Aktuality

Vstupenky na stretnutia v Košiciach a Baku

Vstupenky na stretnutia v Košiciach a Baku

A-TÍM
|
Aktuality
| ut 23.7.2024, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő

V nedeľu v úvodnom ligovom kole nastúpi DAC na pôde Košíc. Predaj vstupeniek do sektora hostí prebieha výlučne online.

Cez víkend odštartuje nový ligový ročník a v jej úvodnom kole čaká zverencov trénera Xisca Muňoza súboj na ihrisku Košíc, vlani desiateho tímu tabuľky.

Stretnutie 1. kola Niké ligy FC Košice - DAC 1904 má výkop v nedeľu 28. júla 2024 o 18.00 h.

Predaj vstupeniek:

Jednotná cena vstupeniek do hosťujúceho sektora je 15 eur, deti do 6 rokov majú vstup voľný. Predaj vstupeniek prebieha výlučne online na nasledovnom linku:
https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/fc-kosice-fc-dac-1904-dunajska-streda-2024-07-28-sektor-hosti-D1/

Pre fanúšikov DAC je vyhradený sektor D1.

Vstupenky sa predávajú na meno. Pri vstupe na štadión je nutné preukázať sa OP (príp. cestovným pasom), kartičkou poistenca alebo preukazom ZŤP a meno na vstupenke sa musí zhodovať s menom na doklade. V opačnom prípade nebude fanúšik vpustený na štadión.

V zmysle oznámenia domáceho klubu bude online predaj pre našich fanúšikov prebiehať do 30. minúty stretnutia, t.j. do nedele 28. júla 2024 do 18.30 h.

Na štadióne pred zápasom nebude možnosť na kúpu vstupenky.

Brány štadióna otvárajú hodinu a pol pred stretnutím, o 16.30 h. Parkovanie pre fanúšikov nášho mužstva bude možné v blízkosti sektora hostí; sledujte prosím pokyny usporiadateľov.

Fanúšikom, ktorí sa zúčastnia spoločného zájazdu s mužstvom na stretnutie Konferenčnej ligy UEFA Zira-DAC a následne na ligový duel do Košíc, poskytne náš klub voľnú vstupenku na obidva tieto zápasy.

Ich distribúciu zabezpečia bezpečnostný manažér klubu Tibor Álló a ďalší zamestnanci nášho klubu priamo v Baku resp. Košiciach.

Pozor! Fanúšikovia cestujúci do Baku po vlastnej osi majú vstupenku na pohárový zápas Zira-DAC aj ligový duel Košice-DAC takisto grátis od nášho klubu. Vyžiadať si ich môžete na emailovej adrese Tibor.Allo@itus.sk.