Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
Kollégium és étkezés
Kollégium és étkezés
2016 február 18.
Kollégium és étkezés

 

18 éven aluli játékosok számára

 

A Dunaszerdahelyi FC DAC 1904 futballklub a vidékfejlesztési szakközépiskola kollégiumában és más intézményekben is  magas színvonalú szállást biztosít az ifjúsági akadémia játékosainak. Ezek a lakhatási feltételek  a fiatalok megfelelő fejlődésének érdekeit szolgálják.

 

Az iskola kollégiuma a stadiontól 300 méterre helyezkedik el.   2015-ös évben teljes felújításon esett át az épület két emelete, ahol jelenleg a játékosok vannak elszállásolva. Az épület e részén külön bejárat van, ahova elektronikus belépőkártyával lehet csak belépni.

 

A fiatal játékosok rendelkezésére áll:

16 db kétágyas szoba                                                     
Konyha a szükséges felszerelésekkel        
2 társalgó televízióval
Fürdőszobák, mellékhelyiségek
WiFi elérhetőség az égész épületben


Szabadidei tevékenységre külön kialakított helységekkel van a kollégium ellátva. Ezek közé sorolható az úszómedence, konditerem, tornaterem, asztalitenisz, billiárd asztal és az udvaron található műfüves és füves pályák. A pedagógiai felügyeletet 24 órán keresztül az iskola nevelőivel közösen a klub edzői biztosítják.

 

18 éven felüli játékosoknak

 

A felnőtt játékosok számára a szállás a stadionban található, ezen kívül a hivatásos játékosoknak szánt teljesen felújított épületben a  Pódafai úton is rendelkezésükre állnak lakrészek.

 

Étkezés

A Dunaszerdahelyi FC DAC 1904 futballklub a Vidékfejlesztési szakközépiskola étkezdéjének együttműködésével biztosítja a változatos, kiegyensúlyozott étrendet egész nap. Az ifjúsági akadémia játékosainak a teljes ellátáson kívül külön biztosítanak elegendő mennyiségű gyümölcsöt, ásványvizet és egyéb fontos táplálékot. 

 

Az  Akadémia kollégiumának ünnepélyes átadása képekben :

http://fcdac.sk/hu/galeria/2015/09/07/fotok-a-dac-akademia-kollegiumanak-unnepelyes-atadasa