Az új jelszót elküldtük a megadott e-mail címre!
Hibás ellenőrző kód!
Új felhasználó
Ha Ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.
Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az e-mail címet, amivel regisztrált a vidi.hu oldalra. A rendszer elküldi Önnek e-mailben az új jelszót.
A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszó generálásához szükséges linket!
www.fcdac.sk
sken
FC DAC 1904
FC DAC 1904
KukkoniaMOLSt.NicolausTatra BillingOTP BankaMOL Football Academy
MérkőzésŠK Slovan Pozsony vs FC DAC 1904 Dunaszerdahely
ŠK Slovan Pozsony0. perc0 - 0FC DAC 1904 Dunaszerdahely
Fortuna Liga 2017/18, 2017-2018
Rájátszás, 2. forduló
2018.03.18. @ 15:20
Pasienky - Disznólegelő, Pozsony
11907 férőhely
   Fortuna Liga 2017/18, 2017-2018
   Rájátszás, 2. forduló
   Tabella
   2018.03.16. Péntek @ 17:001. FC TATRAN Sároseperjes
   • Gól (52. perc)Nikola Gatarić
   11FK Szenice
   • Gól (80. perc)Lynel Kitambala
   2018.03.17. Szombat @ 15:00FC Spartak Nagyszombat
    00MŠK Zsolna
     2018.03.17. Szombat @ 17:00FC Nyitra
      00FC ViOn Aranyosmarót - Verebély
       2018.03.17. Szombat @ 17:00FK Železiarne Podbrezová
        00MFK Zemplín Nagymihály
         2018.03.17. Szombat @ 17:00MFK Rózsahegy
          00AS Trencsén
           2018.03.18. Vasárnap @ 15:20ŠK Slovan Pozsony
            00FC DAC 1904 Dunaszerdahely
             hírekSlovan-DAC: biztonsági intézkedések
             Slovan-DAC: biztonsági intézkedések
             2018 március 16.Szerző: Krisztián NagyForrás: fcdac.sk
             SZURKOLÓI INFORMÁCIÓ
             Slovan-DAC: biztonsági intézkedések

             A vasárnapi Slovan-DAC rangadóval kapcsolatos biztonsági intézkedések.

             A szervezők a következő biztonsági intézkedéseket hozták a vasárnapi Slovan-DAC rangadóval kapcsolatban:

              

             A mérkőzést 2018. március 18-án, 15:20 órai kezdettel a pozsonyi Disznólegelő (Pasienky) stadionban rendezik.

              

             A stadion kapui egy és fél órával a mérkőzés előtt, 13:50-kor nyitnak. Megkérjük a nézőket, és egyúttal tanácsoljuk, hogy ne az utolsó pillanatban, hanem jóval hamarabb érkezzenek, mert a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt lekéshetik a találkozó kezdetét.

              

             A stadionba lépéskor minden szurkolónak alá kell vetnie magát a biztonsági ellenőrzésnek, amely azon tiltott tárgyak keresésére irányul, amelyek a stadion minden egyes bejáratánál, illetve a belépőjegyen ábrázolva vannak. A hazai klub figyelmezteti a szurkolónkat, hogy a mérkőzésre tilos bevinni más államok szimbólumait.

              

             A stadionba csak olyan személy léphet be, aki nem áll nyilvánvalóan alkohol, vagy kábítószer hatása alatt, és a biztonsági ellenőrzés nem mutatja ki az ilyen nemű termékek használatát.

              

             Az FC DAC 1904 szurkolóinak beléptetése

             - A szurkolóknak szánt belépők elővételben megvásárolhatók; a szurkolók beléptetése a stadion kijelölt szektorába csak ezen belépők a rendezőknek való felmutatása után, és csak a Kaufland bevásárló központ (Trnavská cesta) felől lehetséges. Ez a terület csak a DAC szurkolói számára lesz fenntartva a szlovák rendőrség felügyelete alatt.

             - Ezen a fizetett parkolón (3 euró az egész meccs idejére) csak a DAC szurkolói parkolhatnak.

             - A jegyelővétellel kapcsolatosan bővebb információt itt közöltünk. Belépőjegyeket a mérkőzés előtt a helyszínen a DAC alkalmazottjai értékesítenek. A látogatási rend értelmében ezek megvételénél, valamint a belépésnél mindenki köteles felmutatni a személyi igazolványát (útlevelét), gyermekek esetén az egészségügyi kártyát. A belépőjegy ára egységesen 5 euró. A nagy érdeklődésre, valamint a belépőjegyek limitált számára való tekintettel javasoljuk, hogy használják ki az elővétel lehetőségét.

