U17

DAC U17 a nemzetközi Nagymihályi Kupán

DAC U17 a nemzetközi Nagymihályi Kupán

AKADÉMIA
|
U17
| ke 6.8.2019, Nagy Krisztián, Rákócza Klaudia

U17-es csapatunk a csoportmérkőzések során a Legia Warszavával és a Sevillával csap össze, a helyosztón pedig akár a Barcelonával is találkozhat!

U17-es csapatunk meghívót kapott az immár 6. alkalommal megrendezésre kerülő nemzetközi Nagymihályi Kupára. A tornát 2010-ben hozták létre, s jelentős hírnévre tett szert, szervezését azonban öt évadot követően anyagi okok miatt be kellett fejezniük. A futballszurkolók ötéves szünet után most ismét megtekinthetik ezen színvonalas ifjúsági torna mérkőzéseit.

Zemplénben korábban pályára lépett többek közt az FC Barcelona, a Real Madrid (kétszer), a Juventus, a Valencia, a Villarreal, a Chievo és a Sahtar Donyeck is. Az aktuális DAC-játékosok közül korábban Milan Šimčák – a Juventus és a Villarreal ellen –, illetve Martin Bednár – a Barcelona és a Real Madrid ellen – kapott játéklehetőséget.

A DAC először kapott meghívást erre a tornára, ahol egy csoportban szerepel majd a lengyel Legia Warszawával és a spanyol Sevillával. A másik csoportban az MFK Zemplén Nagymihály, az FC Barcelona és az Olympiakosz Pireusz méri majd össze erejét.

Mindenki találkozik a csoportjában szereplő összes csapattal. Ezt követően az utolsó napon a csoportelsők a döntőben, a másodikok a 3. helyért, az utolsó csapatok pedig az 5. helyért szállnak majd harcba.

A Nagymihályi Kupa programja:

Augusztus 6., kedd:
Legia Warszawa - DAC 1904 (18.00 ó)
MFK Zemplén Nagymihály - FC Barcelona (20.00 ó)

Augusztus 7., szerda:
FC Sevilla - Legia Warszawa (18.00 ó)
Olympiakosz Pireusz - FC Barcelona (20.00 ó)

Augusztus 8., csütörtök:
DAC 1904 - FC Sevilla (18.00 ó)
MFK Zemplén Nagymihály - Olympiakosz Pireusz (20.00 ó)

Augusztus 9., péntek:
Az 5. helyért (16.00 ó)
A 3. helyért (18.00 ó)
Döntő (20.00 ó)

A mérkőzéseket az MFK Zemplén stadionjában játsszák majd.

article_bannerarticle_banner