Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekMarko Divković: Mindig fantasztikus érzés gólt szerezni
Marko Divković: Mindig fantasztikus érzés gólt szerezni
2019 március 12.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-csapat
Marko Divković: Mindig fantasztikus érzés gólt szerezni

A DAC tizenkilenc éves támadója a hatodik bajnoki gólját jegyezte, szombaton első alkalommal talált be fejjel a Fortuna Ligában.

Az Aranyosmaróton lejátszott első 11 mérkőzésünkből (2009-2016) hat vereség mellett mindössze öt döntetlent sikerült elérnünk, ám ezután fordult a kocka. A legutóbbi három összecsapásunkat megnyertük a ViOn otthonában, méghozzá mindegyik alkalommal hátrányból fordítva. Az előző szezonban és most is Marko Divković gólja szállította a sikert. A tizenkilenc esztendős horvát csatár szombaton a harmadik idénybeli találatát jegyezte, összesen eddig hat gólt lőtt az élvonalban. A hétvégi volt az első, amit fejjel szerzett! „Taiwo passza kiváló és pontos volt. Én jókor voltam jó helyen, és sikerült fejjel betalálnom. Mindig fantasztikus érzés gólt szerezni, nagyon boldog vagyok, hogy pont az én fejesem döntött a győzelmünkről. Már az első félidőben is feliratkozhattam volna a gólszerzők közé, ám jobbal nem sikerült ideálisan eltalálnom a labdát,” mondja a Vinkovce (Vinkovci) városából származó Divković, akinek egy érdekes statisztika fűződik a nevéhez: A DAC mind az öt ligamérkőzését megnyerte, amelyeken ő betalált (ősszel a Nagyszombat ellen két gólt is szerzett)!

 

Bár a ViOn otthonában begyűjtött három pont nem volt elég a tabella második helyének megtartásához, ám a rájátszásnak a Zsolnával karöltve vágunk neki, akik a jobb gólarányuknak köszönhetően előztek meg minket. „Nehéz összecsapáson vagyunk túl, a pálya talaja nem volt a legjobb állapotban. Mindig igyekszünk a saját stílusunkban futballozni, ám a játéktér rossz minősége miatt ezúttal többet kellett a magas labdákra építenünk. Az első félidőben nem tudtuk ezt megszokni, ám a másodikban már feljavultunk, megmutattuk a saját játékunkat és a két gólunknak köszönhetően végül megérdemelt győzelmet arattunk,” összegezte a szombati találkozót a fiatal gólszerző, majd kitért a szezon első felének értékelésére is. „Nemcsak ennek a sikernek, hanem az alapszakaszt követő helyezésünknek is örülök. Eddig sikeresek vagyunk ebben az idényben, mindössze két-három rosszabb mérkőzésünk volt, ám a többi az eredmény és a mutatott játék szempontjából is rendben volt. Nem igazán akarom a saját teljesítményemet értékelni, de többé-kevésbé elégedett lehetek. Azonban tisztában vagyok azzal, hogy folyamatosan javulnom kell, hiszen sokkal több van bennem.” 

 

Taiwo ível, Divković fejel, a labda a hálóban - vezet a DAC! Nézze meg még egyszer a szombati győztes találatunkat!

Kapcsolódó cikkek
Boldog szülinapot, Divko!
Hír - 2019.06.11.
Boldog szülinapot, Divko!
Marko Divković: Mindig teljes erőbedobással
Hír - 2019.05.03.
Marko Divković: Mindig teljes erőbedobással
Divković szalagszakadást szenvedett
Hír - 2019.01.22.
Divković szalagszakadást szenvedett
Boldog szülinapot, Divko!
Hír - 2018.06.11.
Boldog szülinapot, Divko!
Marko Divković 2021-ig szóló szerződést kötött a DAC-cal
Hír - 2017.10.10.
Marko Divković 2021-ig szóló szerződést kötött a DAC-cal