Hír

Bajnokavató a bajnoki nyitányon

Bajnokavató a bajnoki nyitányon

AKADÉMIA
|
Hír
| ke 6.8.2024, Kiss,FAA

A DAC 1904–Komárom Niké Liga mérkőzés félidejében közel 7500 néző előtt vették át a bajnoki aranyérmet és az első helyért járó serleget akadémiánk U13-as játékosai, a 2023/24-es szezon bajnokai.

14 győzelemmel és 2 döntetlennel, veretlenül zárta a tavalyi bajnoki idényt a DAC Akadémia U13-as csapata. Az ünnepélyes bajnokavatóra a felnőtt csapatunk első hazai bajnoki mérkőzésének szünetében került sor a MOL Arénában, így több mint hétezer sárga-kék szurkoló tapsolta meg a fiúkat, és gratulált a bajnoki címhez, valamint a remek teljesítményhez.

Az éremosztással és kupaátadással egybekötött ceremónián a klub és az akadémia a legfelsőbb szinten képviseltette magát, hiszen Világi Oszkár klubtulajdonos akasztotta a srácok nyakába az aranyérmet. Az elsőséghez személyesen gratulált továbbá Jan van Daele, klubunk ügyvezető igazgatója, Németh Krisztián, a DAC Akadémia igazgatója, a Szlovák Labdarúgó-szövetség képviseletében pedig Jozef Valahovič, a szövetség technikai részlegének vezető koordinátora. Az U13-as csapat fiatal bajnokai a pálya körül tett díszkörrel köszönték meg a lelátóról érkező tapsot és szurkolói gratulációkat.

Az U13-as bajnokcsapat:

Botló Oliver, Bottlik Bence, Stehlík Leon, Vígh Olivér, Mitlik Alex, Kuman Ladislav, Lacuška Alex, Filip Eliáš, Szabó István Boldzisár, Porubský Timotej, Oliver Fabo, Kiss Dénes, Kukucs Dávid, Vas Benett, Kolínek Noel, Földes Damián, Cserepes Mark, Ondrušek Adrián, Szabó Félix, Bober Oliver, Jankovič Dominik, Kocsis Dávid, Kohel Ronald, Németh Levente, Fekete Lester, Mészáros Csaba, Boris Čepo, Ivicze Gábor, Kováč Lukáš

Az edzői stáb:

Farkas Norbert – vezetőedző
Méhes Gergely – asszisztens
Varga Károly – kapusedző
Víťazoslav Kostka – erőnléti edző
Bazsó Zsolt – az U14 edzője

article_bannerarticle_banner