Hír

Paolo Rossi Emléktorna 2024

Paolo Rossi Emléktorna 2024

AKADÉMIA
|
Hír
| csü 5.9.2024, Kurucz,Süli

A DAC U14 csapata szerda este kelt útra, és csütörtök reggel érkezett meg az olasz Toszkána régióban található Montevarchi kisvárosába. A csapat tagjai hatalmas elszántsággal és lelkesedéssel készülnek a mérkőzésekre, hiszen a nemzetközi konfrontációk és a labdarúgás iránti szenvedély erősítik fejlődésüket.

Az eseményen, amelyet immár harmadszor rendeznek meg, a résztvevők a Paolo Rossi Emléktornán mérik össze tudásukat. A torna története 2022-ben kezdődött, amikor a fiatal futballisták számára létrehozták a „Pablitónak” szentelt versenyt. A tavalyi, második kiadást az AC Milan nyerte, idén pedig két jelentős újítást vezettek be: a résztvevő csapatok számát nyolcról tizenhatra növelték, és először szerepelnek külföldi csapatok is a tornán. Ezen kívül a női szektor számára egy külön mini-tornát is szerveztek, ahol a 17 év alatti lányok mérkőzhetnek meg egymással.


A háromnapos esemény a jellegzetes toszkán táj különböző helyszínein zajlik. Öt helyszínen, tizenhat csapat részvételével csapnak össze a fiatal tehetségek. A torna pénteken csoportmérkőzésekkel kezdődik, szombaton kerülnek sorra az elődöntők, majd vasárnap a döntők zárják a tornát.

A mérkőzések élő közvetítésben is követhetőek, amely lehetőséget ad a szurkolóknak, hogy bárhonnan nyomon követhessék a fiatal játékosok teljesítményét.

A Paolo Rossi Emléktorna nemcsak a versenyről szól, hanem a futball közösség összetartásáról és a fiatalok fejlődésének támogatásáról is. A rendezvény egyre népszerűbbé válik, és különleges lehetőséget biztosít a tehetségek számára, hogy megmutathassák magukat a nemzetközi színtéren.
Programok
Péntek 6/9/2024
11:00 FC Juventus - DAC 1904
16:00 FC Sedriano - DAC 1904

Szombat 7/9/2024
9:30 Sangiovannese - DAC 1904

Csatolva a torna teljes menetrendje: PROGRAM
A mérkőzések élőben közvetítve: LIVE STREAM

article_bannerarticle_banner