Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekMartin Jedlička: Amikor a csapatnak jól megy, én is jobban érzem magam a kapuban
Martin Jedlička: Amikor a csapatnak jól megy, én is jobban érzem magam a kapuban
2019 április 23.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
Martin Jedlička: Amikor a csapatnak jól megy, én is jobban érzem magam a kapuban

A DAC első számú kapusa már vezeti a bajnokságban a kapusok közti sorrendet a kapott gól nélküli mérkőzések tekintetében.

Martin Jedličkának a nagymihályi volt az egymást követő harmadik olyan mérkőzése – összességében pedig a tizedik –, melyet bekapott gól nélkül hozott le. A rózsahegyi Macíkkal egyetemben vezeti a 2018/19-es szezont ebben a statisztikában. „A mérkőzést két részre osztanám. Az első félidő nem nekünk kedvezett – nem azt játszottuk, amit terveztünk. Szerencsére megúsztuk bekapott gól nélkül. Az öltözőben megbeszéltünk, mit szeretnénk játszani, és a második félidőben lényegesen feljavultunk. 2:0-ra nyertünk és három értékes ponttal távoztunk.”

 

 

Az előzőekhez hasonlóan Jedlička most is mérkőzésben tartotta csapatunkat. Az egyik kulcsvédését a 35. percben mutatta be, amikor Žofčák sarokra tartó szabadrúgását a kapufára tolta ki. „Szerettem volna látni a labdát a sorfalon keresztül, szerencsére Krisz Vida remek munkát végzett, hiszen blokkolta a hazai játékost. Ennek köszönhetően egész idő alatt láttam a labdát és ezért is sikerült a kapufára tolnom. Mi hasonló helyzetből gólt szereztünk és ünnepelhetjük a három pontot.”

 

Az első félidőben kétszer is Jedlička mellé állt a kapufa, ezen kívül viszont nem kellett nagyobb védéseket bemutatnia. „Igyekeztem mindvégig összpontosítani, hogy segíteni tudjam a fiúkat a beíveléseknél és a védelem mögötti labdáknál. Jelenleg az egész csapatnak jól megy a játék, így én is magabiztosnak érzem magam a kapuban. Remélem, ez a továbbiakban is így fog folytatódni.”

 

A Slovan elleni derbire három egymást követő győzelemmel megyünk. „Hihetetlenül várjuk azt a mérkőzést, hiszen végre szeretnénk legyőzni őket. Bízom benne, hogy ismét megtelik a stadion – ahogy legutóbb a Slovan ellen –, és remélem, hogy győzni tudunk a klubért, a játékosokért és a szurkolókért is.”

 

Kapcsolódó cikkek
Válogatottjaink júniusi programja
Hír - 2019.05.31.
Válogatottjaink júniusi programja
Martin Jedlička lett a tavasz játékosa!
Hír - 2019.05.25.
Martin Jedlička lett a tavasz játékosa!
Martin Jedlička lett az áprilisi hónap játékosa
Hír - 2019.05.16.
Martin Jedlička lett az áprilisi hónap játékosa
Újabb DAC-kedd a Villa Rosában, ezúttal cseh ízekkel!
Hír - 2019.05.02.
Újabb DAC-kedd a Villa Rosában, ezúttal cseh ízekkel!
Martin Jedlička: Ötven százalékos siker
Hír - 2019.04.02.
Martin Jedlička: Ötven százalékos siker