Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekMarko Divković: Mindig teljes erőbedobással
Marko Divković: Mindig teljes erőbedobással
2019 május 03.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
Marko Divković: Mindig teljes erőbedobással

Horvát támadónk lett a DAC legfiatalabb olyan játékosa, aki elérte az 50 bajnoki mérkőzést.

A szerdai Slovnaft Cup-döntő helyszíne Nyitra volt, ahol a drámai végjátékot követően a Nagyszombat emelhette magasba a serleget. A rendes játékidő, majd a hosszabbítás után is 3:3 volt az állás, a tizenegyespárbajt követően pedig a Spartak örülhetett. „Láttam a döntőt, igazán jó mérkőzés volt. A Nagyszombat jól kezdett, de a Zsolna nem adta fel, és 0:3-as állásról is vissza tudott jönni a mérkőzésbe” – nyilatkozta a kupadöntővel kapcsolatban Marko Divković, csapatunk 19 éves csatára.

 

A zsolnaiak korábban kijelentették, a vasárnapi összecsapásra csak saját nevelésű játékosokkal lépnek majd pályára. „Ugyanúgy készülünk erre a mérkőzésre, mint bármely másikra. Nem arra fókuszálunk, ki fog játszani az ellenfélnél, hanem a saját játékunkra, s arra, hogy százszázalékos teljesítményt nyújtsunk és nyerni tudjunk” – állítja a fiatal horvát futballista.

 

Divković számára a Zsolna különleges ellenfél, hiszen 2017 augusztusában épp ellenük szerezte az első sárga-kék bajnoki gólját. Röviddel pályára lépése után állította be a 4:2-es végeredményt. „Fantasztikus emlék, hiszen ez volt karrierem első profi találata. Remélem, vasárnap is sikerül gólt szereznem ellenük.”

 

 

A vinkovcei születésű játékos múlt héten, a Slovan ellen játszotta 50. bajnokiját színeinkben. Ezzel klubunk történetének legfiatalabb olyan játékosa lett, akinek sikerült elérni ezt a számot. „Remek érzés, nagyon örülök, s remélem, még nagyon sok mérkőzés és gól vár rám ebben a csapatban. A legemlékezetesebb találkozó számomra talán a tavaly őszi, Nagyszombat elleni, amelyen két gólt szereztem, de minden mérkőzésen igyekszem a legjobbat nyújtani.”

 

A szezon végéig már csak négy mérkőzésünk maradt hátra – a második helyen kilencpontos előnyünk van, éppen vasárnapi ellenfelünkkel szemben. „Megterhelő program és nehéz mérkőzések várnak ránk, de reméljük, mindet meg tudjuk nyerni. Most még csak a Zsolnára koncentrálunk, mert ha sikerrel járunk, már biztosan a második helyen végzünk. Minden hátralévő mérkőzésen teljes erőbedobással harcolunk majd” – ígéri Divković, aki eddig nyolc gólt szerzett a szlovák élvonalban.

Kapcsolódó cikkek
Boldog szülinapot, Divko!
Hír - 2019.06.11.
Boldog szülinapot, Divko!
Marko Divković: Mindig fantasztikus érzés gólt szerezni
Hír - 2019.03.12.
Marko Divković: Mindig fantasztikus érzés gólt szerezni
Divković szalagszakadást szenvedett
Hír - 2019.01.22.
Divković szalagszakadást szenvedett
Boldog szülinapot, Divko!
Hír - 2018.06.11.
Boldog szülinapot, Divko!
Marko Divković 2021-ig szóló szerződést kötött a DAC-cal
Hír - 2017.10.10.
Marko Divković 2021-ig szóló szerződést kötött a DAC-cal