modern típusú, támadó felfogású szélső hátvéddel rendelkezünk, amilyenekből csak nagyon kevés van a szlovák élvonalban. Koštrna érkezése után többnyire a cserepadról alternált Zsivkovics posztján, de hamarosan stabil játékos lett, és jelenleg kihagyhatatlan a kezdőcsapatból. Špiriak és Rymarenko az utánpótlásunk legjobbjai közé tartoztak, több ifiválogatott korosztályt is megjártak. Špiriak számára jót tett a tavaszi, révkomáromi kölcsönjáték, és nagyon örülünk, hogy a múlt héten sikeresen bemutatkozott az Európa-ligában. Hamarosan mindketten erősségei lehetnek a DAC első csapatának” - sorolta az egyes futballistákkal való szerződéshosszabbítás okait klubunk sportigazgatója, Jan Van Daele, és egyúttal hozzátette: „Főleg azért döntöttünk az említett játékosok kontraktusának a meghosszabbítása mellett, mert meg vagyunk győződve a képességeikről és arról is, hogy megvan bennük a potenciál a további javulásra.”

Kapcsolódó cikkek
Bayoék kijutottak a 2019-es Afrika-kupára, Herc csapatkapitányként lőtt gólt
Hír - 2018.11.22.
Bayoék kijutottak a 2019-es Afrika-kupára, Herc csapatkapitányként lőtt gólt
Válogatottjaink akcióban
Hír - 2018.11.14.
Válogatottjaink akcióban
Válogatott labdarúgóink akcióban
Hír - 2019.03.27.
Válogatott labdarúgóink akcióban
Blackman Brazília ellen debütálhat a válogatottban!
Hír - 2019.03.13.
Blackman Brazília ellen debütálhat a válogatottban!
Hogyan szerepeltek a DAC válogatottjai?
Hír - 2018.10.17.
Hogyan szerepeltek a DAC válogatottjai?