Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekTomáš Huk a K.O. után semmire sem emlékezett
Tomáš Huk a K.O. után semmire sem emlékezett
2019 május 14.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
A-CSAPAT
Tomáš Huk a K.O. után semmire sem emlékezett

Csapatkapitányunk a szombati mérkőzés után felszakadt szemöldökével kórházban kötött ki.

Tomáš Huk a szombati DAC-Szered találkozó rendes játékidejének utolsó percében szerencsétlenül ütközött a vendégek kapusával, Nwolokorral, melynek következtében felszakadt a szemöldöke, így nem tudta végigjátszani a mérkőzést. Azonnal kórházba szállították, ahol három öltéssel varrták össze vérző sebét.

 

Mivel Hyballa edző addigra már mindhárom cserelehetőségét elhasználta, a mérkőzés végét emberhátrányban kellett lejátszanunk. „Nem kezdtük jól a mérkőzést, ellenfelünk küzdőszelleme túlmutatott rajtunk, és az első három lövésükből három gólt szereztek. Még ha jobbak is voltunk a labdával, és több helyzetünk is volt, a Szered a hatékonyságával meglepett minket. Ilyen kezdés után kicsit az önbizalmunk is megtört, de a félidőben azt mondtuk, teljes erővel állunk ki, és megpróbáljuk megfordítani, még akkor is, ha lehet, hogy 5:4-re vagy 4:5-re végződik. Egészen gyorsan megszereztük második találatunkat, ezt követően azonban a játék a két tizenhatos közt zajlott, így sokáig nem tudtunk komolyabb helyzeteket kidolgozni, csak a végjátékban. Az utolsó két gólt már csak videón láttam” – tért vissza az újonc elleni, gólokban gazdag párharcra 24 éves csapatkapitányunk.

 

A kassai futballban nevelkedett játékosunk nem emlékezett a sérülésének pontos körülményeire. „A középre ívelt labdára mentem azzal a céllal, hogy befejezzem vagy továbbadjam Bilenkyinek. Egyáltalán nem láttam, ki és melyik irányból ütközött belém, hirtelen csak a Susszal való találkozást éreztem, ezt követően pedig azt, hogy valaki kiütött. Abban a pillanatban nem tudtam, mi történt, azt hittem, valakivel összeütköztem a fejpárbajnál. Csak a videón láttam, hogy a kapus volt az, és hogy a bíró az én szabálytalanságomként könyvelte el. Sajnos le kellett mennem a pályáról, mert kórházba vittek, hogy összevarrják a sebem. Szerencsére már rendben van.”

 

 

Huk a sérülésének prognózisáról jelenleg nem tudott pontosabb részleteket elárulni. „Jelenleg nehéz megmondani, meglátjuk a mai és a holnapi edzés után, hogyan reagál a seb az izzadásra.”

 

Együttesünk Huk csapatkapitány irányításával klubtörténeti sikert ért el az ezüstérem megszerzésével. „Úgy gondolom, kitűnően sikerült a szezonunk, történelmi második helyezést értünk el. Mindez jól mutatja csapatunk minőségét és küzdőszellemét, mely az egész év során jellemzett minket. Meghatározó volt az ötmérkőzéses győzelmi sorozatunk, mellyel megerősítettük második helyünket. Nagyon örülök, és büszke vagyok minden csapattársamra, akik az egész szezont végigdolgozták és mindig mindent beleadtak.”

 

A szezonból még két mérkőzés maradt hátra. A DAC szombaton Rózsahegyen lép pályára, majd jövő pénteken hazai pályán a Nagymihály elleni találkozóval búcsúzik az idénytől. „Ezekre a mérkőzésekre is teljes erőbedobással kell kiállnunk. Oda kell figyelnünk, hogy ne kapjunk azonnal az első helyzetből gólt, az első perctől kezdve koncentráltnak kell lennünk. Természetesen szeretnénk mindkét mérkőzést megnyerni, és boldoggá tenni szurkolóinkat, hogy teljes legyen az öröm a fantasztikus szezon ünneplésekor” – nyilatkozta középhátvédünk, aki a jelenlegi DAC-keret legtöbb bajnoki rajtját jegyzi – 141 mérkőzés/5 gól, ebből 102/2 a mezünkben.

Kapcsolódó cikkek
Tomáš Huk: kapitányból százados
Hír - 2019.04.28.
Tomáš Huk: kapitányból százados
Tomáš Huk: Magunk elé tekintünk
Hír - 2019.03.19.
Tomáš Huk: Magunk elé tekintünk
A romantikus Huk szeretné megszorongatni a Slovant
Hír - 2019.01.15.
A romantikus Huk szeretné megszorongatni a Slovant
Boldog szülinapot, Tomáš!
Hír - 2018.12.22.
Boldog szülinapot, Tomáš!
Tomáš Huk: Rekordokat döntögetünk, de a klub fejlődése a legfontosabb
Hír - 2018.12.11.
Tomáš Huk: Rekordokat döntögetünk, de a klub fejlődése a legfontosabb