Hír

DAC Akadémia növendékei remekeltek a III. Partium Kupán

DAC Akadémia növendékei remekeltek a III. Partium Kupán

AKADÉMIA
|
Hír
| va 18.8.2024, Kurucz

​ Az augusztus 17-18. között megrendezett III. Partium Kupán a DAC 1904 U13-as csapata ismét bizonyította, hogy a felvidéki utánpótlás erős bástyája. Csapatunk a tavalyi siker után idén is nagy reményekkel érkezett Szatmárnémetibe, és végül a rangos nemzetközi tornán a második helyet sikerült megszerezniük.

A torna mindkét játéknapján remek eredményeket értek el a srácok, és minden mérkőzésükre jellemző volt a harcos, csapategységben való játék. A DAC csapatának kiváló teljesítménye a végső tabellán az ezüstérmet eredményezte, csak a Ferencvárosi TC előzte meg őket, a harmadik helyet pedig a Puskás Akadémia szerezte meg. A torna álomcsapatába került Földes Damian. A torna legjobb góllövőjének járó díj a tavalyi címvédőnél, ismét Németh Leventénél landolt.

Csapatunk mérkőzései és gólszerzőink a III. Partium kupa két játéknapjáról:


DAC-Ferencváros 0:2

DAC- FC Nafta Lendva 2:0 - Németh 2x

DAC - KFC Komárno 5:0 -Németh 3x, Vígh, Bober

DAC - Puskás akadémia 1:0 - Németh

DAC - DVSC Debrecen 2:2 - Németh, Bober

DAC - UTE LA 4:0 - Németh, Bober,Kováč, Audi

DAC - Király SE 2:0 - Sandal, Bober

DAC - Partium 7:0 Németh 3x, Jankovič 2, Bober,Dzielava


Végső Tabella:

A csapat összesítésben több látványos győzelmet aratott. Büszkék lehetünk rájuk, és izgatottan várjuk a bajnoki szezon kezdetét! Hajrá DAC!

Bottlik Bence,Vígh Olivér, Földes Damian, Kolínek Noel, Jankovič Dominik, Kováč Lukáš, Audi Alex, Dzielava Adam, Ondrušek Adrián, Vígh Viktor Pál, Sandal Flórián, Cserepes Márk, Bober Oliver,Németh Levente, Papp Tobias

Vezetőedző: Farkas Norbert
Asszisztens: Bögi László

article_bannerarticle_banner