             - Minden szurkoló köteles betartani a stadionban érvényes biztonsági intézkedéseket és előírásokat.

              

             Biztonsági zónák; ellenőrzés

             - A-Zóna - a stadion előtti kijelölt hely - minden személy köteles felmutatni a vendégszektorba érvényes jegyét és személyi igazolványát (útlevelét, gyermek esetén az egészségügyi igazolvány). 14 évnél fiatalabb személy nagykorú felügyelete nélkül nem léphet be a stadionba (még érvényes jeggyel sem).

             - B-Zóna - belépés a stadionba, forgóajtók - minden érvényes belépővel és a fent említett kellékekkel rendelkező személy köteles áthaladni a forgóajtókon (turniket), és alávetni magát a biztonsági vizsgálatnak, ahol minden, az információs táblán feltüntetett tiltott tárgyat elkoboznak. Parfümök, dezodorok és palackozott italok behozatala tilos! A stadionba csak olyan személy léphet be, aki nem áll nyilvánvalóan alkohol, vagy kábítószer hatása alatt, és a biztonsági ellenőrzés nem mutatja ki a hasonló termékek használatát.

             - Ellenőrizve lesz a koreográfia minden eleme, transzparensek, bannerek és zászlók, melyeknek nem lehet tömör rúdjuk, mely fegyverként használható. Abban az esetben, ha az említett tárgyakon gyalázó, sértő szavak olvashatók, illetve olyan ábrázolások, jelek, állami szimbólumok láthatók, melyek a rendezvény rendjének megzavarására alkalmasak, elkobzásra kerülnek, és azok a személyek, akik megpróbálják bevinni az említett tárgyakat a stadionba, nem lesznek beengedve.

              

             Szektorok

             - A stadion egyes szektorai egymástól elzárva lesznek, kapukkal elkerítve, és a szervezők megfigyelése alatt, akik a szektorba szóló jegyek ellenőrzését végzik. Az egyes szektorokba csak azok a nézők lesznek beengedve, akik átesnek a biztonsági ellenőrzéseken, és az adott szektorba szóló érvényes jeggyel rendelkeznek. Ezért felhívjuk a nézők figyelmét, hogy belépőiket az egész mérkőzés során tartsák maguknál, főleg a szektor elhagyásakor.

             - A belépők egy alkalomra szólnak, ami azt jelenti, hogy a stadionba való belépés után nem lehet elhagyni a stadion területét, majd visszatérni, mert akkor már nem jut át a forgóajtókon. Minden nézőnek magánál kell tartania a belépőjegyét a mérkőzés folyamán, és a rendezők felhívására felmutatni azt.

              

             Kamerarendszer

             - A stadion, ahogy az egyes szektorok is, kamerarendszerrel vannak megfigyelve. A szervezők és a szlovák rendőrség minden kamerával rögzített incidenst azonnal kiértékel és old, a rendzavarásokat pedig szintén a biztonsági erők azonnali beavatkozása követi. Ezért felszólítjuk az összes látogatót, hogy megfelelően viselkedjenek, és kövessék a biztonságiak, a rendezők és a rendőrség utasításait. Az említett tényekkel összefüggésben a találkozó során tilos az arc bármilyen nemű takarása, ami lehetetlenné teszi a személyazonosítást, tilos továbbá pirotechnikai eszközök bevitele és használata.

              

             Egészségügyi szolgálat

             - A stadion terültén készenlétben állnak majd a mentőszolgálat járművei és a Vöröskereszt orvosai, akik jól látható jelöléssel ellátott egyenruhában lesznek, és készek segíteni az esetleges egészségügyi gondok esetén.

             - Az elsősegélyt nyújtó egészségügyi alkalmazottak a főtribün alatt lesznek készenlétben.

              

             Büfék és frissítő standok

             - A stadionban büfék és frissítőt kínáló standok működnek majd. Mindennemű ital bevitele (üvegben, vagy dobozban) tilos!

             - A DAC szurkolói számára kijelölt szektor saját büfével és higiéniai helyiségekkel van ellátva.

              

             A DAC szurkolói részére kijelölt szektor, beléptetés és parkoló: