Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekEdzői értékelés: FC DAC 1904 - SV Mattersburg (3:0)
Edzői értékelés: FC DAC 1904 - SV Mattersburg (3:0)
2019 február 10.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
Edzői értékelés: FC DAC 1904 - SV Mattersburg (3:0)

Peter Hyballa és Klaus Schmidt nyilatkozata a tegnapi felkészülési mérkőzés után.

Peter Hyballa, DAC: „A mérkőzés első félideje kitűnő volt. Többet birtokoltuk a labdát, volt hat-hét remek labdaszerzésünk, a letámadás igazán jól működött. Kidolgoztunk három-négy nagyobb helyzetet, melyeket nem sikerült értékesítenünk. Már a 11-est megelőzően is jól játszottunk, annál a szituációnál Kalmár Zsolti és Vida Kristopher játszottak jól össze. A második félidő első tizenöt perce nem volt annyira jó, sokszor eladtuk a labdát. Az utolsó harminc percben érkeztek a cseréink, ők is nagyon jól szerepeltek, és sima gőzelem lett a vége. Mint a felkészülési időszakban többször, ezúttal is mi voltunk a jobb csapat. A gárda jól működik, érzékelhető a konkurenciaharc. Az új játékosokkal is meg vagyok elégedve. Az utolsó felkészülési héten kemény munka vár ránk, és utána következhet a nagy mérkőzés. Jelenleg 7-8 kezdőjátékos neve van a fejemben, a többi névben a konkurenciaharc miatt egyelőre nem vagyok biztos. A holnapi, Bős elleni mérkőzésen már főként az cserepados és U19-es játékosaink kapnak szerepet.”

 

Klaus Schmidt, Mattersburg: „Nagyon erős csapat ellen játszottunk, amely egy hét múlva már kezdi a tavaszi idényt. Nekünk még két hetünk van a felkészülésből, s meglátszott, hogy ők már előrébb tartanak. Az első félidőben kiegyenlített játékot láthattunk, de a második félidőben már túl sokat hibáztunk. Ezekkel megkönnyítettük az ellenfél dolgát, s túl könnyen tudtak helyzeteket kialakítani. A DAC egy nagyon jó csapat, amely fizikálisan is nagyon erős. Kicsit meglepődtünk a játékukon, de sokat tanultunk belőle. Számunkra ez egy remek felkészülési mérkőzés volt. A DAC az osztrák Bundesligában egy erős csapat lehetne, hiszen minőségi játékot képvisel – gyorsaság és jó állóképesség jellemzi. Meglepett, hogy mennyire fejlődőképes ez a klub – az akadémia és a körülmények is professzionális szintűek. Nálunk, Ausztriában kevés helyen vannak ilyen feltételek. Itt nagyon sok dolgot jól csinálnak, biztosan nagy lépést fognak tenni afelé, hogy európai szinten is elismert csapattá váljanak. Biztos vagyok benne, hogy felfigyelnek a csapatra és a sok fiatal játékosra is, akik a későbbiekben akár erősebb bajnokságokban is építhetik karrierjüket.”

Kapcsolódó cikkek
Edzői értékelés: FC DAC 1904 - SE 1923 Bős (7:1)
Hír - 2019.02.12.
Edzői értékelés: FC DAC 1904 - SE 1923 Bős (7:1)
Előkészületi mérkőzésen: FC DAC 1904 - SV Mattersburg 3:0 (1:0)
Hír - 2019.02.09.
Előkészületi mérkőzésen: FC DAC 1904 - SV Mattersburg 3:0 (1:0)
Itt követheti élőben a DAC-Mattersburg edzőmérkőzést
Hír - 2019.02.09.
Itt követheti élőben a DAC-Mattersburg edzőmérkőzést
Szombati ellenfelünkről: SV Mattersburg
Hír - 2019.02.08.
Szombati ellenfelünkről: SV Mattersburg
Peter Hyballa a DAC-Csíkszereda (3:2) edzőmeccsről
Hír - 2019.02.03.
Peter Hyballa a DAC-Csíkszereda (3:2) edzőmeccsről