Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekMartin Jedlička: Felejthetetlen érzések
Martin Jedlička: Felejthetetlen érzések
2018 augusztus 07.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
Martin Jedlička: Felejthetetlen érzések

Macej sérülése miatt vasárnap Martin Jedlička volt a csapatunk egyes számú játékosa, aki az élvonalbeli bemutatkozása során tényleg egyesre vizsgázott!

Már két nappal a mérkőzés előtt tudta, hogy Nyitrán ő védi majd a DAC kapuját. „Paťo Macej csütörtökön megsérült, így már pénteken tudtam, hogy én kezdek. A meccs előtt kicsit ideges voltam, de a srácok segítettek, és végül minden remek lett,” árulta el a tavalyi U19-es Európa-bajnokság bronzérmese.

 

A szójátékkal élve: Jedlička lett a „jednička”, vagyis az egyes. A zoboraljai összecsapás volt pályafutása legelső tétmérkőzése a felnőttek közt. Bemutatkozása a csapat és az ő számára is kiválóan sikerült! „Nehéz találkozó volt. Teltház előtt léptünk pályára, ráadásul tudtuk, hogy a DAC immár hosszabb ideje nem tért haza három ponttal Nyitráról. Végre sikerült megtörnünk ezt a rossz sorozatot, örülünk a győzelemnek. Tényleg élveztem a mérkőzést és sohasem felejtem el a lefújás utáni remek érzéseket.”

 

Bemutatkozása során annak ellenére kapott két hasonló gólt, hogy addig nem igazán izzadt meg a kapuban. „Mindkétszer a rövid kapufához rúgták a szöglelet a hazaiak, ahol elvesztettük a párharcokat, és a nyitrai játékos maga fejelhetett kapura. Nagy kár érte, ezen a téren még dolgoznunk kell,” állítja a příbrami labdarúgás 20 éves neveltje, aki az év elején a Mladá Boleslav együttesétől érkezett Dunaszerdahelyre.

 

Az utolsó tíz percben több parádét is bemutatott, ám a legnehezebbnek az első félidő végi, Fábry messzi lövésnél bemutatott védését tartja. „A labda úszott a levegőben, ám szerencsére a lövés közel hozzám érkezett.”

 

Mivel Macej sérülés miatt még néhány napig harcképtelen lesz, valószínűleg a holnapi, Puhó elleni idegenbeli kupameccsen is Jedlička áll majd a DAC kapujában. „A feladat egyértelmű: jól felkészülni, nem alábecsülni az ellenfelet és továbbjutni,” jelentette ki a tehetséges hálóőr, aki a jelenlegi szezon végéig marad kölcsönben Dunaszerdahelyen. Jó hír viszont, hogy a DAC jövő nyáron érvényesítheti a Jedličkára vonatkozó vásárlási opcióját.

Kapcsolódó cikkek
Martin Jedlička: Ötven százalékos siker
Hír - 2019.04.02.
Martin Jedlička: Ötven százalékos siker
Válogatott labdarúgóink akcióban
Hír - 2019.03.27.
Válogatott labdarúgóink akcióban
Blackman Brazília ellen debütálhat a válogatottban!
Hír - 2019.03.13.
Blackman Brazília ellen debütálhat a válogatottban!
Martin Jedlička a DAC játékosa 2022 nyaráig!
Hír - 2019.02.21.
Martin Jedlička a DAC játékosa 2022 nyaráig!
Martin Jedlička: A konkurenciaharc hozzásegít minket ahhoz, hogy jobbak legyünk
Hír - 2019.02.07.
Martin Jedlička: A konkurenciaharc hozzásegít minket ahhoz, hogy jobbak legyünk