Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
hírekDAC-Nagymihály: szurkolói információk
DAC-Nagymihály: szurkolói információk
2019 május 23.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
MOL Aréna
DAC-Nagymihály: szurkolói információk

A holnapi bajnoki mérkőzéssel kapcsolatos minden fontos tudnivaló egy helyen!

ARCFESTÉS, HÍRADÓ, REKORDKÍSÉRLET A CSÍKI SÖRREL, FUTBALTOUR, DAC STORE ÉS FREE WIFI

 

A forgóajtók közelében, a B és C lelátók alatt a kapunyitástól (17:30) ezúttal is a már szokásos, ingyenes arcfestést szervezünk a szurkolók részére.

 

A pénteki találkozóra kiadott színes meccsfüzetet (Híradó) a DAC store-ban találják majd meg a szurkolók, illetve a képre kattintva letölthető.

 

Már korábban beszámoltunk arról, hogy a mérkőzés előtt a MOL Aréna B lelátója mögötti parkolóban zajlik majd a Csíki Sör rekordkísérlete. Csináljuk meg a világ legnagyobb sörivó körét - álljuk körbe a stadiont, és igyunk együtt egy-egy sört! A D lelátónál pedig megtekinthető lesz a Hibrid Lexus gépjármű, a Csíki Sör aktuális nyereményjátékának fődíja.

 

A mérkőzés előtti és utáni további kísérőprogramról itt olvashatnak bővebben.

 

A FutbalTour és a DAC versenyt szervez a Silver VIP-ben helyet foglaló szurkolóknak - keressék partnerünk hoszteszeit!

 

Használja ki a vásárlás lehetőségét, és látogasson el a hivatalos DAC Store-ba, amely minden munkanapon és szombaton is nyitva tart! A mérkőzés napján 13:00 órakor nyitunk, és 21:30-kor zárunk. A fokozatosan bővülő kínálattal várjuk a szurkolókat, és olyan Macron-termékeket is talált a kínálatban, mint amilyeneket a DAC játékosai is hordanak. A forgókapukon áthaladva is vásárolhatnak a Fanshopban, konkrétan a BC szektorok sarkán megtalálható sátorban, ahol szintén érvényes a szezonbérlettel rendelkezők 5 százalékos árengedménye.

 

Az egész MOL Arénában elérhető a szabad internet hozzáférés. Keressék a MOL Aréna free wifi hálózatot, amelybe egyszerűen, a közösségi hálózatok vagy email segítségével tudnak bejelentkezni!

 

BELÉPŐJEGYEK ÉRTÉKESÍTÉSE

 

Hétfőtől zajlik a belépőjegyek értékesítése a pénteki összecsapásra. Ezeket ide kattintva online, illetve az alábbi nyitvatartási órákban a jegypénztárakban és a DAC store-ban vásárolhatják még meg.

 

Csütörtök 2019.05.23.

14.00-19.04: a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára

Péntek 2019.05.24. (DAC-Nagymihály - meccsnap!)

16:00-tól: a MOL Aréna 2-es számú jegypénztára

 

A jegypénztárakban készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges (30 euró felett).

 

A St. Nicolaus SILVER LOUNGE pénteki menüje ide kattintva olvasható.

 

VIP Silver belépőjegyeket a jegypénztárakon kívül a DAC store üzletben is meg tudják vásárolni!

 

A DAC store e heti nyitva tartása:

Hétfő-csütörtök: 10:00-18:00

Péntek: 13:00-21:30

Szombat: 09:00-12:00

 

A belépőjegyek árjegyzékét itt találják.

 

ÉRKEZÉS, PARKOLÁS ÉS BELÉPTETÉS A STADIONBA

 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét a stadion körüli, cca. 17:30 órakor életbe lépő közlekedési korlátozásokra.

 

A parkolás a szokásos helyszíneken lehetséges, de a Vásártérre való behajtás csak a közelben található parkolók megteléséig lesz lehetséges, ezt követően szintén lezárásra kerül a motoros forgalom előtt. Javasoljuk még a Max és a Family Center bevásárlóközpontoknál található szabad parkolók használatát.

 

A hazai csapat szurkolói számára az A, B, C és a D tribünök lesznek megnyitva. A kerekesszékesek kijelölt helyei az AB, BC szektor és a Silver VIP alatt találhatók.

 

Maga a stadionba való belépés csak a forgókapukon keresztül lehetséges, amelyek a következő helyeken találhatóak:

- Az A és B tribün továbbá a B és C tribün sarkán: AP, AB, B1, B2, B3, B4, BC, C1, C2, C3, C4, C5, CD

- Az A tribün és D tribün sarkán: AL, AD, D2, D3, D4

- Az A tribün recepcióján át: Sky box, VIP

 

A szurkoló belépéskor hozzáérinti a megvásárolt belépő színes felét a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu egy személy belépésére. A forgókapuk csak az arra a tribünre szóló, megfelelő belépők számára engedélyezik a bejutást.

 

Megkérjük a szurkolókat a korai érkezésre a biztonsági vizsgálat során elfogadott intézkedések miatt. A stadion kapui másfél órával a kezdés előtt nyitnak (17:30), a VIP szektorok fél órával előbb (17:00)

 

A személyes ellenőrzés miatt a női szurkolók számára külön forgóajtók állnak rendelkezésre.

