Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekGyere velünk a DAC-Trencsén bajnokira!
Gyere velünk a DAC-Trencsén bajnokira!
2018 november 07.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
Gyere velünk a DAC-Trencsén bajnokira!

Indul a regisztráció a naptári év utolsó hazai bajnokijára. Az ekecsi kisfocisták elmesélték, milyen volt a Nyitra elleni rangadó az ő szemükkel.

A hétvégi DAC-Nyitra bajnoki mérkőzésen az ekecsi futballklub U11-es csapatát fogadtunk a „Gyere velünk a DAC-ra!” projektünk keretén belül (az ő élménybeszámolójukat a cikk végén olvashatják). Az aktuális szezonon belül ez volt a harmadik állomása a negy sikerű kezdeményezésnek.

 

Idén még egy hazai bajnokit rendeznek a MOL Arénába, és erre is várjuk a fiatalokat. Mától lehet jelentkezni DAC-Trencsén találkozóra, amely 2018. november 24-én, 15:00 órakor kezdődik.

 

A határidő 2018. november 14., szerda 24:00 óra. A jelentkezési formanyomtatványt innen töltheti le; kérjük, hogy kitöltése után küldjék el azt a jatek@fcdac.sk email címre. A jelentkezési lapra kérünk egy rövid indoklást, hogy miért éppen az ön iskoláját, szervezetét válasszuk. A legfrappánsabb választ beküldő a mérkőzés mellett a DAC játékosainak látogatását is élvezheti a MOL Arénában.

 

Az ekecsi futballklub U11-es csapatának élménybeszámolója a DAC-Nyitra bajnoki mérkőzésről:

 

„Nagy öröm ért minket, hogy november 3-án részt vehettünk a DAC-Nyitra találkozón a „A gyere velünk DAC-ra!“ projekt keretein belül. Az érdekesség benne, hogy mindenképp terveztük a meccs megnézését a gyerekekkel és szüleikkel egy kis csapatösszetartó programként. A gyerekeket így meg tudtuk lepni, ők azt hitték, hogy vettünk jegyeket és megyünk. A szülők valóban vásároltak és elkísértek bennünket. A gyerkőcök csak a buszon tudatosították, hogy valójában a DAC csapatbusza jött értünk, és megkapták az ajándék sálakat is. Izgultak nagyon. Először megnéztük a múzeumot. Már az eleje fantasztikusan indult az YBS fanclub által megszervezett koreográfiával. Félidőben lementünk a pályára, és a játékosok aláírták az ajándékainkat. Természetesen otthon maradt a három pont, DAC-Nyitra 1-0. A határtalan szenvedély határtalan öröme! Köszönjük szépen!“

Katona Zsuzsanna, szülő

 

A „Gyere velünk a DAC-ra!” projektről

 

A DAC hazai összecsapásaira szervezett élménykirándulás az ide- és hazajutás biztosításából, a belépőkből, fotózásból és emléktárgyakból áll. A fiatalok továbbá megtekinthetik a stadiont, és a pályára is ráléphetnek. Az előző idénytől a projekt immár a Futballmánia égisze alatt fut.

 

A projektben iskolák, csapatok és szervezetek vehetnek részt, Dunaszerdahely 100 kilométeres körzetében. A maximális létszám 30 gyermek és 2 felnőtt kísérő pedagógus.

 

Az FC DAC 1904 a következő programot biztosítja (nagyjából 3-4 óra időtartamban)

- Felveszi a diákokat az iskola/szervezet helyszínén (2 órával a mérkőzés kezdete előtt)

- Az emléktárgyak átadása

- A DAC találkozójának megtekintése

- Fotózás

- A mérkőzés után a gyerekek autóbusszal jutnak vissza az iskolához

 

A fentebb olvasható aktivitásokat a DAC INGYEN kínálja az iskoláknak és a szervezeteknek!

 

  

Kapcsolódó cikkek
DAC-Trencsén 0:0
Hír - 2018.11.24.
DAC-Trencsén 0:0
Hazai búcsú a 2018-as évtől
Hír - 2018.11.23.
Hazai búcsú a 2018-as évtől
DAC-Trencsén: szurkolói információk
Hír - 2018.11.23.
DAC-Trencsén: szurkolói információk
DAC-Trencsén: jegyinfó
Hír - 2018.11.19.
DAC-Trencsén: jegyinfó
Nagymihály-DAC 0:2 (0:0)
Hír - 2019.04.20.
Nagymihály-DAC 0:2 (0:0)