Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekA Rapid és az FK Austria mint útitárs
A Rapid és az FK Austria mint útitárs
2019 január 24.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
EDZŐTÁBOR
A Rapid és az FK Austria mint útitárs

Csapatunk tegnap megérkezett a törökországi Belekbe, ahol a következő két hétben a Fortuna Liga tavaszi szezonjára készül majd.

Együttesünk tegnap a Dunaszerdahely–Bécs–Antalya–Belek útvonalat követve megérkezett az edzőtáborba. Immár ötödik alkalommal tölti a sárga-kék csapat a felkészülés ezen időszakát Törökországban.

 

Az út A pontból (Akadémia) a B pontba (Belek, Bellis hotel) közel 8 és fél óráig tartott. A bécsi repülőtérre való érkezésünkkor vettük észre, hogy az indulás helyszínét ellepték az osztrák televíziós társaságok munkatársai. Nem ránk vártak, hanem a szintén hasonló útra készülő, két legnagyobb osztrák csapatra: a Rapidra és az FK Austriára. A negyedik csapat, amely csatlakozott hozzánk a SunExpress társaság Boeing 737-ese fedélzetén a Zólyombrézó együttese volt.

 

Húszperces késéssel indultunk, de végül Antalyába már a tervek szerint érkeztünk meg. „A repülés rendben zajlott. Kártyáztunk, filmeket néztünk, néhányan pihentek is egy keveset – árulta el Christián Herc, aki az utóbbi hetekben elég sokat repült Szlovákia és Anglia közt. „Nagyon örülök, hogy végre a fiúkkal lehetek, és együtt készülhetünk a tavaszi kihívásokra.

 

Csapatunk február 6-ig marad a téli felkészülés helyszínén. A téli jelző abszolút helytálló, hiszen játékosainkat a Földközi-tenger partján nem a legideálisabb időjárás várta.

 

Az eső és az erős szél több olyan csapat felkészülését is megzavarta, amelyek még előttünk érkeztek Belekbe vagy a környező helyszínekre. A következő napok időjárásának előrejelzése nem sok jóval kecsegtet, Peter Hyballa felkészülési elképzelése azonban ezidáig a tervek szerint halad. A sárga-kék csapat ma délig teljesítette első edzését a szálláshelyük – a Bellis hotel – egyik remekül elkészített edzőpályáján.

 

A helyszíni hőmérséklet 12-13 Celsius fok, erős széllel, helyenként napsütéssel. „Az időjárás nem a legjobb, főleg a tavalyival összehasonlítva. Erős széllel kell megküzdenünk, de a rólunk való gondoskodás kitűnő. Úgy gondolom, az edzőnk minden edzésen azon lesz, hogy a lehető legjobban felkészítsen minket a tavaszi idényre” – tette hozzá a 20 éves középpályás, aki tavaly télen érkezett kölcsönjátékra a Wolverhampton együttesétől.

 

Helyi első felkészülési mérkőzésünket szombaton játsszuk. Az ellenfél a lengyel bajnokság jelenlegi 3. helyezettje, a Lech Poznań lesz. „A mérkőzésről eddig még nem beszélgettünk, de én már nagyon várom, hogy ennyi edzés után végre pályára léphessek” – nyilatkozta Herc.

Kapcsolódó cikkek
Christián Herc: Jobbak voltunk a magyar bajnokcsapatnál
Hír - 2018.06.27.
Christián Herc: Jobbak voltunk a magyar bajnokcsapatnál
Christián Herc a Plzeň csapatához távozott
Hír - 2019.06.05.
Christián Herc a Plzeň csapatához távozott
Válogatottjaink júniusi programja
Hír - 2019.05.31.
Válogatottjaink júniusi programja
Válogatott labdarúgóink akcióban
Hír - 2019.03.27.
Válogatott labdarúgóink akcióban
Blackman Brazília ellen debütálhat a válogatottban!
Hír - 2019.03.13.
Blackman Brazília ellen debütálhat a válogatottban!