 

CASHLESS RENDSZER A BÜFÉKBEN

 

A MOL Aréna büféiben csak az ún. Cashless kártyával lehetséges fizetni. Ez a készpénznélküli rendszer a feltöltőkártyák elve alapján működik, helyettesítve a készpénzes fizetést. A holnapi találkozó alkalmával is csak ezen a módon tudnak a szurkolók a büfékben fogyasztani.

 

Cashless kártyák értékesítése és feltöltése a belépőjegyek értékesítésével egyidejűleg zajlik. A VIP szektor látogatóinak az A lelátó recepcióján, meccsnapon 17:00 és 21:30 között lesz megnyitva egy cashless kassza. Ezen felül a St. Nicolaus SILVER LOUNGE étteremben is elhelyeztünk egy feltöltő automatát.

 

Figyelem! Az AL, AD, D2, D3 és D4 szektor látogatóinak felhívjuk figyelmét, hogy a Cashless kártyát a forgóajtón való belépés előtt kell megvásárolniuk. Az említett szektorok alatt elhelyeztünk egy feltöltő automatát, a kártyát azonban már előre meg kell vásárolniuk a kasszáknál, esetleg a DAC Store-ban, a fent említett időpontokban.

 

A Cashless kártyán fennmaradó összeg visszaigénylése

 

Az előző idényekhez hasonlóan, könyvelési okokból ezúttal is a Cashless kártyán fennmaradó összeget a szezon végeztével le kell nullázni. A pénzösszeg a stadion büféiben levásárolható, illetve visszaigényelhető a stadion jegypénztáraiban.

 

A Cashless kártya eladása és feltöltése a jegypénztárainkban zajlik, illetve ugyanitt lehetséges a kredit visszaigénylése is - lásd a fentebb említett nyitvatartási időt.

 

Ezen felül a DAC-Nagymihály bajnokit követő napokban is lehetőség nyílik majd szurkolóinknak pénzük visszaigényléséhez – szombaton a DAC store-ban, vasárnaptól pedig a jegypénztárakban:

 

Vasárnap 2019.05.26.

09.00-12.00: a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára

Hétfő 2019.05.27. - péntek 2019.05.31.

16.00-19.04: a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára

 

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

 

A 2018/19-es szezon előtt érvénybe lépett a SZLSZ új fegyelmi jogszabályzata, amely a korábbiaknál sokkal szigorúbb büntetéseket helyez kilátásba a klubok és a látogatók számára is.   

 

A mérkőzést az 1/2014 számú a sportrendezvényekről szóló törvény értelmében a mérkőzés előtt és alatt szigorú biztonsági intézkedések lesznek foganatosítva úgy a szervező, mint a rendőrség részéről. A stadionba való belépés előtt személyi ellenőrzésekre kerül sor.

 

A stadionba vezető belépési pontokon a szervező szolgálat minden meghatalmazása kihasználásra kerül, méghozzá az ide vonatkozó törvény és a szervező szolgálat elvárt kötelességei betartásának alapján. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Minden transzparens és zászló is ellenőrzésre kerül, amelyek nem lehetnek szilárd rúdon, és amelyek esetlegesen fegyverként használhatók. Abban az esetben, ha az említett tárgyak gyalázó, gúnyolódó szavakat, illetve olyan képeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a köznyugalom megzavarására, elkobzásra kerülnek, és a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba. A stadion egyes szektorai átjárhatatlanok, melyek kapuval lesznek elválasztva, és a szervező szolgálat megfigyelése alatt állnak majd.

 

Kérjük a szurkolókat, ne hozzanak magukkal más államok szimbólumait, mert ezeket a rendezők nem engedik be a stadionba, és tulajdonosaikat átadják a rendőrségnek.

 

A belépők egyszer használatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba való belépés után már nem lesz lehetséges elhagyni azt, majd ismét visszatérni. Az egész mérkőzés során minden nézőnek magánál kell tartania az érvényes belépőjét, és a találkozó során felmutatnia azt a szervező szolgálat felszólítására.

 

Figyelmeztetjük szurkolóinkat, hogy bármilyen tárgyak bedobálása a pályára szigorúan tilos. Ennek megszegése szabálysértésnek minősül, amely a stadionból való kizárást von magával. Az egész stadiont és az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera által rögzített incidens azonnali kiértékelésre és elrendezésre kerül a szervező szolgálat és a rendőrség által. Rendbontás esetén a biztonsági egységek azonnali beavatkozása következik. 

 

Kapcsolódó cikkek
DAC-Nagymihály 5:0 (3:0)
Hír - 2019.05.24.
DAC-Nagymihály 5:0 (3:0)
Kezdőcsapatunk a DAC-Nagymihály bajnokin
Hír - 2019.05.24.
Kezdőcsapatunk a DAC-Nagymihály bajnokin
Emelt fővel búcsúzni
Hír - 2019.05.23.
Emelt fővel búcsúzni
Színes műsor a DAC-Nagymihály bajnoki előtt és után!
Hír - 2019.05.23.
Színes műsor a DAC-Nagymihály bajnoki előtt és után!
VIP Silver: A liga legjobb élménye - a szezonban utoljára!
Hír - 2019.05.22.
VIP Silver: A liga legjobb élménye - a szezonban utoljára!