Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekVida Kristopher: Lehet, hogy kellett is az a szenicei pofon
Vida Kristopher: Lehet, hogy kellett is az a szenicei pofon
2018 november 06.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
Interjú
Vida Kristopher: Lehet, hogy kellett is az a szenicei pofon

A szombati győztes gól volt Vida hetedik találata a bajnoki idényben.

Milyen volt a pályáról a Nyitra elleni találkozó?

„Nekünk és a szurkolóknak is fontos mérkőzés volt a szombati, hiszen vissza kellett találni a győztes útra. Ezúttal egy 1:0-s siker is elég volt, és külön öröm, hogy én szereztem a győztes találatot.”

 

Egy nagyon szép akció végén találtál be. Miképp láttad a gólodat?

„Már az előző összecsapáson is volt olyan szituáció, amikor Christián Herc visszagurította a labdát, ám akkor azt Bayo fölé rúgta. Gondoltam rá, hogy ezúttal is ez a helyzet állhat elő, csak most én voltam a támadás végén. Megpróbáltam belőni, és nagyon örülök, hogy sikerült is. Igazából az volt fontos, hogy eltaláljam a kaput, és biztos voltam benne, hogy ha ez sikerül, akkor gól lesz.”

 

Az eddigi mérkőzéseken rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. Szombaton kevesebb lehetőségünk volt, ám védekezésben sokkal szervezettebb benyomást keltettünk, mint eddig. Milyen volt a terv?

„Az egész csapat szervezettebb volt, egész héten ezt gyakoroltuk. Tisztában voltunk vele, hogy tudunk focizni, meglesznek a helyzeteink, de kicsit jobban járunk, ha visszaállunk, és onnan indítjuk a letámadást. Szerintem ez be is vált, az egész gárda nagyon egyben volt. Több erőnk is volt az által, hogy nem rohantunk annyit. A tempóból kicsit visszább vettünk, de egységesebb volt az együttes.”

 

A Nyitra ellen nem léphetett pályára Kalmár Zsolt. Mennyire éreztétek a hiányát?

„Zsolti mindig hiányzik, fontos láncszeme a gárdának a középpályán, aki remek labdákat tud adni. Láthattuk, hogy az eddigi helyzetek többségét is ő alakította ki, viszont vannak olyan játékosaink, akik szükség esetén képesek lehetnek őt pótolni. Nem ijedtünk meg a hiányától. Innentől kezdve van még legalább négy meccsünk vele, hiszen remélem, hogy nem szed össze gyorsan négy sárga lapot (nevet). Megpróbáltuk megoldani nélküle a feladatot, és örülök, hogy sikerült.”

 

Az őszi idény utolsó négy fordulója következik, amelyek során háromszor is idegenben lépünk pályára. Ebből a tekintetből mennyire volt fontos a Nyitra ellen aratott győzelem a két vereséget követően?

„Az előző hét nem úgy alakult, ahogy elterveztük, hiszen két győzelemmel akartunk nekivágni a Nyitra elleni összecsapásnak, ám ehelyett két kudarc lett belőle. Szerintem a szombati vereség a keddiből is adódott, hiszen a Szenicén elszenvedett 5:1-es kiütés nagyon nagy pofon volt. A héten mindenki egy kicsit helyrerázódott, az edzéseken is látszott, hogy mindenki maximálisan összpontosít és győzni akar a hétvégén. Ez adta az erőt ahhoz, hogy újra csapatként működjünk. Lehet, hogy kellett is az a pofon, hogy visszataláljunk a jó útra.”   

Kapcsolódó cikkek
Vida Kristopher: A csapat ismét elindult a jó irányba
Hír - 2019.04.17.
Vida Kristopher: A csapat ismét elindult a jó irányba
Vida Kristopher kihagyja a hétvégi bajnokit
Hír - 2019.03.11.
Vida Kristopher kihagyja a hétvégi bajnokit
Kalmár Zsolt 2018-ban is az ősz legjobbja!
Hír - 2018.12.06.
Kalmár Zsolt 2018-ban is az ősz legjobbja!
Vida Kristopher: Két csapat, amely szeret futballozni
Hír - 2018.11.30.
Vida Kristopher: Két csapat, amely szeret futballozni
Vida Kristopher nyerte a szezon első „Hónap Gólja“ szavazást!
Hír - 2018.09.13.
Vida Kristopher nyerte a szezon első „Hónap Gólja“ szavazást!