Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekÚjabb erősítés Wolverhamptonból: Connor Ronan
Újabb erősítés Wolverhamptonból: Connor Ronan
2019 február 01.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
Újabb erősítés Wolverhamptonból: Connor Ronan

A DAC-nak is lesz CR monogramú játékosa – a naptári év végéig tartó vendégjátékra érkezik Connor Ronana, a Wolverhampton 20 éves középpályása.

A DAC-nál folytatja Connor Patrick Ronan, a Wolverhampton játékosa és az ír U21-es válogatott tagja. A két klub megegyezése alapján 2019 végéig szerepel nálunk vendégjátékon.

 

Connor Ronan 1998. március 6-án született az angliai Rochdale-ben. Fiatalkori éveit a Bury FC-nél, a Rochdale AFC-nél és a Wolverhampton Wanderersnél töltötte. Angliai születésű játékosként először az ottani U17-es válogatottban szerepelt, később pedig úgy döntött: elődei szülőhazáját szeretné képviselni. Az ír válogatottban szerepelt az U17-es, U19-es és U20-as csapatokban, jelenleg pedig az U21-es keret tagja.

 

A jó lövéssel rendelkező támadó középpályás nagyon jól átlátja a pályát, és több poszton is szerepelhet, beleértve a szélső és a támadó pozícióját is. A Wolves A-csapatában összesen 13 alkalommal lépett pályára. Az előző szezonban, amelynek végén a csapat feljutott az élvonalba, 3 bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget, a ligakupában pedig a Manchester City ellen is pályára léphetett. Christián Herc korábbi csapattársa a farkasok U23-as gárdájában az utóbbi őszi szezont vendégjátékosként a harmadik ligában szereplő Walsall FC-nél töltötte, ahonnan anyaegyesülete visszahívta a felkészülési időszakra, majd pedig egy évre Dunaszerdahelyre küldte.

 

Ronan lesz klubunk első brit futballistája.

 

„Olyan erősítést kerestünk, aki képes a középpálya több pozíciójában is játszani, így nagy örömünkre szolgál, hogy Connor a DAC mellett döntött. Sok szerencsét kívánok neki az első, Egyesült Királyságokon kívüli futballkalandjához” – nyilatkozta az fcdac.sk-nak a klub sportigazgatója, Jan Van Daele.

Kapcsolódó cikkek
Connor Ronan receptje: Kizökkenteni a hazaiakat
Hír - 2019.07.16.
Connor Ronan receptje: Kizökkenteni a hazaiakat
Dominik Veselovský szerződést írt alá
Hír - 2019.07.14.
Dominik Veselovský szerződést írt alá
Eric Ramirez erősíti a DAC támadósorát
Hír - 2019.07.09.
Eric Ramirez erősíti a DAC támadósorát
Matej Oravec a DAC játékosa
Hír - 2019.06.28.
Matej Oravec a DAC játékosa
Üdvözlünk a DAC-ban, Dominik!
Hír - 2019.06.28.
Üdvözlünk a DAC-ban, Dominik!