Aktuality

Poďme spolu na DAC zo Sokoliec

Poďme spolu na DAC zo Sokoliec

A-TÍM
|
Aktuality
| st 2.10.2024, Nagy Krisztián, foto: Cséfalvay Á.András

Na nedeľňajšie ligové stretnutie proti Žiline k nám v rámci projektu „Poďme spolu na DAC!“ zavítajú deti zo Sokoliec.

Aj v novej ligovej sezóne pokračuje náš úspešný projekt „Poďme spolu na DAC!“. Vôbec prvým zápasom v rámci tohto ročníka bude nedeľné stretnutie DAC-Žilina, na ktorom privítame deti zo Základnej školy s vyučovacím jazykom maďarským v Sokolciach.

Vo svojej prihláške uviedli: „Pre nás je DAC symbolom spolupatričnosti. Väčšina detí aj ich rodičov patrí medzi aktívnych fanúšikov klubu, ale minimálne sledujú novinky okolo mužstva. Žiaľ, zápasy detí sa často prekrývajú s duelmi DAC-u, preto by sme veľmi radi využili túto príležitosť.“

Už je tomu sedem rokov, čo sa deti zo Sokoliec zúčastnili projektu „Poďme spolu na DAC!“. V tom čase bola obec bez futbalového klubu, preto nás teší, že aktívny futbalový život sa u nich obnovil a deti majú možnosť pravidelne športovať priamo vo svojom prostredí.

Zaregistrovali sme aj ďalšie prihlášky, všetkým záujemcom ďakujeme. Projekt bude pokračovať aj pri ďalších domácich súťažných zápasoch nášho mužstva. Dátum spustenia najbližšej registrácie (na zápasy DAC-Košice 26.10.2024 a DAC-Podbrezová 29.10.2024) oznámime už čoskoro. Sledujte našu webstránku!

O projekte „Poďme spolu na DAC!“

Projekt je určený pre žiakov a študentov základných a stredných škôl, ktorí chcú naživo zažiť atmosféru MOL Arény. Organizovaný zážitkový výlet na domáce stretnutia DAC-u pozostáva zo zabezpečenia autobusu, vstupeniek, fotenia a suveníru. Projektu sa môžu zúčastniť školy, družstvá a organizácie v maximálnom počte 30 detí a 2 dospelí ako pedagogický dozor. Vzhľadom na kapacitné možnosti môžeme na každom stretnutí privítať iba jednu vybranú školu alebo organizáciu.

DAC 1904 zabezpečí nasledovný rámcový priebeh akcie:
- vyzdvihnutie žiakov v mieste školy/organizácie (2 hodiny pred zápasom, max. 40 km v okolí Dunajskej Stredy)
- doprava na zápas autobusom
- odovzdanie suvenírov
- návšteva zápasu DAC
- stretnutie a fotenie s hráčmi DAC
- návrat autobusom po zápase

Všetky uvedené aktivity projektu ponúka DAC školám a organizáciám ZDARMA!